Gefeliciteerd… je bent geregistreerd!

Training ‘Stop diëten – de 5 geheimen om blijvend af te vallen’ – door Renate van Riet

Super goede beslissing om je voor de online training in te schrijven!

✔ Je ontvangt de e-mail met de link naar de training (Check ook je spambox)

✔ De online training duurt 22 minuten.

 Bekijk de training vanaf je computer of laptop, dit werkt het beste.

7

Of start jij vandaag nog met een uitgebreid kant-en-klaar stappenplan waardoor je de controle weer krijgt over jouw eetgedrag??

Start nu nog met korting! ⬇️

Alle mogelijke diëten en afslankmethodes al geprobeerd?

 

Hoe zorg je ervoor dat je jouw gewicht nu één keer goed aanpakt en daarna nooit meer hoeft te lijnen…

Krijg je energie weer terug, zit lekkerder in je vel en krijg weer zelfvertrouwen. Afvallen is dan een logisch gevolg.

”Maandag ga ik beginnen.”

”Als ik begin met eten, kan ik niet stoppen.”

”Een koekje meer maakt nu toch niets meer uit.”

”Ik moet gewoon wat eten om mezelf beter te voelen.”

”Als ik eten zie staan, kan ik er niet vanaf blijven.”

”Morgen stop ik met dat snaaien ’s avonds.”

”Ik weet dat diëten niet werkt, maar hoe dan wel?!”

”Eigenlijk heb ik niet eens in de gaten wat ik eet. Ik moet bewuster gaan eten, maar hoe hou ik dat vol?!”

 

Een aantal voorbeelden van mensen die met het Leren Doseren Programma zijn gestart.

Wie kan je beter vertellen wat het je opbrengt, dan voorgaande deelnemers?

Hai!

Ik ben Renate

diëtist met meer dan 8 jaar ervaring

Als nuchtere Brabander hou ik ervan om mensen praktisch te begeleiden. Met begrijpelijke adviezen die passen in jouw persoonlijke leven.

”Doe maar normaal, dat is al moeilijk genoeg.”

Diëten en allerlei dure producten gaan het niet voor je oplossen. Je moet de kern aanpakken. Als jij te veel (tussendoor) eet, dan ligt hier jouw punt van aandacht.

Het heeft allemaal te maken met gedrag. Welke keuzes maak je en hoe kun je dit gaan veranderen.

Ik hoef je niet te vertellen dat een komkommer gezonder is, dat snap je zelf ook wel!

En toen veranderde alles…

Op 28 augustus ’22 werd onze zoon Jurre geboren. Dolgelukkig zijn we met hem. Ik vind het echt bizar hoe snel je zo verliefd op zo’n mannetje bent. Wekelijkwaar alles doe je ervoor! Dat betekent dat wij onze maaltijd staken, wanneer meneer begint te huilen van de honger. Daardoor heb je koud eten en eet ik minder. En vervolgens krijg ik ’s avonds trek en is de verleiding naar wat lekkers enorm groot.

In dat rustmomentje is er natuurlijk altijd een reden om wat lekkers te pakken ‘even een momentje voor ons zelf’ en ‘het was een drukke dag, we hebben het verdiend’. Ondertussen huilt Jurre in bed en rennen we om de beurt naar boven. Onderweg naar boven pak ik nog wat lekkers. Kortom, ik heb geen idee wat en hoe veel ik eigenlijk eet.

Het moederschap brengt echt nieuwe uitdagingen met zich mee als we het over gezond eten hebben. Je focus ligt veel meer bij je kind, waardoor je zelf minder bezig bent met wat en hoe veel je eet.

Mijn eigen structuur ontbreekt meer, omdat de hele dag om Jurre draait. Daardoor sta ik minder stil bij wat ik zelf nodig heb en eet ik te laat of helemaal niet. Met tot gevolg dat ik later op de dag enorm zin in wat lekkers krijg…

Inmiddels bezit ik de vaardigheden die nodig zijn om de balans weer te kunnen vinden. Ik gun jou dit ook, zodat je weer die zelfverzekerde fitte moeder kunt worden en je alle energie hebt om leuke dingen met ze te doen.

Het gaat niet alleen om je kind. Het is enorm belangrijk om ook aandacht aan jezelf te blijven besteden!

