Jouw kickstart na de zomer

Aan de slag na de zomer – van weten naar doen!

De vakantie is achter de rug. Je hebt wéér meer gegeten dan je had gewild en dat gewicht wordt niet bepaald minder… Het is tijd om aan de slag te gaan!

Dinsdag 13 september

&

Donderdag 22 september

19.00 uur

De live online trainingen bestaan uit een uur van informatie, inzichten en praktische handvatten. Je krijgt alle tools aangereikt om met jouw persoonlijke valkuilen aan de slag te gaan.

N

Laagdrempelige en begrijpelijke uitleg.

N

Je mag alles eten, als jij de balans kunt houden tussen genieten en gezond.

N

Geen dieet, shakes of dure producten. Normaal eten en daar een gezonde balans in vinden.

N

Stel al jouw vragen rechtstreeks.

N

Kun je niet live aanwezig zijn? Bekijk dan de opname!

Wanneer kom jij in actie?

Het veranderen van vaste patronen is alles behalve makkelijk en leuk. Het is zo ontzettend eenvoudig om een dieetboek te kopen waar alles kant-en-klaar in staat. Maar ben eerlijk. Gaat dit je nu echt helpen? Nee. Dit geeft jou alleen het gevoel dat je goed bezig bent om na een paar weken weer in oude patronen te vervallen. Als je serieus met je gewicht aan de slag wilt, zul je moeten leren omgaan met de momenten die voor jou moeilijk zijn. In deze live training geef ik je hiervoor alle tools die nodig zijn!

‘Ik kan goed lijnen, maar hou het nooit vol’

Er zijn ontzettend veel diëten, afslankshakes en zelfs pillen op de markt. Ik noem ze bliksemafleiders. Ze helpen je namelijk niet met waar het eigenlijk om gaat. Als je een patroon vindt waarin jij jezelf niets ontzegt, maar bewust kan genieten, dan heb je de weg naar jouw doel gevonden! Jij maakt je eigen keuzes. En dat mag ook best eens wat ongezonds zijn! Anders hou je het nooit vol… Als dit je lukt ga je merken dat je meer energie krijgt, zit je lekkerder in je vel en volgen de kilo’s vanzelf! 

Dinsdag 13 september & donderdag 22 september 2022

Live Online Training
Aan de slag na de zomer – van weten naar doen!

Tijdens deze tweedaagse training krijg je alle praktische handvatten om serieus te gaan werken aan jouw gewicht!

€27

 

Herken jij dit:

s

Je eet te veel tussendoor

Je hebt even een zetje nodig om in actie te gaan komen

Je bent de hele dag druk en als je even gaat zitten slaat de trek toe

Je vindt lekker eten en drinken ontzettend belangrijk!

Diëten werkt niet voor jou. Je wil een oplossing voor de lange termijn

Praktijk Eatwise
4.8
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Rianne de RidderRianne de Ridder
05:59 18 Mar 22
Een super fijne ervaring bij Renate, geen streng dieet, maar fijne gesprekken met goede handvaten, waar je echt wat aan hebt! Bedanjr voor wat je me allemaal geleerd hebt! Groetjes Rianne
MeikeMeike
12:50 04 Mar 22
Het was enorm fijn om gesprekken met Renate te hebben.Tijdens deze gesprekken ben ik achter veel dingen gekomen, denk aan: Waarom ik ben aangekomen, wat mijn valkuilen zijn en wat bepaalde denkfouten zijn die ik heb/had.Er werd enorm goed gekeken hoe ik een balans kon krijgen in lekker eten (waar ik enorm veel van houd) en gezond eten. Nu ik deze balans heb gevonden val ik af en hoef ik me nooit meer schuldig te voelen als ik wel een keer iets lekkers pak.Al met al heeft het programma me enorm goed geholpen.Zeker een aanrader !!
Marielle BuiksMarielle Buiks
19:14 07 Feb 22
Erg goede no nonsense informatie gekregen. Geen streng dieet maar aanpak van je mindset.Ik kan hier goed mee aan de slag!Eat wise is echt een aanrader voor mensen die echt iets willen veranderen!Bedankt!
Claudy van RaakClaudy van Raak
17:52 30 Aug 21
Dit programma heeft me nieuwe inzichten gegeven.Fijne online begeleiding
Maaike De CraenMaaike De Craen
07:51 18 May 21
Heel blij dat ik Eatwise heb ontdekt, het heeft mij super goed geholpen om af te vallen!!Eerst volgde ik de cursus snacken zonder schuldgevoel. Dit is een zeer duidelijke zelfstandige cursus die voor iedereen te doen is. Hierin al super veel tips gekregen waarmee ik aan de slag kon.Daarna besloten om door te gaan met het Eatwise programma, hierin waren de een op een sessies van zoveel meerwaarde. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd echt naar jouw valkuilen gekeken.Eatwise is een aanrader voor iedereen die wat kilootjes kwijt wil!!
js_loader

