Cursus grip op snacken

Je bent er eigenlijk helemaal klaar mee dat het nooit lukt om blijvend af te vallen. Het is duidelijk waar het mis gaat: je snoept en snaait te veel. Ondanks dat je precies weet waar het mis gaat, lukt het je niet om dit zelf aan te pakken. In deze snelcursus help ik je. In 5 dagen tijd ontvang je alles wat je nodig hebt om weer controle te krijgen over het snacken en snaaien.
JA, IK WIL DEZE SNELCURSUS!

Jouw investering

R

Leer moeiteloos doseren met dit bewezen effectieve, duidelijke en praktische stappenplan.

R

Maak eenvoudig bewuste keuzes. Je gunt jezelf wat lekkers zonder te veel te eten.

R

5 Daagse online snelcursus met 5 werkboeken.

R

1 Jaar toegang tot de modules.

R

Nu met gratis bonusmodule!

R

Altijd online beschikbaar en daardoor te volgen waar en wanneer het jou uitkomt

Start vandaag

€84.-  €37.-

incl. BTW

 • Ik heb veel gehad aan de training van Renate. Ik had helemaal geen zin meer in het volgende eet- en sportschema, maar ik wil wel graag iets veranderen. Daar passen de inzichten die Renate in de training geeft perfect bij. Het geeft me een beetje meer lucht en een mildere blik naar mezelf, maar ook concrete oefeningen die me soms verbaasden. En ik geloof nu echt dat er iets kan veranderen. Dankjewel!

  Willeke Van Essen Avatar Willeke Van Essen
  10 april 2023

  Hele fijne begeleiding gehad! Renate geeft praktische tips en duidelijke adviezen.

  Simone Norbart Avatar Simone Norbart
  13 februari 2023

  Ik heb een hele fijne, warme ervaring gehad met Renate als mijn diëtist. Het programma dat Renate aanbiedt is duidelijk, gebruiksvriendelijk, respectvol en behapbaar. Ik heb Renate als een heel respectvol en steunend persoon ervaren. Er was absoluut geen sprake van bodyshaming of iets in die trant. Ze was erg goed bereikbaar (mail, app, telefoon). De prijs voor de begeleiding was van te voren duidelijk en er waren geen nare verrassingen achteraf doordat contactmomenten extra in rekening werden gebracht. Ik zou Praktijk Eatwise zeker aanbevelen. Oh, en ik heb mijn doel bereikt dus het werkt ook nog eens!

  Laura Plouvier Avatar Laura Plouvier
  10 februari 2023
 • Een super fijne ervaring bij Renate, geen streng dieet, maar fijne gesprekken met goede handvaten, waar je echt wat aan hebt! Bedanjr voor wat je me allemaal geleerd hebt! Groetjes Rianne

  Rianne de Ridder Avatar Rianne de Ridder
  14 april 2022

  Het was enorm fijn om gesprekken met Renate te hebben. Tijdens deze gesprekken ben ik achter veel dingen gekomen, denk aan: Waarom ik ben aangekomen, wat mijn valkuilen zijn en wat bepaalde denkfouten zijn die ik heb/had. Er werd enorm goed gekeken hoe ik een balans kon krijgen in lekker eten (waar ik enorm veel van houd) en gezond eten. Nu ik deze balans heb gevonden val ik af en hoef ik me nooit meer schuldig te voelen als ik wel een keer iets lekkers pak. Al met al heeft het programma me enorm goed geholpen. Zeker een aanrader !!

  Meike Avatar Meike
  14 maart 2022

  Erg goede no nonsense informatie gekregen. Geen streng dieet maar aanpak van je mindset. Ik kan hier goed mee aan de slag! Eat wise is echt een aanrader voor mensen die echt iets willen veranderen! Bedankt!

  Marielle Buiks Avatar Marielle Buiks
  14 februari 2022
 • Heb fijne gesprekken gehad met Renate van Riet over mijn eet gebracht om die zo aan te passen dat ik mijn gewicht langzaam kan verminderen en ga nu hiermee de komende jaren mee door, Dit is voor mij goed vol te houden. Renate, nogmaals bedankt.

