Vind de oplossing voor jouw moeilijke momenten en ga voor blijvend gewichtsverlies!

Val 5 kilo af, zonder dat je daarvoor een streng dieet nodig hebt!

We zetten een streep onder de strijd met de trek in de avond!

Na het succes van vorig jaar, waarin meer dan 30 deelnemers succesvol mee deden, doe ik er dit jaar een schepje bovenop!

Lees hieronder de reacties die ik van Mariëlle ontving nadat ze de Januari Challenge had gevolgd ⬇️

Review Januari Challenge - Praktijk Eatwise
Review Januari Challenge - Praktijk Eatwise

Wat deze challenge je gaat opleveren:

  • Hoe je de balans kunt vinden tussen genieten en afvallen.
  • Dat er geen verboden voedsel is.
  • Hoe je de bewuste keuze kunt maken, waardoor het makkelijker wordt om ‘nee’ te zeggen.
  • Kunnen doseren.
  • Hoe je de strijd kunt stoppen.
  • Minder lading op voeding.
  • Op een normale, verantwoorde manier afvallen.
  • Je gaat ervaren dat je geen diëten nodig hebt… en geen honger hoeft te lijden… om lekkerder in je vel te kunnen zitten.

Normaal €57

Nu €25

Duidelijk, praktisch en laagdrempelig

Starten na 1 januari? Geen probleem! Je ontvangt direct alle video’s, werkboeken en Q&A’s die al verzonden zijn!

Eatwise

Herkenbaar?

Z

Je hebt ieder jaar het voornemen om af te vallen, maar uiteindelijk gebeurt er niets

Z

Je hebt allerlei diëten geprobeerd, maar ze werken altijd maar even

Z

Je hebt een stok achter de deur nodig

Z

Je bent klaar met het jojo-en

Wat komt onder andere aan bod

✔ De invloed van gewoonten op ons eetgedrag

✔ Welke rol onze automatische piloot speelt in ons dagelijks eetpatroon

✔ De werking van ons honger en verzadigingsysteem en waarom we op bepaalde momenten trek ervaren

✔ Wat je moet doen om je niet steeds te laten overtuigen door die stemmetjes die ervoor zorgen dat je toch weer gaat snacken en snaaien

✔ Het creëren van een gezonde basis, zodat je momenten van trek voor kunt blijven

✔ Hoe je met het gevoel van trek om kunt gaan

Een stok achter de deur om nu wel aan de slag te gaan!

Steun en inspiratie van andere deelnemers

Wekelijkse Q&A waarin je al jouw vragen kunt stellen

>>

Renate van Riet, diëtist

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen vanuit mijn eigen praktijk binnen een gezondheidscentrum en vanuit het revalidatiecentrum. Tijdens het begeleiden van deze mensen is het mij opgevallen dat als mensen willen afvallen, dat ze vaak grijpen naar lijstjes, shakes en afslankpillen. Eén voor één stoppen ze er ook weer snel mee. Het is gewoon niet vol te houden. Jammer van jouw energie en geld…

Ik zal je uitleggen wat wel werkt >>

Renate van Riet, diëtist Eatwise Programma

<<

Er is altijd en overal eten beschikbaar, dit maakt dat het heel moeilijk is om daar tegen bestand te zijn. Vooral wanneer vermoeidheid of gewoonten een rol spelen, is het moeilijk om gezonde keuzes te maken.

Ik merk dat de kennis helemaal niet het probleem is. Jij weet ook dat je beter een komkommer dan een reep chocolade kunt nemen, maar dat is niet de oplossing. Want als je zin hebt in chocolade, dan kan die komkommer je gestolen worden!

>>

Het zit veel meer in het gedrag wat vooraf gaat aan je eetkeuzes: In welke situatie bevind jij je? Welke emoties/gedachten gaan er in je om? Waarom sta jij uiteindelijk op om naar de kast te lopen? 

Er is altijd een reden die je overtuigt om te eten. Ik leer dagelijks mensen om hier anders op te reageren.

En wat ik daarin ontzettend belangrijk vind: ben niet te streng voor jezelf! Je mag alles eten! Maar alleen wanneer jij daar bewust voor kiest.

<<

Ik ben een diëtist die met je mee denkt. Ik zoek samen met jou naar wat in jouw situatie haalbaar is en wat jij vol kunt houden. Ik geef je geen kant-en-klaar lijstje, maar ik geef je specifieke adviezen die in jouw situatie werken. We gaan samen op zoek naar een haalbare manier om met jouw moeilijke momenten om te gaan. Wat kun je volhouden? Het heeft geen zin om even streng te lijnen en daarna alle remmen weer los te laten.

Ik ben geboren en getogen in het Brabantse. Dat maakt mij nuchter en toegankelijk. Ik help je en ondersteun je. Met normale voeding en zonder allerlei dure en nutteloze afslankproducten. 

Mijn doel is dat jij gezond gaat afvallen door een balans te vinden tussen genieten en gezond eten.

Wat krijg je precies

1. Elke week (4 weken lang) een nieuw thema

De eerste les ontvang je op maandag 2 januari. De lessen bestaan uit video’s en tekst met oefeningen en inzichten. Elke les borduurt voort op de vorige les, zodat je een totaalplaatje krijgt in het werken naar een blijvend lager gewicht.

2. Elke week (4 weken lang) een Q&A

Wekelijks beantwoord ik al je vragen. Je stuurt ze via de mail naar mij toe en geef je uitgebreid antwoord in de Q&A. De Q&A ontvang je per mail, zodat je de video kunt bekijken wanneer het jou uit komt.

