Vind je het moeilijk om niet in één keer die zak chips leeg te eten?

In deze challenge geef ik je alle handvatten om ook met één klein bakje chips genoegen te kunnen nemen!

3 dagen lang ontvang je alles wat hiervoor nodig is rechtstreeks in jouw mailbox.

Dat onrustige gevoel, totdat het laatste koekje op is…

Al jaren probeer je van alles. Je hebt een alles-of-niets mentaliteit. OF je bent super streng voor jezelf OF alle remmen gaan los. En door hoe het nu gaat, zit je niet lekker in je vel…

Daarbij vind je lekker eten en drinken ontzettend belangrijk. Dat wil je niet missen! Maar het eind is zoek… Je weet maar al te goed dat het niet handig is om te snacken en te snaaien, maar het lukt je niet om dit aan te pakken. Iedere dag bekruipt die frustratie je weer, want je bent ook vandaag weer aardig losgegaan…

Wat je ook probeert, het lukt niet om dit te veranderen. Het wordt alleen maar moeilijker. Waarom lijkt het alsof iedereen kan doseren, behalve jij? Waarom kun jij dat ene blokje chocolade niet laten liggen? Waarom heb je de motivatie of de wilskracht nu niet?

✅ Je zit in een vicieuze cirkel. Je probeert van alles, houdt dat even vol, maar uiteindelijk val je altijd terug in oude patronen.

✅ Je zit niet lekker in je vel. Het voelt niet goed om langzaam steeds zwaarder te worden.

✅ Je ziet iedereen om je heen succesvol afvallen en baalt ervan dat het jou niet lukt.

✅ Je vindt lekker eten en drinken belangrijk, maar je kunt geen maat houden…

✅ Je hebt een alles-of-niets mentaliteit. Je bent super streng voor jezelf of je laat alle remmen los.

✅ Je weet dat het niet slim is om het allemaal op te eten, maar het gebeurt toch!

✅ Je zit totaal niet lekker in je vel.

 

Je doet ontzettend je best, maar het lukt gewoon niet…

  Eatwise

  Herkenbaar?

  Z

  Je weet dat het niet slim is om alles op te eten, maar toch gebeurt het steeds

  Z

  Je voelt je onrustig zo lang de zak niet leeg is

  Z

  Je bent klaar met diëten en wil het serieus aanpakken

  Z

  Je baalt ontzettend dat je keer op keer de fout in gaat

  Ik ben Renate van Riet, diëtist.

  De afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen vanuit mijn eigen praktijk binnen een gezondheidscentrum en vanuit het revalidatiecentrum. Tijdens het begeleiden van deze mensen is het mij opgevallen dat lijstjes, shakes en afslankpillen vaak als oplossing worden gezien. Als het klinkt alsof het te mooi is om waar te zijn, dan is het dat ook vaak. Na een paar weken is het niet meer vol te houden. Ik zal je uitleggen waarom…

  Er is altijd en overal eten beschikbaar, dit maakt dat het heel moeilijk is om daar tegen bestand te zijn. Vooral wanneer vermoeidheid of gewoonten een rol spelen, is het moeilijk om gezonde keuzes te maken.

  Ik merk dat de kennis helemaal niet het probleem is. Jij weet ook dat je beter een komkommer dan een reep chocolade kunt nemen, maar dat is niet de oplossing. Want als je zin hebt in chocolade, dan kan die komkommer je gestolen worden! 

   

  Het zit veel meer in gedrag. Wat er vooraf gaat aan je eetkeuzes. Wat gaat er in je om? Welke emoties/gedachten/overtuigingen gaan er in je om? Waarom sta jij uiteindelijk op om naar de kast te lopen? Kies jij bewust voor chocolade of is het al op voor je het door hebt? En heb je er niet eens van genoten…

  En wat ik daarin ontzettend belangrijk vind: ben niet te streng voor jezelf! Het leven is veel te leuk om overal nee op te moeten zeggen. En daarbij is het niet vol te houden…

  Ik ben een diëtist die met je mee denkt. Ik zoek samen met jou naar wat voor JOU haalbaar is en wat jij vol kunt houden. Ik ga niet zeggen wat je moet doen, maar geef adviezen die in jouw situatie werken. We gaan samen op zoek naar een haalbare manier om met jouw moeilijke momenten om te gaan. Wat kun je volhouden? Het heeft geen zin om even heel streng te worden en daarna alle remmen weer los te laten.

  Ik ben geboren en getogen in het Brabantse. Dat maakt mij nuchter en toegankelijk. Ik help je en ondersteun je. Op een normale manier. Met normale voeding en zonder allerlei gekke afslankproducten. Normaal eten en daar een balans in leren vinden. Genieten van een klein stukje gebak en daardoor de bitterballen af kunnen slaan!

