Super goede beslissing om de e-guide te downloaden!

In de e-guide ga je ontdekken hoe je eindelijk die trek in de avond kunt weerstaan.

Je hebt het e-book binnen 5 minuten in je mailbox.

Terwijl je wacht wil ik het even met je hebben over snacken.

Het kan zo maar zijn dat het ontzettend moeilijk voor je is om hierin te doseren. Misschien is die reep chocolade of zak chips sneller op dan je zou willen. Het is ontzettend moeilijk om dit te veranderen, maar zeker mogelijk!

Ik ga je helpen! Lees hieronder verder…

Heb jij NU behoefte aan een kant-en-klaar stappenplan om met jouw snackmomenten te kunnen gaan dealen?

De komende 30 minuten heb je de kans om met korting een concrete cursus te starten die je helpt om grip te krijgen op snacken…

Claim je korting binnen:

[ec id="1"]

Denk je wel eens, vanaf morgen ga ik stoppen met dat snaaien!

 

Je hebt al zoveel diëten gedaan, maar niets helpt voor de lange termijn.

Het gewicht daalt niet, maar er komen alleen maar kilo’s bij.

Je hebt jezelf al zo vaak voorgenomen om het anders te gaan doen, maar je blijft het maar voor je uit schuiven…

Profiteer nu van een bewezen effectief stappenplan, waardoor je grip krijgt op je snackgedrag. Hierdoor zorg je ervoor dat de kilo’s er op een verantwoorde manier af blijven!

Eatwise

Herken je dit

❌ Je komt thuis na een lange dag werken. Je moet nog gaan koken, maar je hebt eigenlijk al ontzettend trek. De trek in kaas en koekjes wordt zo groot dat het niet lukt om deze te weerstaan. Je weet dat je het niet moet doen, want je staat op het punt om aan het koken te beginnen, maar toch zit het alweer in je mond voor je er erg in hebt!

❌ Het gaat ontzettend goed met je nieuwe eetpatroon, totdat je beste vriend(in) langs komt voor een borrel. Het lukt niet om jezelf te beheersen met al dat lekkers op tafel. Je neemt jezelf voor om één toastje te nemen, maar zonder dat je het door hebt eet je maar door. Als je thuis komt baal je er ontzettend van en uit frustratie begin je aan een chocoladereep.

❌ Het lukt best goed om alleen maar gezonde dingen te eten, totdat je nieuwe kleding wilt gaan kopen. Je merkt dat het nog maar weinig resultaat heeft en uit boosheid duik jij thuis weer de kast in… Achteraf weet jij natuurlijk ook wel dat dit geen slimme zet was, maar het is gewoon niet vol te houden!

❌ Met een gezin thuis valt het niet mee om je gezonde gewoontes vol te houden. Je kinderen die op zaterdagavond een bakje chips pakken en jij die het probeert bij een wortel te houden. Dat lukt de eerste 10 minuten, maar daarna verlies je toch de controle en eet je het bakje mee leeg. Achteraf baal je dat je wéér niet sterk genoeg was!

❌ Je hebt ontzettend veel moeite met het volhouden van je nieuwe eetpatroon. Vooral wanneer je moe bent ben je moeilijk bestand tegen alle verleidingen. Juist bij vermoeidheid ben je geneigd om allerlei lekkere ongezonde dingen te gaan eten. Je voelt je even minder moe, maar daarna is de vermoeidheid weer terug. Jij weet ook wel dat dit slechts een tijdelijke oplossing is, maar het lukt niet om uit deze cirkel te komen.

Van altijd maar vechten tegen de trek naar balans en jezelf af en toe iets lekkers gunnen

Jij hebt vast al Gegoogled wat je tegen het snacken kunt doen. Ik verwacht ook dat je alle mogelijk diëten al wel hebt gedaan. Je hebt ervaren dat het even prima werkt, maar nooit voor lang.

Het zijn de dagelijkse zaken die het moeilijk maken. Je hebt een drukke dag gehad. Je moet nog koken, maar je hebt ontzettende trek. Je weet dat je het niet moet doen, maar toch duik je de kast alweer in. Dat levert natuurlijk de nodige frustratie op.

Vaak wordt ook geadviseerd om er gewoon niet aan toe te geven. Maar hoe doe je dat dan?! Was het maar zo makkelijk.

De oplossing ligt voor je. Ik heb mijn ervaring als diëtist gebundeld tot een bewezen effectief programma waarin je met jouw eetgedrag aan de slag gaat. Want zeg nu zelf, jij weet toch ook al lang dat je beter een appel kunt nemen dan die zak chips?

Jaar ervaring

Succesverhalen

Mensen ontvangen de nieuwsbrief

Eatwise

 

Renate van Riet, diëtist.

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen vanuit mijn eigen praktijk binnen een gezondheidscentrum en vanuit het revalidatiecentrum. Tijdens het begeleiden van deze mensen is het mij opgevallen dat iedereen uniek is, maar in de kern zijn we allemaal gelijk.

