Online training

In deze gratis online training vertel ik je in 22 minuten alles over de 5 geheimen om gezond af te vallen. Hierdoor vind je de balans tussen genieten en gezond eten, waardoor je eindelijk die kilo’s verliest en weer lekker in je vel zit!
Schrijf je nu direct in

Je hebt misschien al van alles geprobeerd

Diëten gevolgd, boeken gekocht en shakes geprobeerd, maar hierdoor kon je niet blijvend afvallen. Na het volgen van het zoveelste dieet daalt het gewicht wel, maar het is niet vol te houden. Daardoor zal je terug vallen in je oude patroon en zal je weer aankomen in gewicht.

Je komt maar niet uit dat cirkeltje…

Het lastige is: jij weet al lang waar het mis gaat! Jij snapt ook dat het niet handig is om een zak chips of reep chocolade te nemen… Je stelt jezelf de vraag: waarom maak ik nu toch steeds de verkeerde keuze?! Waarom lukt het niet om die strijd te winnen?

Ik ga je helpen om van deze frustratie af te komen. Het lukt mij ook om de 15 kg er af houden. En veel belangrijker nog: het kost mij geen moeite omdat ik mezelf niets ontzeg

Het draait allemaal om balans, keuzes maken en bewustwording. 

Herken je jezelf in onderstaande?

s

Je hebt elke keer weer zin om ’s avonds te gaan snacken.

Je kunt de strijd niet winnen en hebt al van alles geprobeerd.

Jouw emoties bepalen jouw eetgedrag en je kan dit niet controleren.

Je vindt lekker eten en drinken ontzettend belangrijk.

Wat deze training je gaat opleveren

R

Praktische handvatten, waarbij afvallen veel meer gaat over gedrag en de keuzes die we maken, dan over het verschil tussen een komkommer en een zak chips

R

Je leert moeiteloos de balans te vinden tussen genieten en gezond eten

R

Je leert een aanpak voor de lange termijn, die voor jou persoonlijk werkt

R

Je leert met een haalbare methode aan de slag te gaan. Met normale voeding, zonder poespas

R

Bewust leren genieten van lekker eten, zonder dat je weer de fout in gaat

R

Een route naar meer energie en lekkerder in je vel zitten, waardoor afvallen een logisch gevolg is!

Over mij, Renate van Riet
Over mij, Renate van Riet

Ik ben Renate. Diëtist met meer dan 8 jaar ervaring.

Jaren geleden merkte ik dat kennis over voeding vaak niet het probleem is. Iedereen begrijpt dat je beter een stuk komkommer kan nemen dan een reep chocolade. Maar waarom lukt het soms niet om wat vaker die gezonde keuze te maken?

Om die reden ging ik mezelf specialiseren in het eetgedrag. Waarom maken we die keuzes, ondanks dat we er achteraf van balen. En vooral; hoe verander je deze keuzes?

Ik merkte dat het veel meer om bewustwording gaat. Jezelf bewust zijn van de situatie waarin jij je bevindt als je weer eens lekkere trek hebt.

Want soms voelt eten gewoon als de enige oplossing… maar als je daar wat langer over na denkt, is het dat dan ook wel?

Ik help je dan ook naar een voedingspatroon wat jij moeiteloos vol kunt houden en waardoor afvallen een logisch gevolg wordt.

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik de online training bekijken?

Na aanmelding ontvang je binnen 5 minuten een mail met daarin de link naar de online training. Je kunt de online training dan bekijken op het moment dat het voor jou uit komt.

Hoelang duurt de online training?

De online training duurt 22 minuten.

Wat kost deelname?

Het volgen van deze online training is geheel gratis! Dit doe ik, omdat ik het je gun om eindelijk te kunnen stoppen met alles wat je tot nu toe hebt gedaan en wat je niet verder heeft geholpen. Ik gun het je dat je nu wel voor het lange termijn resultaat kunt gaan. Hier zal ik je alles over vertellen!

Ik heb al zoveel geprobeerd. Gaat dit mij nu wel helpen?

Er wordt zo ontzettend veel geschreven over voeding en afvallen, dat het moeilijk is om door de bomen het bos nog te kunnen zien. Allerlei diëten, boeken en afslankschema’s zijn beschikbaar. Het frustrerende vind ik dat het nooit over de kern gaat, maar over korte termijn oplossingen. Dit gaat je niet helpen om jouw doelen voor de lange termijn te behalen. Het gaat veel meer over gedrag; waarom maak je bepaalde keuzes en hoe kun je die keuzes veranderen. Dat is de kern en zorgt voor blijvende verandering. Hier ga ik je dan ook alles over vertellen.

Kan ik het op de tablet kijken?

Zeker. Je kunt het op alle mobiele apparaten en computers bekijken.

Kan ik vragen stellen?

Je kunt je vragen per mail naar mij toe sturen. Ik geef altijd reactie op de mails die ik krijg!

Kom ik in beeld?

Nee, je bent niet te zien of te horen tijdens de online training.