Afvallen gaat veel meer over gedrag, dan over hoe veel je mag eten.

Je probeert af te vallen, maar je valt keer op keer terug in oude patronen…

Het lukt me gewoon niet…

Je weet best wat gezonde voeding is, maar door omstandigheden lukt het je gewoon niet om het ook toe te passen.

Je bent druk, zit niet lekker in je vel en hebt veel ballen hoog te houden. Je zet jezelf op de laatste plaats en daar ben je nu klaar mee!

Verlang jij ook naar:

Eindelijk weer lekker in je vel en de kilo's er blijvend af houden

N

Een voedingspatroon wat je moeiteloos kunt volhouden

Niet meer de hele dag bezig zijn met wat je wel en niet mag eten

Gedoseerd genieten van lekker eten en drinken

Start direct!

Meest gekozen

€ 837
€ 595

5 maanden persoonlijke begeleiding
7 x 1 op 1 sessies
Inclusief 15 modules
Inclusief bonussen

Termijnbetaling is ook mogelijk

Premium keuze

€ 1357
€ 795

12 maanden persoonlijke begeleiding
10 x 1 op 1 sessies
Inclusief 15 modules
Inclusief bonussen

Termijnbetaling is ook mogelijk

Renate van Riet, diëtist Eatwise Programma

Morgen begin ik…

Dan neem ik geen chocolade meer, eet ik die zak chips niet meer leeg en laat ik me in de avond niet verleiden om te gaan snoepen.

Maar de volgende dag zijn er al 100 redenen om het niet te doen.

En je weet wat er vervolgens gebeurt… Die zak gaat weer leeg!

Je hebt eindelijk je rustmomentje na een drukke dag denkt: ik heb vandaag hard gewerkt, dus ik heb het wel verdiend, om vervolgens die heerlijke grote koek én later nog een én daarna een schaaltje chips te nemen.

En later baal je op het moment dat je nieuwe kleding staat te passen. Het staat net niet mooi of je buik valt er te veel in op. Deze frustratie kan er zomaar voor zorgen dat jij ’s avonds weer naar de koelkast loopt om jezelf te troosten!

Het voelt als falen; waarom lukt het nou niet?

Je wil gewoon eindelijk van die kilo’s af en weer lekkerder in je vel zitten!

N

Je bent de hele dag druk. Alles en iedereen is belangrijk dan jij zelf.

N

Het zit hem niet in de maaltijden. Die gaan prima. Maar die tussendoortjes...

N

Wanneer jij 's avonds eindelijk tijd voor jezelf kunt nemen, gaan alle remmen los...

N

Je weet best dat je op dat moment niet de gezondste keuzes maakt, maar je weet niet hoe je dit moet afleren.

N

Je zit niet lekker in je vel en je energie is ook ver te zoeken.

N

Je bent niet van de shakes en diëten. Je wilt op een normale manier afvallen, zonder poespas. Met een patroon wat voor de lange termijn vol te houden is.

>>

Renate van Riet, diëtist

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen vanuit mijn eigen praktijk binnen een gezondheidscentrum en vanuit het revalidatiecentrum. Tijdens het begeleiden van deze mensen is het mij opgevallen dat lijstjes, shakes en afslankpillen vaak als oplossing worden gezien. Als het klinkt alsof het te mooi is om waar te zijn, dan is het dat ook vaak. Na een paar weken is het niet meer vol te houden. Ik zal je uitleggen waarom…

Renate van Riet, diëtist Eatwise Programma

<<

Er is altijd en overal eten beschikbaar, dit maakt dat het heel moeilijk is om daar tegen bestand te zijn. Vooral wanneer vermoeidheid of gewoonten een rol spelen, is het moeilijk om gezonde keuzes te maken.

Ik merk dat de kennis helemaal niet het probleem is. Jij weet ook dat je beter een komkommer dan een reep chocolade kunt nemen, maar dat is niet de oplossing. Want als je zin hebt in chocolade, dan kan die komkommer je gestolen worden!