3. Weekchallenge

Iedere week daag ik je uit met een weekchallenge. Dit is een oefening die je toe kunt passen om echt te gaan ervaren dat je andere keuzes kunt maken. Deze oefeningen helpen je om nu écht naar een blijvend lager gewicht toe te werken.

4. Maak kans op een gratis 1 op 1 sessie!

Stuur wekelijks jouw ingevulde weekchallenge naar mij toe en je maakt kans op een gratis 1 op 1 sessie t.w.v. €137

 

Normaal €57

Nu €25

Duidelijk, praktisch en laagdrempelig

Praktijk Eatwise
4.8
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Rianne de RidderRianne de Ridder
05:59 18 Mar 22
Een super fijne ervaring bij Renate, geen streng dieet, maar fijne gesprekken met goede handvaten, waar je echt wat aan hebt! Bedanjr voor wat je me allemaal geleerd hebt! Groetjes Rianne
MeikeMeike
12:50 04 Mar 22
Het was enorm fijn om gesprekken met Renate te hebben.Tijdens deze gesprekken ben ik achter veel dingen gekomen, denk aan: Waarom ik ben aangekomen, wat mijn valkuilen zijn en wat bepaalde denkfouten zijn die ik heb/had.Er werd enorm goed gekeken hoe ik een balans kon krijgen in lekker eten (waar ik enorm veel van houd) en gezond eten. Nu ik deze balans heb gevonden val ik af en hoef ik me nooit meer schuldig te voelen als ik wel een keer iets lekkers pak.Al met al heeft het programma me enorm goed geholpen.Zeker een aanrader !!
Marielle BuiksMarielle Buiks
19:14 07 Feb 22
Erg goede no nonsense informatie gekregen. Geen streng dieet maar aanpak van je mindset.Ik kan hier goed mee aan de slag!Eat wise is echt een aanrader voor mensen die echt iets willen veranderen!Bedankt!
Claudy van RaakClaudy van Raak
17:52 30 Aug 21
Dit programma heeft me nieuwe inzichten gegeven.Fijne online begeleiding
Maaike De CraenMaaike De Craen
07:51 18 May 21
Heel blij dat ik Eatwise heb ontdekt, het heeft mij super goed geholpen om af te vallen!!Eerst volgde ik de cursus snacken zonder schuldgevoel. Dit is een zeer duidelijke zelfstandige cursus die voor iedereen te doen is. Hierin al super veel tips gekregen waarmee ik aan de slag kon.Daarna besloten om door te gaan met het Eatwise programma, hierin waren de een op een sessies van zoveel meerwaarde. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd echt naar jouw valkuilen gekeken.Eatwise is een aanrader voor iedereen die wat kilootjes kwijt wil!!
js_loader

Veel gestelde vragen

Wat kun je van de challenge verwachten?
Met deze challenge verzeker jij jezelf van een vliegende start! Afvallen is niet alleen een goed voornemen, je gaat het ook doen! Deze challenge heb ik laag drempelig en praktisch opgezet, om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Naast de wekelijkse thema’s en oefeningen kun je jouw vragen wekelijks stellen. In slechts één maand tijd krijg je waardevolle inzichten die maken dat je op een haalbare manier gaat afvallen. We richten ons niet op kant-en-klaar voedingsschema’s of diëten en daardoor ga je nu voor het lange termijn resultaat. Er is geen ‘one size fits all’ en in deze maand leer ik je wat wel werkt. Je gaat leren hoe je met de trek in de avond om kunt gaan en hoe je vaker bewuste en gezonde keuzes maakt. Zo weet je uiteindelijk hoe je met moeilijke momenten om kunt gaan, zit je lekkerder in je vel en volgen de kilo’s vanzelf!

Hoe verloopt de start?
Na de eenmalige betaling ben je ingeschreven voor de challenge. Je ontvangt binnen een half uur een bevestigingsmail in je inbox. In de week vóór 1 januari ontvang je de laatste informatie. Op maandag 2 januari starten we écht. Je ontvangt dan de eerste module met uitleg over het thema van de eerste week. Ook vertel ik je hoe je jouw vragen kunt stellen, want ik wil iedere vraag beantwoord hebben! Iedere volgende maandag in januari ontvang je informatie en uitleg over het volgende thema.

Is deze challenge ook voor mij?
Deze challenge is voor iedereen die wil afvallen, maar waarbij je een zetje in de goede richting kunt gebruiken. Wanneer er emoties, vermoeidheid of verveling speelt, wordt het moeilijker om gezonde keuzes te maken. Als je dit herkent, is deze challenge iets voor jou. Negatieve emoties en bepaalde gedachten kunnen je overtuigen om ongezonde keuzes te maken, terwijl je zelf weet dat het niet slim is. Maar zie dat maar eens te veranderen… Dat is wat je gaat leren in deze challenge!
Heb je meer nodig? Dat kan natuurlijk. Deze challenge is een fijne en laagdrempelige start om te kijken of de werkwijze van Praktijk Eatwise bij je aansluit. En misschien is wat je hebt geleerd al voldoende om zelfstandig de vaardigheden door te ontwikkelen.

Normaal €57

Nu €25

Duidelijk, praktisch en laagdrempelig

Starten na 1 januari? Geen probleem! Je ontvangt direct alle video’s, werkboeken en Q&A’s die al verzonden zijn!