  Wat komt onder andere aan bod

  ✔ De invloed van gewoonten op ons eetgedrag

  ✔ Welke rol onze automatische piloot speelt in ons dagelijks eetpatroon

  ✔ De werking van ons honger- en verzadiging systeem en waarom we op bepaalde momenten trek ervaren

  ✔ Hoe je het bij één koekje, chocolaatje of handje chips kunt houden

  ✔ Wat je moet doen om je niet steeds te laten overtuigen door die stemmetjes die ervoor zorgen dat je toch weer gaat snacken en snaaien

  ✔ Het creëren van een gezonde basis, zodat je momenten van trek voor kunt blijven

  ✔ Hoe je met het gevoel van trek om kunt gaan

  Een stok achter de deur om nu wel te kunnen doseren!

  Steun en inspiratie van andere deelnemers

  Wat krijg je precies

  3-daagse challenge

  De eerste module ontvang je direct na aanmelding. De volgende twee modules ontvang je komende twee dagen. De modules bestaan uit video’s en werkboeken met opdrachten en inzichten. Elke module borduurt voort op de voorgaande, zodat je een totaalplaatje krijgt in het werken naar een meer gedoseerd voedingspatroon. Je krijgt hiervoor een kant-en-klaar stappenplan!

  Je ontvangt alle informatie per mail.

  3 instructievideo’s

  In de video leg ik je uit hoe je stap voor stap merkt dat je kunt doseren. Ik geef je praktische handvatten, zodat je dit vervolgens kunt gaan toepassen met behulp van de opdrachten in het werkboek.

  3 werkboeken

  Iedere dag ontvang je naast de instructievideo’s werkboeken met opdrachten. Deze opdrachten laten je ervaren dat je steeds meer grip krijgt op de eetmomenten. De opdrachten zijn er namelijk op gericht dat je steeds beter weet wat er daadwerkelijk gebeurt tijdens jouw moeilijke momenten. Je gaat verder kijken dan alleen wat je eet. In deze challenge ga je merken dat het meer gaat om waarom je eet. Wat gebeurt er, zijn er emoties, vermoeidheid of verveel je jezelf. Dat maakt veel meer dat het moeilijk is om goede keuzes te maken. Door deze opdrachten toe te passen ga je merken dat het ook anders kan!

  Ervaringen van deelnemers

  Normaal €57

  Nu €27

  Duidelijk, praktisch en laagdrempelig

  Na deze challenge…

  • … weet je hoe je de balans kunt vinden tussen genieten en afvallen.
  • … weet je hoe je ervoor zorgt dat die zak niet altijd leeg hoeft.
  • … ervaar je dat er geen verboden voedsel is.
  • … weet jij hoe je de bewuste keuze kunt maken, waardoor het makkelijker wordt om ‘nee’ te zeggen.
  • … weet jij hoe je uit het vicieuze cirkeltje komt.
  • … weet jij hoe je de strijd gaat winnen.
  • … ervaar jij dat je op een normale, verantwoorde manier kunt afvallen.
  • … zit jij lekkerder in je vel, omdat je moeiteloos de balans kunt vinden.
  • … kun je doseren!

  Veel gestelde vragen

  Wat kan ik van de challenge verwachten?
  Na aanmelding ontvang je direct alle informatie voor dag 1. Je kunt gelijk aan de slag! De challenge bestaat in totaal uit 3 dagen. Deze challenge is laagdrempelig en praktisch opgezet, om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Je krijgt iedere dag nieuwe inzichten en opdrachten om meer grip te krijgen op het doseren. De zak hoeft niet altijd leeg! We richten ons niet op kant-en-klaar voedingsschema’s of diëten, waardoor je nu voor het lange termijn resultaat gaat. Dit komt omdat je in deze 3 dagen gaat leren hoe je al het lekkers kunt beperken. Zonder het voor de rest van je leven te moeten laten staan, want dat houdt niemand vol!

  Hoeveel tijd kost het me?
  Je kunt het zo uitgebreid doen als je wilt. De video’s zullen ca. 10-15 minuten duren. De opdrachten die je daarbij krijgt kun je in een paar minuten uitvoeren. Je kunt er natuurlijk ook langer over doen als je dat prettig vindt!

  Hoe verloopt de start?
  Na de eenmalige betaling ben je ingeschreven voor de challenge. Je ontvangt direct twee mails. Eén met de aanmeldbevestiging en één mail met de eerste module. Je kunt dan ook direct beginnen! Morgen ontvang je module 2, de dag daarna module 3.

  Is deze challenge ook voor mij?
  Deze challenge is voor iedereen die het moeilijk vindt om maat te houden. Voor degene die niet kan stoppen met eten als je eenmaal begint. Voor diegene die uiteindelijk altijd de strijd verliest en keer op keer al het lekkers op eet. Negatieve emoties en bepaalde gedachten kunnen je overtuigen om ongezonde keuzes te maken, terwijl je zelf weet dat het geen gezonde keuzes zijn. En toch gebeurt het! Maar zie dat maar eens te veranderen… Dat is wat je gaat leren in deze challenge!
  Heb je meer nodig? Dat kan natuurlijk. Deze challenge is een fijne en laagdrempelige start om te kijken of de werkwijze van Praktijk Eatwise bij je aansluit. En misschien is wat je hebt geleerd al voldoende om zelfstandig de vaardigheden door te ontwikkelen.

  5-sterren beoordeling op Google!

  Normaal €57

  Nu €27

  Duidelijk, praktisch en laagdrempelig