Er is altijd en overal eten beschikbaar, dit maakt dat het heel moeilijk is om daar tegen bestand te zijn. Vooral wanneer emoties of vermoeidheid een rol spelen, kunnen we daar moeilijk mee om gaan. Daar komt ook nog eens bij dat we als mensen echt gewoontedieren zijn.

Het is prima om te kijken naar wat je het beste kunt nemen als je lekkere trek krijgt, maar grote kans dat dit op het moment suprême alsnog mis gaat. Iedereen weet toch dat je beter een appel dan een gevulde koek kunt nemen? Waarom lukt dit dan niet?!
Het is niet alleen belangrijk wat je eet, maar vooral ook waarom je bepaalde keuzes maakt.

En wat ik daarin ontzettend belangrijk vind: ontzeg jezelf niet alles! Het leven is veel te leuk om overal nee op te moeten zeggen. Lekker eten en drinken is ontzettend belangrijk! Het is alleen wel zo dat wanneer jouw gezondheid of het gewicht belangrijk voor je is, dat je op zoek mag gaan naar balans. Dat is moeilijk, maar écht mogelijk!

N

Stop die eeuwige strijd

N

De zak hoeft niet meer leeg

N

Kunnen stoppen met eten wanneer jij dat wilt

N

Grip op jouw voedingskeuzes

Ik introduceer je de
Cursus
Grip op Snacken

 

Dit programma is vanuit de wetenschap onderbouwd in combinatie met mijn 6-jarige ervaring als diëtist. Je leert stap voor stap om jouw valkuilen voor altijd aan te pakken.

 

Gebaseerd op de wetenschap!

Wat maakt de Cursus Grip op Snacken UNIEK

3

Dit is geen 'gewone' afvalcursus

Dit is geen doorsnee programma om af te vallen. Je krijgt niet de standaard voedingsadviezen met wat je MOET gaan doen. Ik ga je geen korte termijn adviezen geven, maar zorgen voor een gedragsverandering waardoor jij jouw gewicht onder controle krijgt en je stopt met jojo-en.

Jij weet toch ook al lang dat je beter een mandarijn dan een zak chips kunt nemen?!

3

Veel waarde voor een lage prijs

Mijn cursussen en programma’s zijn al door ontzettend veel mensen gevolgd. Hierdoor kan ik deze waardevolle informatie met je delen voor slechts een paar tientjes.

Als ik je 1 op 1 zou begeleiden, dan zou de tijdsinvestering veel groter zijn en richting 500 euro gaan.

3

Diëtist met ervaring

Nadat ik mijn eigen strijd had gewonnen, heb ik de afgelopen jaren honderden mensen geholpen. Ik heb dan ook een behoorlijke dosis ervaring opgedaan. Deze ervaringen heb ik gebundeld in de programma’s en trainingen die ik aanbied. Hierdoor weet ik wat voor het lange termijn resultaat zorgt en hoe ik mensen echt verder help.

Dit is wat de Cursus Grip op Snacken inhoudt

5 modules

Bewezen effectief stappenplan

1 jaar toegang

Werkboek

Dagelijks in jouw mailbox

Bonus module

Enkele ervaringen met Praktijk Eatwise

5 sterren beoordeling op Google!

Cursus Grip op Snacken

€97
€37 €30
(incl. BTW)
 

✔ Alleen snacken wanneer jij daar bewust voor kiest

✔ Jezelf wat lekkers kunnen gunnen en er dan ook van genieten!

✔ Duidelijk, eenvoudig en gemakkelijk toe te passen in de dagelijkse praktijk

Claim jouw korting binnen: 

[ec id="1"]

Praktijk Eatwise biedt 100% niet goed geld terug garantie aan. Zo weet jij zeker dat je iets gaat doen dat je helpt!

Als je binnen 2 modules niet tevreden bent, dan krijg jij je geld terug zonder dat je daarvoor een reden hoeft op te geven.

Stap voor stap methode

m

Geen medische molen, geen dossier

h

Wetenschappelijk bewezen

Modules bestaan uit

Module 1: jouw eetgedrag onder de loep

Module 2: weg met je schuldgevoel

Module 3: eetregels over boord

Module 4: grip op je gedachten

Module 5: jij beslist

Module 6: gefeliciteerd!

BONUS: minitraining van vullen naar voeden

BONUS: minitraining van vullen naar voeden

[ec id="1"]

Inhoud cursus

>> Na aanmelding ontvang je direct twee mails. Eentje met de aanmeldbevestiging en één met de eerste module.

>> Je hebt binnen 5 minuten de eerste module in je mailbox.

>> Elke dag (5 dagen lang) ontvang je de nieuwe module per mail. Controleer de eerste keer ook de spambox en als je de mail daar vindt, geef dan aan dat het geen spam is. Dan ontvang je de volgende dagen de mails in je gebruikelijke postvak IN!

>> Elke module bestaat uit een combinatie van handvatten, praktische tools en je krijgt er een volledig werkboek met oefeningen bij. Je loopt per dag de les door en oefent gedurende die dag wat de les aangeeft.

>> De modules staan vol met inzichten en mogelijkheden tot het vergroten van je bewustwording over je eetgedrag en hoe je dit voor de lange termijn kunt veranderen.