  Klaas Rodenhuis Avatar Klaas Rodenhuis
  14 februari 2022

  Met veel plezier deze training gevolgd waarbij de focus ligt op het bewust worden van het moment waarop je meent te moeten snaaien en daar op een andere manier mee om te gaan zodat je uiteindelijk gezondere keuzes gaat maken.

  Sylvia Avatar Sylvia
  14 februari 2022

  jouw gesprekken helpen me steeds om weer met volle moed verder te gaan en de draad terug op te pikken. Jij beoordeelt niet maar laat me zelf denken over hoe het anders kan. Bedankt!

  Trijs Vanlommel Avatar Trijs Vanlommel
  14 februari 2022
 • Dit programma heeft me nieuwe inzichten gegeven. Fijne online begeleiding

  Claudy van Raak Avatar Claudy van Raak
  14 februari 2022

  Heel blij dat ik Eatwise heb ontdekt, het heeft mij super goed geholpen om af te vallen!! Eerst volgde ik de cursus snacken zonder schuldgevoel. Dit is een zeer duidelijke zelfstandige cursus die voor iedereen te doen is. Hierin al super veel tips gekregen waarmee ik aan de slag kon. Daarna besloten om door te gaan met het Eatwise programma, hierin waren de een op een sessies van zoveel meerwaarde. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd echt naar jouw valkuilen gekeken. Eatwise is een aanrader voor iedereen die wat kilootjes kwijt wil!!

  Maaike De Craen Avatar Maaike De Craen
  14 februari 2022

  Hele goede begeleiding en geen steng dieet. Door kleine aanpassingen in voeding en goed uitvoerbare oefeningen bewust worden van je eetgedrag. Door kleine aanpassingen te maken al een paar kilo kwijt!

  annejethalters Avatar annejethalters
  14 februari 2022
 • Mijn eetpatroon en mindset betreffende eten zijn echt veranderd door deze training! Renate is een erg goede trainer: een echte aanrader!

  Berrie Reijs Avatar Berrie Reijs
  14 februari 2022
Over mij, Renate van Riet Diëtist

Deze snelcursus is perfect als je gewoon even op weg geholpen wilt worden

Je hebt geen zin in een peperduur en maandenlang programma. Je wilt gewoon wat concrete handvatten om zelf mee aan de slag te gaan. Daar is deze snelcursus precies voor bedoeld! Binnen 5 dagen heb jij alle informatie in jouw mailbox.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om deze modules rustig aan door te lezen en daar langer de tijd voor te nemen.

Inhoud van de cursus Grip op Snacken

5 daagse online cursus

Elke module bestaat uit een werkboek met informatie, opdrachten en adviezen. Ze staan vol met inzichten en mogelijkheden tot het vergroten van je bewustwording over je eetgedrag en hoe je dit voor de lange termijn kunt veranderen. Je loopt per dag de les door en oefent gedurende die dag wat de les aangeeft.

Module 1: jouw eetgedrag onder de loep
– Module 2: weg met je schuldgevoel
– Module 3: eetregels over boord
– Module 4: grip op je gedachten
– Module 5: jij beslist

Je bepaalt je eigen tempo

We gaan stoppen met korte termijn trucjes, maar gaan aan de slag voor de langere termijn. Het zijn eenvoudige en praktische tools die je simpel kunt integreren in je dagelijks leven. Je volgt de modules op jouw eigen tempo. De toegang tot de modules behoudt je namelijk gedurende 1 jaar.

Renate van Riet, diëtist Eatwise Programma

Afvallen is niet iets wat je even tussendoor doet

Op een gezonde en serieuze manier afvallen kost tijd. Het is een proces van gedragsverandering wat je stap voor stap aan gaat.

”Voor lijstjes moet je namelijk niet bij mij zijn! Wil je duurzaam afvallen en met jezelf aan de slag? Dan heb ik alle handvatten om je daarin te begeleiden!”

Deze snelcursus is een samenvatting van de informatie die bij 1-op-1 begeleiding de grootste doorbraken heeft opgeleverd.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het als ik wil starten?

Na aanmelding ontvang je direct twee mails. Eentje met de aanmeldbevestiging en één met de eerste module.

Je hebt binnen 5 minuten de eerste module in je mailbox. De daaropvolgende dagen (5 dagen in totaal) ontvang je per dag een nieuwe module.