>>

Het zit veel meer in gedrag. Wat er vooraf gaat aan je eetkeuzes. Wat gaat er in je om? Welke emoties/gedachten/overtuigingen gaan er in je om? Waarom sta jij uiteindelijk op om naar de kast te lopen? Kies jij bewust voor chocolade of is het al op voor je het door hebt? En heb je er niet eens van genoten…

En wat ik daarin ontzettend belangrijk vind: ben niet te streng voor jezelf! Het leven is veel te leuk om overal nee op te moeten zeggen. En daarbij is het niet vol te houden…

<<

Ik ben een diëtist die met je mee denkt. Ik zoek samen met jou naar wat voor JOU haalbaar is en wat jij vol kunt houden. Ik ga niet zeggen wat je moet doen, maar geef adviezen die in jouw situatie werken. We gaan samen op zoek naar een haalbare manier om met jouw moeilijke momenten om te gaan. Wat kun je volhouden? Het heeft geen zin om even heel streng te worden en daarna alle remmen weer los te laten.

Ik ben geboren en getogen in het Brabantse. Dat maakt mij nuchter en toegankelijk. Ik help je en ondersteun je. Op een normale manier. Met normale voeding en zonder allerlei gekke afslankproducten. Normaal eten en daar een balans in leren vinden. Genieten van een klein stukje gebak en daardoor de bitterballen af kunnen slaan!

Gevolgen?

Je hebt natuurlijk de keuze om op deze voet verder te gaan.

Uiteindelijk weet jij ook dat je daarmee niets gaat veranderen.

Je blijft in je oude patroon en je begint telkens weer opnieuw met nieuwe diëten of aanschaf van nieuwe boeken.

Elke keer heb je goede moed, maar na een paar dagen overkomt het je toch weer. Zit je toch weer met een zak chips op de bank of pak je een tweede of derde koekje bij de koffie.

Het serieus aanpakken van jouw gewicht lukt wél met een stok achter de deur. Met hulp van een specialist die het je zo makkelijk mogelijk maakt.

Je hebt al zoveel ballen hoog te houden in het dagelijks leven. Gun jezelf wat hulp om deze bal mee hoog te houden 😉

Ik introduceer je het Eatwise programma

Dit programma is vanuit de wetenschap onderbouwd in combinatie met mijn 7-jarige ervaring als diëtist. Je leert stap voor stap om jouw valkuilen voor altijd aan te pakken.

 

Inclusief uitgebreide persoonlijke 1 op 1 begeleiding

Een stok achter de deur

Krijg toegang tot een bewezen effectief stappenplan

Inclusief gratis bonussen in diverse thema’s

Praktijk Eatwise
4.8
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Rianne de RidderRianne de Ridder
05:59 18 Mar 22
Een super fijne ervaring bij Renate, geen streng dieet, maar fijne gesprekken met goede handvaten, waar je echt wat aan hebt! Bedanjr voor wat je me allemaal geleerd hebt! Groetjes Rianne
MeikeMeike
12:50 04 Mar 22
Het was enorm fijn om gesprekken met Renate te hebben.Tijdens deze gesprekken ben ik achter veel dingen gekomen, denk aan: Waarom ik ben aangekomen, wat mijn valkuilen zijn en wat bepaalde denkfouten zijn die ik heb/had.Er werd enorm goed gekeken hoe ik een balans kon krijgen in lekker eten (waar ik enorm veel van houd) en gezond eten. Nu ik deze balans heb gevonden val ik af en hoef ik me nooit meer schuldig te voelen als ik wel een keer iets lekkers pak.Al met al heeft het programma me enorm goed geholpen.Zeker een aanrader !!
Marielle BuiksMarielle Buiks
19:14 07 Feb 22
Erg goede no nonsense informatie gekregen. Geen streng dieet maar aanpak van je mindset.Ik kan hier goed mee aan de slag!Eat wise is echt een aanrader voor mensen die echt iets willen veranderen!Bedankt!
Claudy van RaakClaudy van Raak
17:52 30 Aug 21
Dit programma heeft me nieuwe inzichten gegeven.Fijne online begeleiding
Maaike De CraenMaaike De Craen
07:51 18 May 21
Heel blij dat ik Eatwise heb ontdekt, het heeft mij super goed geholpen om af te vallen!!Eerst volgde ik de cursus snacken zonder schuldgevoel. Dit is een zeer duidelijke zelfstandige cursus die voor iedereen te doen is. Hierin al super veel tips gekregen waarmee ik aan de slag kon.Daarna besloten om door te gaan met het Eatwise programma, hierin waren de een op een sessies van zoveel meerwaarde. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd echt naar jouw valkuilen gekeken.Eatwise is een aanrader voor iedereen die wat kilootjes kwijt wil!!
js_loader

”Voor lijstjes moet je niet bij mij zijn! Wil je duurzaam afvallen en met jezelf aan de slag, dan heb ik alle handvatten om je daarin te begeleiden.”