Wat deze training je gaat opleveren

In deze online training geef ik je praktische handvatten. Afvallen gaat veel meer over gedrag en de keuzes die we maken, dan over het verschil tussen een komkommer en een zak chips.

Na deze training:

N

Vind jij moeiteloos de balans tussen genieten en gezond eten

N

Heb jij een aanpak voor de lange termijn, die voor jou persoonlijk werkt

N

Kun jij met een haalbare methode aan de slag. Met normale voeding, zonder poespas

N

Geniet jij bewust van lekker eten, zonder dat je weer de fout in gaat

N

Heb jij de route naar meer energie, lekkerder in je vel en komen die kilo's vanzelf!

>>

Renate van Riet, diëtist

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen vanuit mijn eigen praktijk binnen een gezondheidscentrum en vanuit het revalidatiecentrum. Tijdens het begeleiden van deze mensen is het mij opgevallen dat lijstjes, shakes en afslankpillen vaak als oplossing worden gezien. Als het klinkt alsof het te mooi is om waar te zijn, dan is het dat ook vaak. Na een paar weken is het niet meer vol te houden. Ik zal je uitleggen waarom…

Renate van Riet, diëtist Eatwise Programma

<<

Er is altijd en overal eten beschikbaar, dit maakt dat het heel moeilijk is om daar tegen bestand te zijn. Vooral wanneer vermoeidheid of gewoonten een rol spelen, is het moeilijk om gezonde keuzes te maken.

Ik merk dat de kennis helemaal niet het probleem is. Jij weet ook dat je beter een komkommer dan een reep chocolade kunt nemen, maar dat is niet de oplossing. Want als je zin hebt in chocolade, dan kan die komkommer je gestolen worden!

>>

Het zit veel meer in gedrag. Wat er vooraf gaat aan je eetkeuzes. Wat gaat er in je om? Welke emoties/gedachten/overtuigingen gaan er in je om? Waarom sta jij uiteindelijk op om naar de kast te lopen? Kies jij bewust voor chocolade of is het al op voor je het door hebt? En heb je er niet eens van genoten…

En wat ik daarin ontzettend belangrijk vind: ben niet te streng voor jezelf! Het leven is veel te leuk om overal nee op te moeten zeggen. En daarbij is het niet vol te houden…

<<

Ik ben een diëtist die met je mee denkt. Ik zoek samen met jou naar wat voor JOU haalbaar is en wat jij vol kunt houden. Ik ga niet zeggen wat je moet doen, maar geef adviezen die in jouw situatie werken. We gaan samen op zoek naar een haalbare manier om met jouw moeilijke momenten om te gaan. Wat kun je volhouden? Het heeft geen zin om even heel streng te worden en daarna alle remmen weer los te laten.

Ik ben geboren en getogen in het Brabantse. Dat maakt mij nuchter en toegankelijk. Ik help je en ondersteun je. Op een normale manier. Met normale voeding en zonder allerlei gekke afslankproducten. Normaal eten en daar een balans in leren vinden. Genieten van een klein stukje gebak en daardoor de bitterballen af kunnen slaan!

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?
Na aanmelding ontvang je twee mails. Eén met de betaalbevestiging en één met alle voorbereidende informatie. In deze mail ontvang je ook direct de Zoomlink voor de live trainingen. In de dagen vóór de start van de training ontvang je de laatste informatie en het werkboek. Ik leg je in de training uit hoe je deze het beste kunt gebruiken.

Wat als ik de online training niet live kan volgen?
Na de training stuur ik je de opname toe, zodat je hem kunt bekijken als je er niet live bij kon zijn. Was je er wel live bij, dan kun je hem met de opname altijd nog eens bekijken!

