Volg nu de gratis online training

Stop diëten – de 5 geheimen om gezond af te vallen

Vind de balans tussen genieten en gezond eten, zodat je eindelijk die kilo’s verliest en weer lekker in je vel zit!

In deze gratis online training vertel ik je in 22 minuten alles over de 5 geheimen om gezond af te vallen.

Je hebt misschien al van alles geprobeerd. Diëten gevolgd, boeken gekocht en shakes geprobeerd, maar hierdoor kon je niet blijvend afvallen.

Na het volgen van het zoveelste dieet daalt het gewicht wel, maar het is niet vol te houden. Daardoor zal je terug vallen in je oude patroon en zal je weer aankomen in gewicht.

Je komt maar niet uit dat cirkeltje…

Het lastige is: jij weet al lang waar het mis gaat! Jij snapt ook dat het niet handig is om een zak chips of reep chocolade te nemen…

Je stelt jezelf de vraag: waarom maak ik nu toch steeds de verkeerde keuze?!

Waarom lukt het niet om die strijd te winnen?

Eigenlijk gaat het eten de hele dag goed, tot het moment dat je gaat zitten. Dan begint de trek!

Je zit lekker op de bank en dan begint het… Je denkt aan dat heerlijk stukje kaas of die lekkere chocoladereep die open ligt.

Je weet dat je het niet moet doen en je probeert je er tegen te verzetten. Eigenlijk wil je het niet, want je wilt afvallen… Maar voor je het weet sta je voor die kast en is het alweer op!

Deze stijd is enorm frustrerend. Zeker omdat het maar niet lukt om de strijd te winnen.

Ik ga je helpen om van deze frustratie af te komen. Het lukt mij ook om de 15 kg er af houden. En veel belangrijker nog: het kost mij geen moeite omdat ik mezelf niets ontzeg

Het draait allemaal om balans, keuzes maken en bewustwording. 

Herken jij dit:

s

Je hebt 's avonds zin om te snacken

Je kunt de strijd niet winnen

Jouw emoties bepalen je eetgedrag

Je vindt lekker eten en drinken ontzettend belangrijk!

Je hebt echt al van alles geprobeerd

Wat deze training je gaat opleveren

In deze online training geef ik je praktische handvatten. Afvallen gaat veel meer over gedrag en de keuzes die we maken, dan over het verschil tussen een komkommer en een zak chips.

Na deze training:

N

Vind jij moeiteloos de balans tussen genieten en gezond eten

N

Heb jij een aanpak voor de lange termijn, die voor jou persoonlijk werkt

N

Kun jij met een haalbare methode aan de slag. Met normale voeding, zonder poespas

N

Geniet jij bewust van lekker eten, zonder dat je weer de fout in gaat

N

Heb jij de route naar meer energie, lekkerder in je vel en komen die kilo's vanzelf!

Praktijk Eatwise
4.8
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Rianne de RidderRianne de Ridder
05:59 18 Mar 22
Een super fijne ervaring bij Renate, geen streng dieet, maar fijne gesprekken met goede handvaten, waar je echt wat aan hebt! Bedanjr voor wat je me allemaal geleerd hebt! Groetjes Rianne
MeikeMeike
12:50 04 Mar 22
Het was enorm fijn om gesprekken met Renate te hebben.Tijdens deze gesprekken ben ik achter veel dingen gekomen, denk aan: Waarom ik ben aangekomen, wat mijn valkuilen zijn en wat bepaalde denkfouten zijn die ik heb/had.Er werd enorm goed gekeken hoe ik een balans kon krijgen in lekker eten (waar ik enorm veel van houd) en gezond eten. Nu ik deze balans heb gevonden val ik af en hoef ik me nooit meer schuldig te voelen als ik wel een keer iets lekkers pak.Al met al heeft het programma me enorm goed geholpen.Zeker een aanrader !!
Marielle BuiksMarielle Buiks
19:14 07 Feb 22
Erg goede no nonsense informatie gekregen. Geen streng dieet maar aanpak van je mindset.Ik kan hier goed mee aan de slag!Eat wise is echt een aanrader voor mensen die echt iets willen veranderen!Bedankt!
Claudy van RaakClaudy van Raak
17:52 30 Aug 21
Dit programma heeft me nieuwe inzichten gegeven.Fijne online begeleiding
Maaike De CraenMaaike De Craen
07:51 18 May 21
Heel blij dat ik Eatwise heb ontdekt, het heeft mij super goed geholpen om af te vallen!!Eerst volgde ik de cursus snacken zonder schuldgevoel. Dit is een zeer duidelijke zelfstandige cursus die voor iedereen te doen is. Hierin al super veel tips gekregen waarmee ik aan de slag kon.Daarna besloten om door te gaan met het Eatwise programma, hierin waren de een op een sessies van zoveel meerwaarde. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd echt naar jouw valkuilen gekeken.Eatwise is een aanrader voor iedereen die wat kilootjes kwijt wil!!
js_loader

>>

Renate van Riet, diëtist

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen vanuit mijn eigen praktijk binnen een gezondheidscentrum en vanuit het revalidatiecentrum. Tijdens het begeleiden van deze mensen is het mij opgevallen dat lijstjes, shakes en afslankpillen vaak als oplossing worden gezien. Als het klinkt alsof het te mooi is om waar te zijn, dan is het dat ook vaak. Na een paar weken is het niet meer vol te houden. Ik zal je uitleggen waarom…

Renate van Riet, diëtist Eatwise Programma

<<

Er is altijd en overal eten beschikbaar, dit maakt dat het heel moeilijk is om daar tegen bestand te zijn. Vooral wanneer vermoeidheid of gewoonten een rol spelen, is het moeilijk om gezonde keuzes te maken.

