Leren Doseren Programma

Je blijft hangen in de alles-of-niets mentaliteit, ondanks dat dit je nooit heeft geholpen. Jij weet precies waar het mis gaat en het verschil tussen een komkommer en een reep chocolade is ook duidelijk, maar het lukt je zelf niet om gezonde eetkeuzes te maken. Ik ga je helpen. Met dit 20-weken programma ga je stap voor stap werken aan duurzaam afvallen, zonder het gevoel te hebben dat je wéér aan het lijnen bent. Het Leren Doseren Programma zorgt er namelijk voor dat jij een eetpatroon vindt wat je moeiteloos vol kunt houden EN waarmee die kilo's er eindelijk blijvend af gaan.
JA, IK WIL AFVALLEN!

Bewezen en effectieve aanpak

R

Jouw stap naar een blijvend lager gewicht, zonder risico op jojo-en.

R

Je leert bewuste keuzes maken en je hebt daardoor controle op je eetgedrag.

R

Het programma is duidelijk, praktisch en eenvoudig toe te passen in je dagelijkse leven.

R

Inclusief online omgeving, dus altijd beschikbaar en te volgen waar en wanneer het jou uitkomt.

R

20 online modules die bestaan uit werkboeken, adviezen, oefeningen en video's

R

Persoonlijke coaching tijdens de maandelijkse live Q&A's.

Start vandaag

€257.-  €197.-

Incl. BTW
(ook in termijnen van €43 te voldoen)

Ik vertel je graag meer over het programma

Bekijk de video of neem rechtstreeks contact met mij op en stel je vraag.

Inhoud van het Leren Doseren Programma

20 online modules

Iedere week gaat er een module voor je open in de online leeromgeving. Hiermee krijg jij toegang tot een bewezen effectief stappenplan, waardoor je steeds meer grip op je eetgedrag gaat krijgen.

De modules bestaan uit werkboeken met informatie (vaak met video), uitleg en opdrachten. Deze opdrachten zijn gericht op het bewustworden van jouw eetkeuzes. Hierdoor ga je jouw gewoonten veranderen en eet je niet meer op de automatische piloot!

Live Q&A 

Iedere maand heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van deze coaching. Je kunt jouw vragen stellen en zo persoonlijk op weg geholpen worden. De link hiervoor wordt gedeeld via de online leeromgeving, dus je hebt er altijd toegang tot. Kun je er niet bij aanwezig zijn? Geen probleem! Van iedere Q&A wordt de opname gedeeld.

Toegang tot de database met alle antwoorden

Lees alle eerder gestelde vragen met bijbehorende antwoorden terug in de database. Onderscheid feiten van fabels en krijg antwoord op al je vragen.

Renate van Riet, diëtist Eatwise Programma

Afvallen is niet iets wat je even tussendoor doet

Op een gezonde en serieuze manier afvallen kost tijd. Het is een proces van gedragsverandering wat je stap voor stap aan gaat.

”Voor lijstjes moet je namelijk niet bij mij zijn! Wil je duurzaam afvallen en met jezelf aan de slag? Dan heb ik alle handvatten om je daarin te begeleiden!”

Het programma bevat namelijk de allerbeste tips en adviezen om blijvend af te rekenen met jouw gewicht. Het is een verzameling van de belangrijkste doorbraken die ik de afgelopen jaren heb veroorzaakt tijdens het 1 op 1 begeleiden. En jij kunt daar gebruik van maken, voor een prijs die in niets lijkt op 1 op 1 begeleiding… 

Je behoudt 1 jaar lang toegang tot het Leren Doseren Programma. Hierdoor kun je het programma in alle rust doorlopen. Om het allemaal overzichtelijk en haalbaar voor je te laten zijn, komt er iedere week één nieuwe module voor je open. Hierdoor doorloop je het programma echt stap voor stap. Ik hoor namelijk heel vaak dat mensen een alles-of-niets mentaliteit hebben. Dit zorgt ervoor dat je te snel wilt gaan en te veel wilt doen. Waarschijnlijk heb je al wel gemerkt dat dit niet werkt! Dus, om je te helpen om niet wéér in die oude valkuil te stappen, worden de modules per week open gesteld. In 20 weken tijd staan dus alle modules voor je open!

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het als ik wil starten?

Direct na het aanmelden ontvang je van mij twee mails. Eén e-mail ter bevestiging en één met inloggegevens voor de online leeromgeving. Je kunt gelijk aan de slag met de eerste module! Ook heb je direct toegang tot allerlei bonussen, video’s en antwoorden op vragen.

Iedere week daarna komt er een nieuwe module voor je open in de online leeromgeving.

Past dit wel bij mij?