Hoelang duurt de live online training?
De training is van 19.00 – 20.00 uur. Zijn er nu veel vragen, dan gaan we gewoon wat langer door!

Wat kost deelname?
Deze hele training kost €27. Hiervoor krijg je de twee live trainingen met naderhand de opnames. Ook stuur ik je een uitgebreid werkboek toe waarin alle praktische handvatten staan die ik ook in de training met je ga bespreken. Dit werkboek blijft ook voor de toekomst een zeer waardevolle ondersteuning voor je!

Ik heb al zoveel geprobeerd. Gaat dit mij nu wel helpen?
Er wordt zo ontzettend veel geschreven over voeding en afvallen, dat het moeilijk is om door de bomen het bos nog te kunnen zien. Allerlei diëten, boeken en afslankschema’s zijn beschikbaar. Het frustrerende vind ik dat het nooit over de kern gaat, maar over korte termijn oplossingen. Dit gaat je niet helpen om jouw doelen voor de lange termijn te behalen. Het gaat veel meer over gedrag; waarom maak je bepaalde keuzes en hoe kun je die keuzes veranderen. Dat is de kern en zorgt voor blijvende verandering. Hier ga ik je dan ook alles over vertellen.

Kan ik het op de tablet kijken?
Zeker. Je kunt het op alle mobiele apparaten en computers bekijken.

Kan ik vragen stellen?
Zeker! In de online training kun je via de chat je vragen stellen. Ik zal deze uiteraard ook altijd beantwoorden. Heb je een persoonlijke vraag, dan mag je die altijd naar me mailen.

Kom ik in beeld?
Maar net wat je wilt! Binnen Zoom kun je ervoor kiezen om je webcam aan te zetten, of je laat hem lekker uit! De microfoons staan voor iedereen uit (behalve voor mij uiteraard 😁).

Praktijk Eatwise
4.8
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Rianne de RidderRianne de Ridder
05:59 18 Mar 22
Een super fijne ervaring bij Renate, geen streng dieet, maar fijne gesprekken met goede handvaten, waar je echt wat aan hebt! Bedanjr voor wat je me allemaal geleerd hebt! Groetjes Rianne
MeikeMeike
12:50 04 Mar 22
Het was enorm fijn om gesprekken met Renate te hebben.Tijdens deze gesprekken ben ik achter veel dingen gekomen, denk aan: Waarom ik ben aangekomen, wat mijn valkuilen zijn en wat bepaalde denkfouten zijn die ik heb/had.Er werd enorm goed gekeken hoe ik een balans kon krijgen in lekker eten (waar ik enorm veel van houd) en gezond eten. Nu ik deze balans heb gevonden val ik af en hoef ik me nooit meer schuldig te voelen als ik wel een keer iets lekkers pak.Al met al heeft het programma me enorm goed geholpen.Zeker een aanrader !!
Marielle BuiksMarielle Buiks
19:14 07 Feb 22
Erg goede no nonsense informatie gekregen. Geen streng dieet maar aanpak van je mindset.Ik kan hier goed mee aan de slag!Eat wise is echt een aanrader voor mensen die echt iets willen veranderen!Bedankt!
Claudy van RaakClaudy van Raak
17:52 30 Aug 21
Dit programma heeft me nieuwe inzichten gegeven.Fijne online begeleiding
Maaike De CraenMaaike De Craen
07:51 18 May 21
Heel blij dat ik Eatwise heb ontdekt, het heeft mij super goed geholpen om af te vallen!!Eerst volgde ik de cursus snacken zonder schuldgevoel. Dit is een zeer duidelijke zelfstandige cursus die voor iedereen te doen is. Hierin al super veel tips gekregen waarmee ik aan de slag kon.Daarna besloten om door te gaan met het Eatwise programma, hierin waren de een op een sessies van zoveel meerwaarde. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd echt naar jouw valkuilen gekeken.Eatwise is een aanrader voor iedereen die wat kilootjes kwijt wil!!
js_loader

Dinsdag 13 september & donderdag 22 september 2022

Live Online Training
Aan de slag na de zomer – van weten naar doen!

Tijdens deze tweedaagse training krijg je alle praktische handvatten om serieus te gaan werken aan jouw gewicht!

€27