Kickstart Progamma

Je hebt van alles geprobeerd, maar langer dan drie weken houd je het niet vol. Je bent klaar met al die korte termijn oplossingen en je wilt het nu goed aanpakken. Je hebt geen zin in een maandenlang programma, want je wilt gewoon even op weg geholpen worden zonder dure shakes en afslankproducten. Krijg eindelijk weer grip op je eetkeuzes. Je gaat een eetpatroon creëren wat je vol kunt houden, waarbij je wat lekkers kunt eten, maar waarmee je ook gaat afvallen!
JA, IK WIL dit programma!

Duurzaam op gewicht blijven

R

Praktische handvatten om met jouw valkuilen om te gaan en concrete adviezen om de verleidingen te gaan weerstaan.

R

Niet meer de hele dag bezig zijn met eten. Je leert dealen met jouw moeilijke momenten en vindt de balans tussen gezond eten en genieten. Je gunt jezelf wat lekkers, zonder te veel te eten.

R

9 weken persoonlijke begeleiding om het daarna zelf makkelijk vol te kunnen houden.

R

3 Persoonlijke gesprekken via Teams.

R

Mogelijkheid om gedurende het programma gratis vragen te stellen via mail of WhatsApp.

R

ACTIE: nu tijdelijk met 1 jaar toegang tot het Leren Doseren Programma!

Start vandaag

€579.-  €375.-

Ook in termijnen te voldoen.
incl. BTW

Let op: de inschrijving sluit op 1 juli as! Daarna is er geen mogelijkheid meer voor persoonlijke begeleiding.

Wat klanten over het programma vertellen

Toen ik contact legde voor een “online diëtiste” wist ik niet precies wat ik daarbij kon verwachten. Renate vroeg niet naar mijn startgewicht of naar mijn vetpercentage. 
Mijn doel was enerzijds afvallen en anderzijds een gezonde relatie met voeding opbouwen. Renate haar focus ligt op het laatste waarbij een gevolg afvallen is. De focus van mijn traject lag met name op weer een gezonde dag structuur qua eten opbouwen en weer voelen in mijn lijf wanneer ik echt honger had. Naast dat ik ben afgevallen heb ik weer meer grip op mijn voedingsgewoontes en besef van mijn eigen regie daarin. Kortom voor mij een mooi traject om bij praktijk Eatwise te hebben gevolgd. 

Sophie

Ik heb veel gehad aan de training van Renate. Ik had helemaal geen zin meer in het volgende eet- en sportschema, maar ik wil wel graag iets veranderen. Daar passen de inzichten die Renate in de training geeft perfect bij. Het geeft me een beetje meer lucht en een mildere blik naar mezelf, maar ook concrete oefeningen die me soms verbaasden. En ik geloof nu echt dat er iets kan veranderen. Dankjewel! 

Willeke

Ik vertel je graag meer over het programma

Bekijk de video of neem rechtstreeks contact met mij op en stel je vraag.

Inhoud van het Kickstart programma

9 weken programma

– Fase 1: Inzicht

Waarschijnlijk weet je al lang waar het mis gaat, maar lukt het je niet om dit te veranderen. In deze fase gaan we juist op die moeilijke momenten inspelen. We gaan inzoomen op die moeilijke momenten: waarom ga je eten, wat gaat eraan vooraf en hoe kun je hier anders mee om gaan?

– Fase 2: Fine tunen

In deze fase merk je dat het steeds meer vanzelf gaat, maar je bent er nog niet. In de basis gaat het prima, maar in onverwachte situaties is het nog moeilijk. Hier werken we samen aan, zodat jij na 9 weken weet hoe je met jouw valkuilen kunt omgaan.

Individuele begeleiding

Door de 1 op 1 sessies ben jij verzekerd van een persoonlijk advies dat helemaal is afgestemd op jouw situatie. Je krijgt geen standaard schema, maar ik ga je helpen om je eetgedrag en eetgewoonten aan te passen. Ik ben jouw stok achter de deur!
Tussentijds kun je altijd jouw vragen per e-mail of WhatsApp stellen, zodat we alles uit die 9 weken kunnen halen! En nee, voor tussentijds contact wordt niet extra gedeclareerd!