Het programma wordt ondersteund door 15 modules. Deze modules zijn een stappenplan die je door de fases van gedragsverandering heen helpen. Een module bestaat uit één thema met informatie en praktische opdrachten.

Tijdens de 1 op 1 sessies adviseer ik je steeds welke modules op dit moment relevant voor je zijn. Het programma is dus echt op maat gemaakt!

Je doorloopt de volgende 3 fasen:

Fase 1: inzicht

Waarschijnlijk weet je al lang waar het mis gaat, maar lukt het je niet om dit te veranderen. In deze fase gaan we juist op DIE moeilijke momenten inspelen. Wat gebeurt er, wat doe je, hoe voel je je, speelt er een vermoeidheid of verveling, etc. In deze fase leggen we écht de vinger op de zere plek. Niet door alleen te zeggen waar het mis gaat, maar door daar dieper op in te zoomen.

Je krijgt geen standaard adviezen, maar adviezen die op jouw situatie is afgestemd. Dat is wat werkt.

U

Fase 2: de diepte in

Het veranderen van eetgedrag is moeilijk en laat zich niet eenvoudig veranderen. Toch ga jij in deze fase ervaren wat voor jou werkt. Je gaat stapje voor stapje steeds meer grip krijgen op jouw moeilijke momenten.

We gaan het ook hebben over de redenen die er altijd zijn om alsnog te gaan eten. En veel belangrijker nog, hoe we ons hier NIET door kunnen laten leiden…

Ontzettend waardevol in deze fase is dat jij leert om de focus van het eten af halen. Hierdoor wordt het gewicht en je figuur niet zo’n ‘big deal’ meer voor je. Door minder naar de cijfers te kijken, krijg je meer zelfvertrouwen en zit je lekkerder in je vel! Dat is waar het uiteindelijk om gaat!

Fase 3: FINE TUNEN!

Je weet inmiddels hoe je met jouw valkuilen om kunt gaan. We kijken steeds samen hoe we het nog makkelijker voor je kunnen maken.

In deze fase merk je dat het steeds meer vanzelf gaat. Je durft het eten steeds meer los te laten, omdat je het vertrouwen hebt dat je dat kunt. En dit doet je zelfvertrouwen natuurlijk goed!

En als je dit punt bereikt, dan volgt dat gewicht vanzelf!

Over mij, Renate van Riet Diëtist

Dit is wat je krijgt:

Over mij, Renate van Riet Diëtist

Individuele begeleiding

Door de 1 op 1 sessies ben jij verzekerd van een persoonlijk advies dat helemaal is afgestemd op jouw situatie. Je krijgt geen standaard schema, maar ik ga je helpen om je eetgedrag en eetgewoonten aan te passen. Ik ben jouw stok achter de deur!
Tussentijds kun je altijd jouw vragen per e-mail stellen, zodat je niet vastloopt!

Per gesprek kijken we wat een wenselijk moment is om elkaar weer te spreken. Ik pas het programma aan op jouw situatie en op wat jou het beste gaat helpen.

 15 modules

In dit programma zitten 15 modules. Deze kun je zien als een kapstok voor het hele programma. Deze modules zijn namelijk allemaal kleine onderdelen in het hele grote proces van gedragsverandering. Deze modules vind je in de online leeromgeving. De link hiervoor ontvang je direct na aanmelding.

Iedere sessie kijk ik naar welke modules je op dat moment het meeste gaan opleveren. Die zal ik je adviseren om te lezen en de opdrachten uit te voeren.

