Eatwise

Je bent het zat dat je iedere avond weer naar die kast toe loopt

Je weet echt wel wat gezonde voeding is

Uiteindelijk eet je 's avonds altijd meer dan je zou willen

Je wilt op een normale manier afvallen, waarbij je ook nog best wat lekkers kunt eten!

Als het makkelijk was om af te vallen, dan had iedereen wel maatje 36…

Maar helaas werkt het niet zo.

Je kunt alles van voeding af weten, maar als het niet lukt om het ook daadwerkelijk te gaan doen, dan zal jij jouw doelen niet kunnen gaan bereiken.

We kijken veel te vaak naar wat we eten, maar vergeten daarin te kijken naar waarom het op sommige momenten moeilijk voor je is.

Als jij namelijk vermoeid bent, jezelf verveelt of er spelen emoties, dan wordt het enorm moeilijk om alsnog de gezonde keuze te maken.

Maar uiteindelijk wil jij toch ook:

Moeiteloos bewuste keuzes maken

Gedoseerd kunnen genieten van wat lekkers, zonder dat jij jezelf daarna rot voelt

Eindelijk wat kilo's verliezen en dit ook zonder problemen kunnen volhouden

Weer lekkerder in je vel zitten!

Eatwise

 

Ik ben Renate van Riet, diëtist.

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen vanuit mijn eigen praktijk binnen een gezondheidscentrum en vanuit het revalidatiecentrum. Tijdens het begeleiden van deze mensen is het mij opgevallen dat iedereen uniek is, maar in de kern zijn we allemaal gelijk.

Er is altijd en overal eten beschikbaar, dit maakt dat het heel moeilijk is om daar tegen bestand te zijn. Vooral wanneer emoties of gewoonten een rol spelen, is het moeilijk om de cirkel te doorbreken.

Ik merk dat de kennis helemaal niet het probleem is. Jij weet ook dat je beter een komkommer dan een reep chocolade kunt nemen, maar dat is niet de oplossing. Want als je zin hebt in chocolade, dan is alleen chocolade de oplossing. Op het moment dat je vermoeid bent, jezelf verveeld of er emoties spelen dan komt die gezonde keuze echt niet in je op.

Het zit veel meer in gedrag. De psychologie achter onze eetkeuzes. Wat gaat er in je om? Welke gedachten en emoties ervaar je? Kies jij bewust voor chocolade of is het al op voor je het door hebt?

En wat ik daarin ontzettend belangrijk vind: ontzeg jezelf niet alles! Het leven is veel te leuk om overal nee op te moeten zeggen. Lekker eten en drinken is ontzettend belangrijk! Het is alleen wel zo dat wanneer jouw gezondheid of het gewicht belangrijk voor je is, dat je op zoek mag gaan naar balans. En ik weet zeker dat jij het ook kunt.

Ik ben een diëtist die naast je komt staan. Ik ga niet zeggen wat je moet doen. Ik ga samen met jou op zoek naar een haalbare manier om met jouw moeilijke momenten om te gaan. Wat kun je volhouden? Het heeft geen zin om even heel streng te worden en daarna alle remmen weer los te laten.

Ik ben geboren en getogen in het Brabantse. Dat maakt mij nuchter en toegankelijk. Ik ben er voor je. Ik help je en ondersteun je. Op een normale manier. Met normale voeding en zonder allerlei gekke afslankproducten. Gewoon normaal eten en daar een balans in leren vinden. Dat is waar ik voor sta!

E-guide
Eerste Hulp bij Onweerstaanbare trek in de avond

✅ Concrete en duidelijke tips

✅ In één oogopslag de belangrijkste adviezen om zelf mee aan de slag te kunnen

✅ Binnen 5 minuten in je mailbox

❌ Geen dieet en niet meer lijnen

❌ Geen dure producten die je moet aanschaffen

❌ Geen standaard adviezen, maar handvatten die je in jouw situatie kunt toepassen

Enkele ervaringen met Praktijk Eatwise

5 sterren beoordeling op Google!