Controleer de eerste keer ook de spam box en als je de mail daar vindt, geef dan aan dat het geen spam is. Dan ontvang je de volgende dagen de mails in je gebruikelijke postvak IN!

Past dit wel bij mij?

Dit programma is voor iedereen die weet waar het mis gaat, maar waarbij het niet lukt om dit zelf te veranderen. Je bent klaar met diëten en dure shakes. Je weet dat er iets moet veranderen, maar hoe dan?!

Je weet ongetwijfeld alles over gezonde voeding, maar het aanpassen van je eetpatroon blijft moeilijk. Je weet dat het niet slim is, maar je blijft naar die kast lopen voor een stuk kaas of bakje chips.

Het veranderen van jouw eetgedrag is DE oplossing voor de lange termijn. Als jij klaar bent om met jezelf aan de slag te gaan, dan heb ik alle handvatten om dit te laten slagen.

Dit programma is laagdrempelig, praktisch en eenvoudig. Heb je vragen of nog twijfels? Laat het mij weten, dan kunnen we het er samen over hebben of deze cursus bij jou past.

Hoe veel tijd kost het mij?

Je bepaalt zelf hoe veel tijd je besteedt aan de modules. Dat kan 10 minuten zijn, maar ook 1 uur. Maar net waar jij behoefte aan hebt.

Omdat je er werkboeken bij krijgt, heb je alle stof ook na deze cursus nog tot je beschikking. Je kunt het er ook later altijd nog eens bij pakken.

Hoe lang blijf ik toegang houden tot de modules?

Je blijft 1 jaar lang toegang houden tot de modules. Hierdoor kan je op je eigen tempo de cursus volgen en regelmatig nog eens een module terugkijken als je hier behoefte aan hebt.

Ik volg het Leren Doseren Programma al, is deze cursus ook iets voor mij?

Nee, deze Cursus Grip op Snacken is een klein onderdeel van alles wat je in het uitgebreide Leren Doseren Programma vindt.

Waarom is deze cursus zo goedkoop?

Mijn cursussen en programma’s zijn al door ontzettend veel mensen gevolgd. Hierdoor kan ik deze waardevolle informatie met je delen voor slechts een paar tientjes.

Als ik je 1 op 1 zou begeleiden, dan zou de tijdsinvestering veel groter zijn en richting 800 euro gaan.

Mijn bloeddruk, suiker of cholesterol is te hoog. Kan ik dan wel starten?

Zeker! In al deze gevallen heeft afvallen een positief effect. Je kunt aan je gewicht werken en daarnaast rekening houden met de adviezen die bij jouw medische situatie passen. Dit geldt overigens ook voor andere ziektebeelden, afwijkende bloedwaarden of medicatie. Vind je het prettig om hier even over te overleggen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier onderaan op deze pagina.

Over mij, Renate van Riet

Ik ben Renate. Diëtist met meer dan 8 jaar ervaring.

Jaren geleden merkte ik dat kennis over voeding vaak niet het probleem is. Iedereen begrijpt dat je beter een stuk komkommer kan nemen dan een reep chocolade. Maar waarom lukt het soms niet om wat vaker die gezonde keuze te maken?

Om die reden ging ik mezelf specialiseren in het eetgedrag. Waarom maken we die keuzes, ondanks dat we er achteraf van balen. En vooral; hoe verander je deze keuzes?

Ik merkte dat het veel meer om bewustwording gaat. Jezelf bewust zijn van de situatie waarin jij je bevindt als je weer eens lekkere trek hebt.

Want soms voelt eten gewoon als de enige oplossing… maar als je daar wat langer over na denkt, is het dat dan ook wel?

Ik help je dan ook naar een voedingspatroon wat jij moeiteloos vol kunt houden en waardoor afvallen een logisch gevolg wordt.

Jouw investering

R

Leer moeiteloos doseren met dit bewezen effectieve, duidelijke en praktische stappenplan.

R

Maak eenvoudig bewuste keuzes. Je gunt jezelf wat lekkers zonder te veel te eten.

R

5 Daagse online snelcursus met 5 werkboeken.

R

1 Jaar toegang tot de modules.

R

Nu met gratis bonusmodule!

R

Altijd online beschikbaar en daardoor te volgen waar en wanneer het jou uitkomt

Start vandaag

€84.-  €37.-

incl. BTW