Een module bestaat uit informatie en opdrachten. Stel je voor dat zo’n module maximaal 4 pagina’s bevat met praktische en begrijpelijke informatie. Een opdracht kun je vaak in een paar minuten uitvoeren. Zo kan het bijvoorbeeld gaan over het beschrijven van jouw gedachten of de stemmetjes die je hebt, welke jou overtuigen om weer te gaan eten. Dit is dan weer de basis voor ons volgende gesprek.

Soms heb ik er ook een instructievideo bij gemaakt, zodat het allemaal nog duidelijker voor je wordt!

Je houdt 1 jaar toegang tot het werkboek met de opdrachten en instructievideo’s.

 

Bonusmodule: van vullen naar voeden

Als bonus krijg je nu deze module waarin duidelijk wordt wat nu eigenlijk gezonde voeding is. Het vele diëten en volgen van verschillende hypes zorgt er vaak voor dat we eigenlijk door de bomen het bos niet meer kunnen zien. In deze bonus leer je er alles over. Ook vertel ik je over verschillende apps en hoe je jezelf kunt wegen en meten.

 

Bonusmodule: variëren kun je leren

In deze bonusmodule neem ik je mee in hoe je kunt variëren in producten. Er zijn geen producten die verboden zijn. In deze module leer ik je hoe je bijvoorbeeld met een feestje of in het weekend toch wat anders kunt kiezen.

 

Bonusmodule: beweging

In deze bonusmodule laat ik je zien welke invloed een bepaalde beweegvorm heeft. Ik vertel je ook welke sporten zorgen voor het meeste energieverbruik.

 

Jouw investering

Meest gekozen

€ 837
€ 595

5 maanden persoonlijke begeleiding
7 x 1 op 1 sessies
Inclusief 15 modules
Inclusief bonussen

Termijnbetaling is ook mogelijk

Premium keuze

€ 1357
€ 795

12 maanden persoonlijke begeleiding
10 x 1 op 1 sessies
Inclusief 15 modules
Inclusief bonussen

Termijnbetaling is ook mogelijk

Start: direct

Na registratie staat de eerste module al voor je open. Je krijgt direct 2 mails in je inbox. Eén met de factuur en de andere met je inloggegevens.

Je kunt meteen inloggen in de online leeromgeving en het programma staat al voor je open, waardoor je binnen 5 minuten al kunt starten!

Programma

De inhoud en technieken van het programma zijn gebaseerd op een combinatie van kennis en tools van bewezen effectieve methoden en lange praktijkervaring in dit specialisme.

l

Inhoud

  • 5 of 12maanden begeleiding
  • 7 of 10 x 1 op 1 sessies
  • 15 modules
  • Video’s met uitleg en handvatten
  • Praktische documenten
  • Werkboek met ruimte voor inzichten en oefeningen op te schrijven
  • Mogelijkheid tot het stellen van vragen via mail
  • 1 jaar lang toegang tot alle documenten

Liever eerst even checken of het Eatwise Programma iets voor je is? Laat je gegevens hieronder achter en we plannen een vrijblijvende telefonische afspraak in!

3 + 8 =

Persoonlijke 1 op 1 sessies

Ik help je met alles. Ik geef je adviezen die bij jou passen. Die voor jou haalbaar zijn om vol te houden en die jij moeiteloos kunt uitvoeren. Tussen de sessies door kun je mij ook op werkdagen al je vragen stellen per mail. We zorgen er samen voor dat je snel vorderingen gaat maken!

5 of 12 maanden begeleiding

Op iedere werkdag sta ik voor je klaar. Het veranderen van gedrag is een proces. Het is vallen en opstaan. Dat hoort erbij! Ik zorg ervoor dat de route zo makkelijk mogelijk voor je wordt. Zit je er even doorheen? Ik ben slechts één appje of mailtje van je verwijderd! Ik help je op een nuchtere Brabantse manier!

Een bewezen effectief stappenplan

Na aanmelding krijg je direct toegang tot het online platform waar de 15 modules voor je klaar staan. Wees gerust, deze hoef je niet op dag 1 van voor tot achter te lezen 😉 Tijdens het programma zal ik steeds kijken welke module op welk moment je het meest gaat helpen. Het hele programma wordt dus op jouw situatie afgestemd!

