Duurzaam afvallen zonder dieet

Afvallen is niet iets wat je even tussendoor doet. Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd, maar kom je zelf niet uit het cirkeltje. Duurzaam afvallen vraagt bewustwording en gedragsverandering. Dit is niet met een shake, boek of dieet op te lossen. De enige oplossing is: leren dealen met jouw valkuilen. In dit live webinar leer ik jou de balans te vinden tussen gezond eten en genieten. Afvallen gaat dan een logisch gevolg zijn!
Schrijf je nu direct in

Je hebt al van alles geprobeerd

Diëten gevolgd, boeken gekocht en shakes geprobeerd, maar hierdoor kon je niet duurzaam afvallen. Na het volgen van het zoveelste dieet daalt het gewicht wel, maar het is niet vol te houden. Daardoor zal je terug vallen in je oude patroon en zal je weer aankomen in gewicht.

Je komt maar niet uit dat cirkeltje…

Het lastige is: jij weet al lang waar het mis gaat! Jij snapt ook dat het niet handig is om een zak chips of reep chocolade te nemen. Toch gaat het op zonder dat je het in de gaten hebt! Eigenlijk overkomt het je gewoon…

Ik ga je helpen om van deze frustratie af te komen. Het lukt mij ook om de 15 kg er af houden. En veel belangrijker nog: het kost mij geen moeite omdat ik mezelf niets ontzeg

Het draait allemaal om balans, keuzes maken en bewustwording. 

Herken je jezelf in onderstaande?

s

Je weet wat gezond is, maar je maakt ongezonde keuzes.

Je kunt de strijd met je gewicht niet winnen.

Je hebt geen controle over je eetkeuzes.

Je vindt altijd een reden om te eten.

Wat dit webinar je gaat opleveren

R

Praktische handvatten, waarbij afvallen veel meer gaat over gedrag en de keuzes die we maken, dan over het verschil tussen een komkommer en een zak chips

R

Je leert moeiteloos de balans te vinden tussen genieten en gezond eten

R

Je leert een aanpak voor de lange termijn, die voor jou persoonlijk werkt

R

Je leert met een haalbare methode aan de slag te gaan. Met normale voeding, zonder poespas of dure afslankproducten

R

Bewust leren genieten van lekker eten, zonder dat je de controle verliest

R

Een route naar meer energie en lekkerder in je vel zitten, waardoor afvallen een logisch gevolg is!

Over mij, Renate van Riet
Over mij, Renate van Riet

Ik ben Renate. Diëtist met meer dan 8 jaar ervaring.

Jaren geleden merkte ik dat kennis over voeding vaak niet het probleem is. Iedereen begrijpt dat je beter een stuk komkommer kan nemen dan een reep chocolade. Maar waarom lukt het soms niet om wat vaker die gezonde keuze te maken?

Om die reden ging ik mezelf specialiseren in het eetgedrag. Waarom maken we die keuzes, ondanks dat we er achteraf van balen. En vooral; hoe verander je deze keuzes?

Ik merkte dat het veel meer om bewustwording gaat. Jezelf bewust zijn van de situatie waarin jij je bevindt als je weer eens lekkere trek hebt.

Want soms voelt eten gewoon als de enige oplossing… maar als je daar wat langer over na denkt, is het dat dan ook wel?

Ik help je dan ook naar een voedingspatroon wat jij moeiteloos vol kunt houden en waardoor afvallen een logisch gevolg wordt.

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik het webinar bekijken?

Je schrijft jezelf in voor een bepaalde datum en tijd. Na aanmelding ontvang je de link naar het webinar in je mailbox. Kun je niet live aanwezig zijn? Dan kun je de opname bekijken die 48 uur beschikbaar is.

Hoelang duurt het webinar?

De planning is dat het webinar maximaal 1 uur duurt. Ik kom graag snel to-the-point en hou niet van blabla, dus ik beloof je dat ik de tijd goed gebruik! Er is ook ruimte voor vragen via de chat.

Wat kost deelname?

Het volgen van dit webinar is geheel gratis! Dit doe ik, omdat ik het je gun om eindelijk te kunnen stoppen met alles wat je tot nu toe hebt gedaan en wat je niet verder heeft geholpen. Ik gun het je dat je nu wel voor het lange termijn resultaat kunt gaan. Hier zal ik je alles over vertellen!

Ik heb al zoveel geprobeerd. Gaat dit mij nu wel helpen?

Er wordt zo ontzettend veel geschreven over voeding en afvallen, dat het moeilijk is om door de bomen het bos nog te kunnen zien. Allerlei diëten, boeken en afslankschema’s zijn beschikbaar. Het frustrerende vind ik dat het nooit over de kern gaat, maar over korte termijn oplossingen. Deze korte termijn oplossingen gaan je niet helpen om jouw doelen voor de lange termijn te behalen. Het gaat veel meer over gedrag; waarom maak je bepaalde keuzes en hoe kun je die keuzes veranderen. Dat is de kern en zorgt voor blijvende verandering. Hier ga ik je dan ook alles over vertellen.

Kan ik het op de tablet kijken?

Zeker. Je kunt het op alle mobiele apparaten en computers bekijken.

Kan ik vragen stellen?

Zeker! Graag zelfs! In het webinar zit een chatfunctie, waardoor je vragen rechtstreeks bij mij terecht komen. Ik beantwoord alle vragen. En heb ik je vraag over het hoofd gezien, of heb je een persoonlijke vraag, dan stuur ik je nadien een mail met antwoord op je vraag.

Kom ik in beeld?

Nee, je bent niet te zien of te horen tijdens dit webinar. Het enige wat jij ziet is mij, mijn presentatie en de chat.