>> Iedere module volgt de voorgaande op. Het is een bewezen effectief stappenplan wat je helpt om blijvend de balans te vinden. Hierdoor ga je een blijvend lager gewicht behalen!

>> Het is juist goed om de tijd te nemen en het programma te volgen op eigen tempo. Des te beter integreert het geleerde in je hele systeem. Ik geef dan ook niet voor niks aan dat we gaan stoppen met korte termijn trucjes, maar iets gaan leren voor de lange termijn. Het zijn eenvoudige en praktische tools die je simpel kunt integreren in je dagelijks leven.

>> Je bepaalt zelf hoe lang je de tijd neemt voor de modules. De investering is €37 €30 (incl. BTW).

>> Het programma is inclusief een mogelijkheid tot het stellen van vragen over jouw situatie. Stel je vragen aan mij via renate@praktijkeatwise.nl!

>> Omdat je er een werkboek bij krijgt, heb je alle stof ook na dit programma nog tot je beschikking. Je kunt het er ook later altijd nog eens bij pakken. Super handig!

De programma’s van Praktijk Eatwise zijn al meermaals effectief gebleken. Daardoor kan ik met vrij grote zekerheid zeggen dat je nieuwe inzichten gaat krijgen. 

Is de cursus toch niet wat je zocht?

PRAKTIJK EATWISE BIEDT 100% NIET GOED GELD TERUG GARANTIE!

Als je binnen 2 modules niet tevreden bent, dan krijg jij je geld terug zonder dat je daarvoor een reden hoeft op te geven.

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik starten?
Je hebt binnen 5 minuten twee mails ontvangen. Eén met de aanmeldbevestiging en één met alle aanvullende informatie, inclusief de eerste module! Je kunt dus direct aan de slag.

Hoe gaat het verder in zijn werk?
Je krijgt dus na aanmelding twee mails. Daarna ontvang je iedere dag van mij een mail met de volgende module. In deze mail vindt je de link naar het werkboek met de uitleg en oefeningen. Het werkboek is in PDF, dus het is handig als je een aantekeningenboekje hebt of notitie op de pc/telefoon maakt. Heb je vragen? Stuur me gewoon een mailtje terug!

Kan ik dit wel?
Deze vraag snap ik goed. Waarschijnlijk heb je echt al van alles geprobeerd, maar heeft het niet tot blijvend resultaat geleid. Waarom zou dit je nu wel helpen? Het grote verschil is dat je geen trucjes of schema’s gaat krijgen. Je gaat er niet OPNIEUW met een bochtje omheen (zoals met diëten en dergelijken), maar je gaat er dwars doorheen. Je gaat aan de slag met eetgedrag en dat is uiteindelijk waar het om gaat! Hierdoor ga jij jouw doelen nu WEL kunnen behalen. 

Hoe veel tijd kost het me?
De modules zijn begrijpelijk geschreven en je kunt er zo lang mee bezig zijn als je wilt. De oefeningen kun je binnen 10 minuten gedaan hebben, of je kunt er bij alle eetmomenten mee oefenen. Maar net waar jouw behoefte ligt!

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Alle modules zijn 1 jaar toegankelijk. Dus vindt je het over een tijdje nog eens interessant om het door te lezen, dan kun je er gewoon nog in! Je kunt de modules zo vaak terug kijken als je maar wilt.

En wat als ik een vraag heb?
Je mag je vragen altijd per mail naar mij toe sturen renate@praktijkeatwise.nl Deze mailbox wordt op werkdagen bij gehouden en mails worden binnen 3 dagen beantwoordt. Ik help je graag verder!

Ik ben onder begeleiding van een diëtist. Kan ik dit dan wel doen?
Het is net waar jouw behoefte ligt. Als je merkt dat dit onderdeel niet (voldoende) aan bod komt, maar wel ontzettend moeilijk voor je is, kun je deze er natuurlijk naast volgen! Diëtisten hebben allemaal hun aandachtsgebieden en die van mij is eetgedrag en de psychologie achter de keuzes die we maken. Als dit is waar je moeite mee hebt, dan zal deze cursus een mooie aanvulling zijn!

Klopt het dat het eenmalig €30 is? Hoe kan deze cursus zo goedkoop zijn?
Dat klopt! Het is geen termijnbedrag of iets dergelijks. Dit is gewoon wat het is. Mijn levensdoel is om een gezond voedingspatroon voor iedereen haalbaar te laten zijn. Om deze reden vind ik dat dit soort cursussen laagdrempelig moeten zijn. Het is nu eenmaal zo dat de huidige (eet)cultuur het ons ontzettend moeilijk maakt. Ik wil jou dit op een toegankelijke manier leren!

Kan ik de BTW aftrekken?
Als ondernemer is het zeker mogelijk om hiervoor de 21% BTW af te trekken!

€97
€37 €30
(incl. BTW)

✔ Alleen snacken wanneer jij daar bewust voor kiest

✔ Jezelf wat lekkers kunnen gunnen en er dan ook van genieten!

✔ Duidelijk, eenvoudig en gemakkelijk toe te passen in de dagelijkse praktijk

Claim jouw korting binnen: 

[ec id="1"]