Praktijk Eatwise
4.8
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Rianne de RidderRianne de Ridder
05:59 18 Mar 22
Een super fijne ervaring bij Renate, geen streng dieet, maar fijne gesprekken met goede handvaten, waar je echt wat aan hebt! Bedanjr voor wat je me allemaal geleerd hebt! Groetjes Rianne
MeikeMeike
12:50 04 Mar 22
Het was enorm fijn om gesprekken met Renate te hebben.Tijdens deze gesprekken ben ik achter veel dingen gekomen, denk aan: Waarom ik ben aangekomen, wat mijn valkuilen zijn en wat bepaalde denkfouten zijn die ik heb/had.Er werd enorm goed gekeken hoe ik een balans kon krijgen in lekker eten (waar ik enorm veel van houd) en gezond eten. Nu ik deze balans heb gevonden val ik af en hoef ik me nooit meer schuldig te voelen als ik wel een keer iets lekkers pak.Al met al heeft het programma me enorm goed geholpen.Zeker een aanrader !!
Marielle BuiksMarielle Buiks
19:14 07 Feb 22
Erg goede no nonsense informatie gekregen. Geen streng dieet maar aanpak van je mindset.Ik kan hier goed mee aan de slag!Eat wise is echt een aanrader voor mensen die echt iets willen veranderen!Bedankt!
Claudy van RaakClaudy van Raak
17:52 30 Aug 21
Dit programma heeft me nieuwe inzichten gegeven.Fijne online begeleiding
Maaike De CraenMaaike De Craen
07:51 18 May 21
Heel blij dat ik Eatwise heb ontdekt, het heeft mij super goed geholpen om af te vallen!!Eerst volgde ik de cursus snacken zonder schuldgevoel. Dit is een zeer duidelijke zelfstandige cursus die voor iedereen te doen is. Hierin al super veel tips gekregen waarmee ik aan de slag kon.Daarna besloten om door te gaan met het Eatwise programma, hierin waren de een op een sessies van zoveel meerwaarde. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd echt naar jouw valkuilen gekeken.Eatwise is een aanrader voor iedereen die wat kilootjes kwijt wil!!
js_loader

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?

Direct na het aanmelden ontvang je van mij twee mails. Eén e-mail ter bevestiging en één met inloggegevens voor de online leeromgeving. Je kunt gelijk aan de slag met de eerste module! Ik neem binnen 1 werkdag na aanmelding contact met je op om de eerste 1 op 1 sessie te plannen. Meestal is er binnen 1 week plaats voor een eerste gesprek. Er zijn zowel mogelijkheden over dag als in de avond. Ook zal ik je daarna de link toe sturen voor de online 1 op 1 sessies. In deze mail zit ook een formulier waarbij je alle persoonlijke zaken kunt invullen, zodat ik daar het programma op kan afstemmen.

Waar zit de praktijk gevestigd? Waar vinden de 1 op 1 sessies plaats?

Alles vindt online plaats. Dit maakt dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Het kan altijd en op ieder moment. Of je nu op reis bent, tussen het werken door contact wenst of je de kinderen net op bed hebt gelegd. De 1 op 1 sessies vinden via Zoom plaats. De link hiervoor ontvang je van mij na de aanmelding.

Past dit wel bij mij?

Dit programma is voor iedereen die weet waar het mis gaat, maar waarbij het niet lukt om dit zelf te veranderen. Je weet ongetwijfeld alles over gezonde voeding, maar het aanpassen van je eetpatroon blijft moeilijk.

Mocht je toch twijfelen of dit programma bij je past, neem dan vooral contact op via info@praktijkeatwise.nl of vul onderaan deze pagina het contactformulier in. ​Ik mail je binnen 1 werkdag terug. We bekijken dan samen of dit programma in jouw situatie past.

Wordt het vergoed door de zorgverzekeraar?