Schriftelijke informatie

Doordat je nu tijdelijk als bonus 1 jaar toegang krijgt tot het Leren Doseren Programma, beschik jij over enorm veel adviezen, oefeningen, video’s en informatie. Tijdens onze gesprekken geef ik je advies over wat je kunt gaan lezen, zodat we het behapbaar voor je houden. Ik adviseer wat voor jou op welk moment belangrijk is. Daardoor werken we exact aan datgene wat voor jou het afvallen altijd in de weg stond! En wat het mooiste hiervan is? Met toegang tot het Leren Doseren Programma heb je ook een stok achter de deur na de 9 weken intensieve persoonlijke begeleiding!

Renate van Riet, diëtist Eatwise Programma

Begin nu!

Ik ben een diëtist die met je mee denkt. Ik zoek samen met jou naar wat in jouw situatie haalbaar is en wat jij vol kunt houden. Ik geef je geen kant-en-klaar lijstje, maar ik geef je specifieke persoonlijke adviezen die in jouw situatie werken. We gaan samen op zoek naar een haalbare manier om met jouw moeilijke momenten om te gaan. Hierdoor ga je het nu wél volhouden! 

Met mijn nuchtere en toegankelijke aanpak heb ik al vele mensen mogen helpen. Ik help je en ondersteun je. Met normale voeding en zonder allerlei dure en nutteloze afslankproducten.

Mijn doel is dat jij gezond gaat afvallen door een balans te vinden tussen genieten en gezond eten.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het als ik wil starten?

Direct na het aanmelden ontvang je van mij twee mails. Eén e-mail ter bevestiging en één met de startinformatie. In deze mail zit ook een formulier waarbij je alle persoonlijke zaken kunt invullen, zodat ik daar het programma op kan afstemmen. Ik neem binnen 1 werkdag na aanmelding contact met je op om de eerste 1 op 1 sessie te plannen. Er zijn zowel mogelijkheden overdag als in de avond. Ook zal ik je daarna de link toe sturen voor de online 1 op 1 sessies. 

Waar zit de praktijk gevestigd? Waar vinden de 1 op 1 sessies plaats?

Alles vindt online plaats. Dus waar je ook woont of wat je werk ook is, het kan altijd en op ieder moment. Of je nu op reis bent, tussen het werken door contact wenst of je de kinderen net op bed hebt gelegd. De 1 op 1 sessies vinden via Teams plaats. De link hiervoor ontvang je van mij na de aanmelding.

Past dit wel bij mij?

Dit programma is voor iedereen die niet aan een maandenlang programma vast wil zitten, maar die gewoon behoefte heeft aan een zetje in de goede richting. Samen alle handvatten verzamelen om het verder zelf voort te zetten.

Mocht je toch twijfelen of dit programma bij je past, neem dan vooral contact op via info@praktijkeatwise.nl of vul onderaan deze pagina het contactformulier in. ​Ik mail je binnen 1 werkdag terug. We bekijken dan samen of dit programma in jouw situatie past.

Hoeveel tijd kost het mij?

Voor de 1 op 1 sessies plan ik 30 minuten in.  Het eerste gesprek duurt vaak wel iets langer. Op deze manier is er alle tijd om vragen te beantwoorden, jouw situatie goed te bespreken en om jou van persoonlijke adviezen te voorzien. Daarnaast ga je van mij mogelijk schriftelijke informatie met opdrachten krijgen. Je kunt daar in 10 minuten doorheen gaan of 2 uur de tijd voor nemen! Dat is aan jou!

En wat als het mij niet lukt?

Het programma wordt op je afgestemd. Ik help je overal bij. Juist de 1 op 1 sessies zorgen voor de grote meerwaarde van dit programma. Het is geen kant-en-klaar advies. We kijken iedere sessie hoe het is gegaan. Wat ging goed, wat vind je nog lastig. Ik geef je tips en adviezen die passen bij jouw situatie en daar ga je weer mee aan de slag. Zo kijken we iedere keer weer opnieuw naar; past dit bij je, is dit iets wat je vol kunt blijven houden? Dit maakt dat jij voor nu en voor de toekomst lekkerder in je vel zit, meer zelfvertrouwen ervaart en eindelijk dat lagere gewicht kunt bereiken én volhouden. 