Dit programma is voor iedereen die weet waar het mis gaat, maar waarbij het niet lukt om dit zelf te veranderen. Je bent klaar met diëten en dure shakes. Je weet dat er iets moet veranderen, maar hoe dan?!

Je weet ongetwijfeld alles over gezonde voeding, maar het aanpassen van je eetpatroon blijft moeilijk. Je weet dat het niet slim is, maar je blijft naar die kast lopen voor een stuk kaas of bakje chips.

Het veranderen van jouw eetgedrag is dan DE oplossing voor de lange termijn. Als jij klaar bent om met jezelf aan de slag te gaan, dan heb ik alle handvatten om dit te laten slagen.

Dit programma is laagdrempelig, praktisch en eenvoudig. Heb je vragen? Maak dan gebruik van de persoonlijke coaching in de live Q&A’s of luister naar het antwoord op de vragen van anderen.

Hoe veel tijd kost het mij?

Je bepaalt zelf hoe veel tijd je besteedt aan de modules. Je behaalt het beste resultaat als je serieus aan de slag gaat met de opdrachten uit de modules. Je kunt daar in 10 minuten doorheen gaan of 2 uur de tijd voor nemen! Dat is aan jou. Je hoeft niet iedere dag in te loggen. Je kunt er ook voor kiezen om alleen 1 x per week in te loggen voor de nieuwe module.

Ik ga tijdens het programma op vakantie. Wat nu?

Dit is een uitgelezen kans om jouw opgedane kennis en inzichten toe te passen! Er is altijd een reden om weer uit te stellen. Waarschijnlijk heb je dat al heel lang gedaan. Als jij weet dat er nu echt iets moet veranderen: laat vakantie je dan niet tegen houden! Het is juist een heel mooi moment om te oefenen en te ervaren hoe het gaat.

Mijn bloeddruk, suiker of cholesterol is te hoog. Kan ik dan wel starten?

Zeker! In al deze gevallen heeft afvallen een positief effect. Je kunt aan je gewicht werken en daarnaast rekening houden met de adviezen die bij jouw medische situatie passen. Dit geldt overigens ook voor andere ziektebeelden, afwijkende bloedwaarden of medicatie. Vind je het prettig om hier even over te overleggen? Neem dan vrijblijvend contact op via info@praktijkeatwise.nl 

Wordt dit programma vergoed?

Praktijk Eatwise heeft geen contracten met zorgverzekeraars, maar dat betekent niet dat je niets vergoed kunt krijgen. Mijn advies is om je zorgverzekeraar te vragen naar de mogelijkheden.

Het nadeel is altijd wel dat je het eerst zelf voor moet schieten en dat je het pas na het programma kunt declareren.

Ik werk overdag. Is dat een probleem voor de live Q&A?

Nee hoor! Indien je niet live aanwezig kunt zijn bij de Q&A, dan kun je altijd achteraf de opname bekijken. Ook is er altijd de mogelijkheid om van tevoren jouw vragen te stellen, zodat ik deze kan beantwoorden.

Over mij, Renate van Riet
Over mij, Renate van Riet

Ik ben Renate. Diëtist met meer dan 8 jaar ervaring.

Jaren geleden merkte ik dat kennis over voeding vaak niet het probleem is. Iedereen begrijpt dat je beter een stuk komkommer kan nemen dan een reep chocolade. Maar waarom lukt het soms niet om wat vaker die gezonde keuze te maken?

Om die reden ging ik mezelf specialiseren in het eetgedrag. Waarom maken we die keuzes, ondanks dat we er achteraf van balen. En vooral; hoe verander je deze keuzes?

Ik merkte dat het veel meer om bewustwording gaat. Jezelf bewust zijn van de situatie waarin jij je bevindt als je weer eens lekkere trek hebt.

Want soms voelt eten gewoon als de enige oplossing… maar als je daar wat langer over na denkt, is het dat dan ook wel?

Ik help je naar een voedingspatroon wat jij moeiteloos vol kunt houden en waardoor afvallen een logisch gevolg is.

Jouw investering

R

Bewezen effectieve aanpak om voor de lange termijn van de kilo's af te komen.

R

Je leert bewuste keuzes maken en je hebt daardoor controle op je eetgedrag.

R

Het programma is duidelijk, praktisch en eenvoudig toe te passen in je dagelijkse leven.

R

Inclusief online omgeving, dus altijd beschikbaar en te volgen waar en wanneer het jou uitkomt.

R

20 online modules die bestaan uit werkboeken, adviezen, oefeningen en video's

R

Persoonlijke coaching tijdens de maandelijkse live Q&A's.

Start vandaag

€257.-  €197.-

Incl. BTW
(ook in termijnen van €43 te voldoen)