Het kan zijn dat een deel wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van bij welke zorgverzekeraar je verzekerd bent en welk pakket je hebt. Ik weet welke gegevens de zorgverzekeraar nodig heeft, dus ik zorg ervoor dat jij deze toegestuurd krijgt. Je kunt dan zelf met de zorgverzekeraar bekijken of er een mogelijkheid is voor vergoeding. Dit kan pas na afronding van het programma, omdat de zorgverzekeraar de data wil weten waarop wij elkaar hebben besproken. Ik kan je hier telefonisch of per mail meer over vertellen.

Hoe veel tijd kost het mij?

Voor de 1 op 1 sessies plan ik 30 minuten in.  Het eerste gesprek duurt vaak wel iets langer. Op deze manier is er alle tijd om vragen te beantwoorden, jouw situatie goed te bespreken en om jou van persoonlijke adviezen te voorzien. Daarnaast ga je van mij iedere keer modules aangereikt krijgen om te lezen en toe te passen. Je kunt daar in 10 minuten doorheen gaan of 2 uur de tijd voor nemen! Dat is aan jou!

Ik vind het toch wat prijzig

Je mag zelf beslissen of je het de investering wel of niet waard vindt. Er is geen goedkope quickfix of dieet wat maakt dat je voor de rest van je leven lekkerder in je vel zit en kilo’s verliest. Daar zijn persoonlijke adviezen voor nodig die je zelf zult moeten toepassen. Investeren in jezelf betekent dat je het écht wilt. Dit maakt dat je ook daadwerkelijk in actie gaat komen. De motivatie hiervoor moet uit jezelf komen. Dat kan ik niet voor je doen. Ik kan wel alle tools aanreiken om het te laten slagen. Zie het als een rijbewijs! Investeer één keer en je hebt er de rest van je leven plezier van!

En wat als het mij niet lukt?

Het programma wordt op je afgestemd. Ik help je overal bij. Juist de 1 op 1 sessies zorgen voor de grote meerwaarde van dit programma. Het is geen kant-en-klaar advies. We kijken iedere sessie hoe het de afgelopen periode is gegaan. Wat ging goed, wat vind je nog lastig. Ik geef je tips en adviezen die passen bij jouw situatie en daar ga je weer mee aan de slag. Zo kijken we iedere keer weer opnieuw naar; past dit voor je, is dit iets wat je vol kunt blijven houden? Dit maakt dat jij voor nu en voor de toekomst lekkerder in je vel zit, meer zelfvertrouwen ervaart en eindelijk dat lagere gewicht kunt bereiken én volhouden. En is het toch niets voor je? Ik heb een niet-goed-geld-terug garantie. Kijk daarvoor onderaan deze pagina.

Kan ik ook later besluiten om voor de 12 maanden begeleiding te gaan?

Zeker. Ik begrijp goed dat het best spannend is om zo´n programma voor langere tijd aan te gaan. Want past het wel bij je en klikt het wel? Daarom kun je altijd later in het programma kiezen voor verlenging. De investering is dat moment wel hoger dan nu.

Hoe zijn de 1 op 1 sessies verdeeld?

Het hele programma wordt persoonlijk op je afgestemd. Zo ook de termijn tussen de 1 op 1 sessies. We bekijken hoe het gaat en ik zal je steeds adviseren in wanneer we de volgende afspraak kunnen plannen. In het begin is dat vaak sneller, bijvoorbeeld 1 x per 1 of 2 weken. Wanneer je het onder de knie krijgt, wordt de tijd tussen de afspraken langer. Je kunt dan de tijd gebruiken om te ervaren waar je eventueel tegenaan loopt. Dus dan vinden de gesprekken bijvoorbeeld 1 x per 4 of 6 weken plaats.

Ik ga tijdens het programma op vakantie. Wat nu?

Dit is een uitgelezen kans om jouw opgedane kennis en inzichten toe te passen 🙂 Vaak is vakantie zoiets waarin je voor meer verleidingen komt te staan. We bereiden dit voor en zorgen dat je een heerlijke vakantie hebt én daarnaast aan jouw doelen kunt blijven werken. Zonder dat je de hele vakantie overal NEE tegen moet zeggen!
En voor de 1 op 1 sessies maakt het niets uit. Die plannen we er gewoon omheen! Als het hele programma daardoor langer dan 5 of 12 maanden gaat duren, is dat geen enkel probleem! Nogmaals, ik pas het hele programma aan jouw situatie aan!