Kan ik ook later besluiten om voor het Eatwise Programma te gaan?

Zeker. Ik begrijp goed dat het best spannend kan zijn om een programma voor langere tijd aan te gaan. Het kickstart programma is een fijne kennismaking met mij en mijn werkwijze. Je kunt na het doorlopen van het kickstart programma altijd kiezen voor verlenging.

Hoe zijn de 1 op 1 sessies verdeeld?

De tweede afspraak plannen we in overleg. Mijn ervaring leert dat de beste aanpak is om de tweede afspraak niet al te lang na de eerste afspraak te laten plaatsvinden, omdat je in die weken de meeste aanpassingen gaat doen. De derde afspraak is negen weken na het eerste gesprek.

Ik ga tijdens het programma op vakantie. Wat nu?

Dit is een uitgelezen kans om jouw opgedane kennis en inzichten toe te passen 🙂 Vaak is vakantie zoiets waarin je voor meer verleidingen komt te staan. We bereiden dit voor en zorgen dat je een heerlijke vakantie hebt én daarnaast aan jouw doelen kunt blijven werken. Zonder dat je de hele vakantie overal NEE tegen moet zeggen!
En voor de 1 op 1 sessies maakt het niets uit. Die plannen we er gewoon omheen! Als het hele programma daardoor langer dan 9 weken gaat duren, is dat geen enkel probleem! Nogmaals, ik pas het hele programma aan jouw situatie aan!

Mijn bloeddruk, suiker of cholesterol is te hoog. Kan ik dan wel starten?

Zeker! Als diëtist ben ik opgeleid om hierin adviezen te geven. Je kunt aan je gewicht werken en daarnaast rekening houden met de adviezen die bij jouw medische situatie passen. Dit geldt overigens ook voor andere ziektebeelden, afwijkende bloedwaarden of medicatie. Vind je het prettig om hier even over te overleggen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier onderaan op deze pagina.

Ik werk over dag. Kan ik ook 's avonds terecht?

Geen probleem! Je krijgt toegang tot mijn agenda, waardoor je zelf een moment kunt plannen waarop het uit komt.

Duurzaam op gewicht blijven

R

Praktische handvatten om met jouw valkuilen om te gaan en concrete adviezen om de verleidingen te gaan weerstaan.

R

Niet meer de hele dag bezig zijn met eten. Je leert dealen met jouw moeilijke momenten en vindt de balans tussen gezond eten en genieten. Je gunt jezelf wat lekkers, zonder te veel te eten.

R

9 weken persoonlijke begeleiding om het daarna zelf makkelijk vol te kunnen houden.

R

3 Persoonlijke gesprekken via Teams.

R

Mogelijkheid om gedurende het programma gratis vragen te stellen via mail of WhatsApp.

R

ACTIE: nu tijdelijk met 1 jaar toegang tot het Leren Doseren Programma!

Start vandaag

€579.-  €375.-

Ook in termijnen te voldoen.
incl. BTW

Let op: de inschrijving sluit op 1 juli as! Daarna is er geen mogelijkheid meer voor persoonlijke begeleiding.

Liever eerst kennismaken? Plan hieronder een vrijblijvende Teams-meeting in.

Over mij, Renate van Riet
Over mij, Renate van Riet

Ik ben Renate. Diëtist met meer dan 8 jaar ervaring.

Jaren geleden merkte ik dat kennis over voeding vaak niet het probleem is. Iedereen begrijpt dat je beter een stuk komkommer kan nemen dan een reep chocolade. Maar waarom lukt het soms niet om wat vaker die gezonde keuze te maken?

Om die reden ging ik mezelf specialiseren in het eetgedrag. Waarom maken we die keuzes, ondanks dat we er achteraf van balen. En vooral; hoe verander je deze keuzes?

Ik merkte dat het veel meer om bewustwording gaat. Jezelf bewust zijn van de situatie waarin jij je bevindt als je weer eens lekkere trek hebt.

Want soms voelt eten gewoon als de enige oplossing… maar als je daar wat langer over na denkt, is het dat dan ook wel?

Ik help je dan ook naar een voedingspatroon wat jij moeiteloos vol kunt houden en waardoor afvallen een logisch gevolg wordt.

Heb je vragen?
Vul onderstaande contactformulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op!