Gratis producten

om jou te leren, de juiste eetkeuzes te maken op de juiste momenten.
Diëtist - voedingscoach
Gratis online training

In deze online training vertel ik je over de 5 geheimen om gezond af te vallen. Je krijgt praktische tips, waarmee jij een start kan maken de juiste balans te vinden tussen genieten en gezond eten. 

Diëtist - voedingscoach
Eatwise Blogs

Een laagdrempelige manier om meer informatie over bepaalde onderwerpen te lezen. Kies alleen de onderwerpen die jou aanspreken en raak geïnspireerd om aan de slag te gaan.

Diëtist - voedingscoach
Eatwise Podcast

Ik geef je allerlei handvatten en adviezen die nodig zijn om balans te vinden tussen genieten en gezond eten. Als je moeite hebt met het beperken van snacken en snaaien, dan is dit dé podcast voor jou.

Over mij, Renate van Riet
Over mij, Renate van Riet

Ik ben Renate. Diëtist met meer dan 8 jaar ervaring.

Jaren geleden merkte is dat vaak kennis over voeding niet het probleem is. Iedereen begrijpt dat je beter een stuk komkommer kan nemen dan een reep chocolade. Maar waarom lukt het soms niet om wat vaker die gezonde keuze te maken?

Om die reden ging ik mezelf specialiseren in het eetgedrag. Waarom maken we die keuzes, ondanks dat we er achteraf van balen. En vooral; hoe verander je deze keuzes?

Ik merkte dat het veel meer om bewustwording gaat. Jezelf bewust zijn van de situatie waarin jij je bevindt als je weer eens lekkere trek hebt.

Want soms voelt eten gewoon als de enige oplossing… maar als je daar wat langer over na denkt, is het dat dan ook wel?

Ik help je dan ook naar een voedingspatroon wat jij moeiteloos vol kunt houden en waardoor afvallen een logisch gevolg wordt.