Mijn bloeddruk, suiker of cholesterol is te hoog. Kan ik dan wel starten?

Zeker! Als diëtist ben ik opgeleid om hierin adviezen te geven. Dit maakt dan ook dat de 1 op 1 sessies ontzettend waardevol zijn. Je kunt aan je gewicht werken en daarnaast rekening houden met de adviezen die bij jouw medische situatie passen. Dit geldt overigens ook voor andere ziektebeelden, afwijkende bloedwaarden of medicatie. Vind je het prettig om hier even over te overleggen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier onderaan op deze pagina.

Ik werk over dag. Kan ik ook 's avonds terecht?

Geen probleem! Er zijn ook mogelijkheden ’s avonds. We zullen samen de afspraak inplannen. Dus je krijgt geen standaard mailtje met wanneer je online verwacht wordt 😉

Praktijk Eatwise
4.8
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Rianne de RidderRianne de Ridder
05:59 18 Mar 22
Een super fijne ervaring bij Renate, geen streng dieet, maar fijne gesprekken met goede handvaten, waar je echt wat aan hebt! Bedanjr voor wat je me allemaal geleerd hebt! Groetjes Rianne
MeikeMeike
12:50 04 Mar 22
Het was enorm fijn om gesprekken met Renate te hebben.Tijdens deze gesprekken ben ik achter veel dingen gekomen, denk aan: Waarom ik ben aangekomen, wat mijn valkuilen zijn en wat bepaalde denkfouten zijn die ik heb/had.Er werd enorm goed gekeken hoe ik een balans kon krijgen in lekker eten (waar ik enorm veel van houd) en gezond eten. Nu ik deze balans heb gevonden val ik af en hoef ik me nooit meer schuldig te voelen als ik wel een keer iets lekkers pak.Al met al heeft het programma me enorm goed geholpen.Zeker een aanrader !!
Marielle BuiksMarielle Buiks
19:14 07 Feb 22
Erg goede no nonsense informatie gekregen. Geen streng dieet maar aanpak van je mindset.Ik kan hier goed mee aan de slag!Eat wise is echt een aanrader voor mensen die echt iets willen veranderen!Bedankt!
Claudy van RaakClaudy van Raak
17:52 30 Aug 21
Dit programma heeft me nieuwe inzichten gegeven.Fijne online begeleiding
Maaike De CraenMaaike De Craen
07:51 18 May 21
Heel blij dat ik Eatwise heb ontdekt, het heeft mij super goed geholpen om af te vallen!!Eerst volgde ik de cursus snacken zonder schuldgevoel. Dit is een zeer duidelijke zelfstandige cursus die voor iedereen te doen is. Hierin al super veel tips gekregen waarmee ik aan de slag kon.Daarna besloten om door te gaan met het Eatwise programma, hierin waren de een op een sessies van zoveel meerwaarde. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd echt naar jouw valkuilen gekeken.Eatwise is een aanrader voor iedereen die wat kilootjes kwijt wil!!
js_loader

Ben jij bereid om aan jezelf te werken en klaar om je gewicht eindelijk serieus aanpakken?

Dan is dit het moment om in actie te komen!

Of blijf jij nog hopen dat het zich vanzelf oplost?

>>

Hoor hier over het succesverhaal van Annejet na het volgen van het Eatwise Programma.

Jouw investering

Meest gekozen

€ 837
€ 595

5 maanden persoonlijke begeleiding
7 x 1 op 1 sessies
Inclusief 15 modules
Inclusief bonussen

Termijnbetaling is ook mogelijk

Premium keuze

€ 1357
€ 795

12 maanden persoonlijke begeleiding
10 x 1 op 1 sessies
Inclusief 15 modules
Inclusief bonussen

Termijnbetaling is ook mogelijk

Zoals ik het zie heb je 3 opties

OPTIE 1

Negeer deze pagina en wat je hebt gelezen. Ik snap zeer zeker dat je al veel hebt geprobeerd en het gevoel van frustratie en radeloosheid misschien ook wel opkomt bij je. Misschien vind je het wel helemaal prima hoe de situatie nu is. En dat is goed, echt waar. Als het voor jou goed voelt, dan is dat ook goed.