Ik merk dat de kennis helemaal niet het probleem is. Jij weet ook dat je beter een komkommer dan een reep chocolade kunt nemen, maar dat is niet de oplossing. Want als je zin hebt in chocolade, dan kan die komkommer je gestolen worden!

>>

Het zit veel meer in gedrag. Wat er vooraf gaat aan je eetkeuzes. Wat gaat er in je om? Welke emoties/gedachten/overtuigingen gaan er in je om? Waarom sta jij uiteindelijk op om naar de kast te lopen? Kies jij bewust voor chocolade of is het al op voor je het door hebt? En heb je er niet eens van genoten…

En wat ik daarin ontzettend belangrijk vind: ben niet te streng voor jezelf! Het leven is veel te leuk om overal nee op te moeten zeggen. En daarbij is het niet vol te houden…

<<

Ik ben een diëtist die met je mee denkt. Ik zoek samen met jou naar wat voor JOU haalbaar is en wat jij vol kunt houden. Ik ga niet zeggen wat je moet doen, maar geef adviezen die in jouw situatie werken. We gaan samen op zoek naar een haalbare manier om met jouw moeilijke momenten om te gaan. Wat kun je volhouden? Het heeft geen zin om even heel streng te worden en daarna alle remmen weer los te laten.

Ik ben geboren en getogen in het Brabantse. Dat maakt mij nuchter en toegankelijk. Ik help je en ondersteun je. Op een normale manier. Met normale voeding en zonder allerlei gekke afslankproducten. 

Normaal eten en daar een balans in leren vinden. Genieten van een klein stukje gebak en daardoor de bitterballen af kunnen slaan!

Alleen op deze manier zorg jij ervoor dat je blijvend kunt afvallen. Je valt niet meer terug in oude patronen en zit weer lekkerder in je vel!

Praktijk Eatwise
4.8
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Rianne de RidderRianne de Ridder
05:59 18 Mar 22
Een super fijne ervaring bij Renate, geen streng dieet, maar fijne gesprekken met goede handvaten, waar je echt wat aan hebt! Bedanjr voor wat je me allemaal geleerd hebt! Groetjes Rianne
MeikeMeike
12:50 04 Mar 22
Het was enorm fijn om gesprekken met Renate te hebben.Tijdens deze gesprekken ben ik achter veel dingen gekomen, denk aan: Waarom ik ben aangekomen, wat mijn valkuilen zijn en wat bepaalde denkfouten zijn die ik heb/had.Er werd enorm goed gekeken hoe ik een balans kon krijgen in lekker eten (waar ik enorm veel van houd) en gezond eten. Nu ik deze balans heb gevonden val ik af en hoef ik me nooit meer schuldig te voelen als ik wel een keer iets lekkers pak.Al met al heeft het programma me enorm goed geholpen.Zeker een aanrader !!
Marielle BuiksMarielle Buiks
19:14 07 Feb 22
Erg goede no nonsense informatie gekregen. Geen streng dieet maar aanpak van je mindset.Ik kan hier goed mee aan de slag!Eat wise is echt een aanrader voor mensen die echt iets willen veranderen!Bedankt!
Claudy van RaakClaudy van Raak
17:52 30 Aug 21
Dit programma heeft me nieuwe inzichten gegeven.Fijne online begeleiding
Maaike De CraenMaaike De Craen
07:51 18 May 21
Heel blij dat ik Eatwise heb ontdekt, het heeft mij super goed geholpen om af te vallen!!Eerst volgde ik de cursus snacken zonder schuldgevoel. Dit is een zeer duidelijke zelfstandige cursus die voor iedereen te doen is. Hierin al super veel tips gekregen waarmee ik aan de slag kon.Daarna besloten om door te gaan met het Eatwise programma, hierin waren de een op een sessies van zoveel meerwaarde. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd echt naar jouw valkuilen gekeken.Eatwise is een aanrader voor iedereen die wat kilootjes kwijt wil!!
js_loader

Personen gingen je voor

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik de online training bekijken?
Na aanmelding ontvang je binnen 5 minuten een mail met daarin de link naar de online training. Je kunt de online training dan bekijken op het moment dat het voor jou uit komt.

Hoelang duurt de online training?
De online training duurt 22 minuten.

Wat kost deelname?
Het volgen van deze online training is geheel gratis! Dit doe ik, omdat ik het je gun om eindelijk te kunnen stoppen met alles wat je tot nu toe hebt gedaan en wat je niet verder heeft geholpen. Ik gun het je dat je nu wel voor het lange termijn resultaat kunt gaan. Hier zal ik je alles over vertellen!

Ik heb al zoveel geprobeerd. Gaat dit mij nu wel helpen?
Er wordt zo ontzettend veel geschreven over voeding en afvallen, dat het moeilijk is om door de bomen het bos nog te kunnen zien. Allerlei diëten, boeken en afslankschema’s zijn beschikbaar. Het frustrerende vind ik dat het nooit over de kern gaat, maar over korte termijn oplossingen. Dit gaat je niet helpen om jouw doelen voor de lange termijn te behalen. Het gaat veel meer over gedrag; waarom maak je bepaalde keuzes en hoe kun je die keuzes veranderen. Dat is de kern en zorgt voor blijvende verandering. Hier ga ik je dan ook alles over vertellen.

Kan ik het op de tablet kijken?
Zeker. Je kunt het op alle mobiele apparaten en computers bekijken.

Kan ik vragen stellen?
Je kunt je vragen per mail naar mij toe sturen. Ik geef altijd reactie op de mails die ik krijg!

Kom ik in beeld?
Nee, je bent niet te zien of te horen tijdens de online training.