OPTIE 2

Je kunt altijd besluiten om het nog zelf te blijven proberen. Je kunt tips en handvatten blijven zoeken op internet of van een vriend(in), buurvrouw of familielid goede raad opvolgen. Ook dat is jouw keuze en dat is helemaal prima om te doen, als dat goed voelt voor je. Besef dat zij ook alleen de kennis hebben van ‘horen en zien’, zoals bijvoorbeeld het internet of eigen ervaringen.

OPTIE 3

Je kunt al het harde werken, de stress die dit met zich meebrengt en de frustratie voorkomen. En gaan starten met een meermaals bewezen succesvolle methode die ik gebruik om eetgedrag blijvend te veranderen. Stap voor stap. Je gaat in 5 maanden tijd leren om jouw eetgewoonten aan te passen. We werken hier samen aan, zodat je gedurende de tijd gaat merken wat voor jou werkt. Het is belangrijk om dit zelf te leren, zodat je ook in de toekomst zelf weer de handvatten op kunt pakken mocht dat nodig zijn. Op deze manier daalt je gewicht, word je gezonder, krijg je meer zelfvertrouwen en zit je weer lekkerder in je vel!

Liever eerst even checken of het Eatwise Programma iets voor je is? Laat je gegevens hieronder achter en we plannen een vrijblijvende telefonische afspraak in!

2 + 9 =

De programma’s van Praktijk Eatwise zijn al meermaals effectief gebleken. Daardoor weet ik dat jij ook grote nieuwe inzichten gaat krijgen. Toch kan het spannend zijn om zo’n programma te starten.  

Is het programma toch niet wat je zocht?

PRAKTIJK EATWISE BIEDT 100% NIET GOED GELD TERUG GARANTIE!

Gewoon zonder risico!

Als je binnen 2 gesprekken niet tevreden bent, dan krijg jij je geld terug (met inhouding van de eerste termijn of 1/5 deel bij eenmalige betaling). En behoudt je toegang tot alle modules!

Praktijk Eatwise
4.8
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Rianne de RidderRianne de Ridder
05:59 18 Mar 22
Een super fijne ervaring bij Renate, geen streng dieet, maar fijne gesprekken met goede handvaten, waar je echt wat aan hebt! Bedanjr voor wat je me allemaal geleerd hebt! Groetjes Rianne
MeikeMeike
12:50 04 Mar 22
Het was enorm fijn om gesprekken met Renate te hebben.Tijdens deze gesprekken ben ik achter veel dingen gekomen, denk aan: Waarom ik ben aangekomen, wat mijn valkuilen zijn en wat bepaalde denkfouten zijn die ik heb/had.Er werd enorm goed gekeken hoe ik een balans kon krijgen in lekker eten (waar ik enorm veel van houd) en gezond eten. Nu ik deze balans heb gevonden val ik af en hoef ik me nooit meer schuldig te voelen als ik wel een keer iets lekkers pak.Al met al heeft het programma me enorm goed geholpen.Zeker een aanrader !!
Marielle BuiksMarielle Buiks
19:14 07 Feb 22
Erg goede no nonsense informatie gekregen. Geen streng dieet maar aanpak van je mindset.Ik kan hier goed mee aan de slag!Eat wise is echt een aanrader voor mensen die echt iets willen veranderen!Bedankt!
Claudy van RaakClaudy van Raak
17:52 30 Aug 21
Dit programma heeft me nieuwe inzichten gegeven.Fijne online begeleiding
Maaike De CraenMaaike De Craen
07:51 18 May 21
Heel blij dat ik Eatwise heb ontdekt, het heeft mij super goed geholpen om af te vallen!!Eerst volgde ik de cursus snacken zonder schuldgevoel. Dit is een zeer duidelijke zelfstandige cursus die voor iedereen te doen is. Hierin al super veel tips gekregen waarmee ik aan de slag kon.Daarna besloten om door te gaan met het Eatwise programma, hierin waren de een op een sessies van zoveel meerwaarde. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd echt naar jouw valkuilen gekeken.Eatwise is een aanrader voor iedereen die wat kilootjes kwijt wil!!
js_loader