 

Renate van Riet, diëtist Eatwise Programma

Afvallen gaat over het veranderen van gedrag

Bij afvallen gaat het vaak over ‘gewoon’ minder eten. Als ervaren diëtist heb ik gemerkt dat het verder gaat dan dit.

Om écht succesvol af te vallen, en te voorkomen dat het er later weer bij komt, is het belangrijk dat jouw mindset verandert.

Afvallen heeft alles te maken met het veranderen van gedrag. We weten allemaal dat het niet nodig is om een zak chips leeg te eten, maar waarom is het zo moeilijk om te stoppen met eten voor de zak leeg is…

Op de momenten dat alles in je lijf schreeuwt om die zak chips, kan alleen die zak chips je de voldoening geven.

En toch kan het anders!

Om écht succesvol af te vallen, en te voorkomen dat het er later weer bij komt, is het belangrijk dat jouw mindset verandert.

Afvallen heeft alles te maken met het veranderen van gedrag. We weten allemaal dat het niet nodig is om een zak chips leeg te eten, maar waarom is het zo moeilijk om te stoppen met eten voor de zak leeg is…

Op de momenten dat alles in je lijf schreeuwt om die zak chips, kan alleen die zak chips je de voldoening geven.

En toch kan het anders!

In dit programma deel ik mijn allerbeste tips en adviezen uit de jarenlange ervaring van persoonlijke begeleiding.

Je krijgt toegang tot de adviezen die voor de grootste doorbraken tijdens 1 op 1 sessies hebben gezorgd.

En dat voor een hele andere prijs dan je voor persoonlijke begeleiding zou betalen…

R

Online leeromgeving

Alle informatie bij elkaar en stap voor stap toegang tot de volgende module.

R

Iedere week een nieuwe module

De modules volgen elkaar logisch op, waardoor je het proces van gedragsverandering doorloopt.

R

Op ieder moment van de dag beschikbaar

De modules zijn te openen wanneer het jou uit komt. Er zijn geen verplichtingen!

R

Live Q&A's

Maak gebruik van persoonlijke coaching en stel jouw vragen.

En nu?

Oké, je hebt besloten dat er iets moet veranderen.

Maar hoe dan?!

Ga je weer op zoek naar een quickfix en heb je de illusie dat dit dieet het allemaal voor je gaat oplossen?

Terwijl je eigenlijk nu al wel weet dat dit niet de oplossing is.

Maar goed, je kunt ervoor kiezen om in het cirkeltje te blijven zitten waar je al maanden in zit.

Je weet dan ook dat er niets gaat veranderen.

Er ligt een kant-en-klaar stappenplan voor je klaar. Deze methode heeft zich de afgelopen jaren meermaals bewezen.

Dit programma is namelijk een verzameling van alleen de állerbeste adviezen die ik de afgelopen jaren heb gegeven bij 1 op 1 begeleiding.

Jouw geluk is dat dit programma slechts een schijntje kost ten opzichte van persoonlijke begeleiding.

Je volgt dit programma in je eigen tijd. Wanneer het voor jou uit komt en zo uitgebreid als jij wilt.

Daarbij heb je altijd de mogelijkheid om jouw vragen te stellen. Tijdens de maandelijkse Q&A kun jij je persoonlijke vragen stellen. En kun je niet live aanwezig zijn? Dan bekijk je de opname wanneer het jou uit komt!

Ik introduceer je het Leren Doseren programma

Dit programma is een verzameling van de allerbeste adviezen die ik in de afgelopen 8 jaar heb gegeven bij langdurige persoonlijke begeleiding.

 

Bewezen effectieve aanpak om voor de lange termijn van de kilo’s af te komen

Praktische en begrijpelijke adviezen.

Stap voor stap aangereikt.

 Online leeromgeving

 Altijd beschikbaar. Te bekijken waar en wanneer het jou uit komt.

 Persoonlijke coaching tijdens live Q&A’s

Jouw investering

Start vandaag

€117
€47

(Incl. BTW) per maand

R

Leer moeiteloos doseren

R

Maak eenvoudig bewuste keuzes.

Je gunt jezelf wat lekkers zonder te veel te eten!

R

Ga voor de lange termijn oplossing!

Je vindt het eetpatroon wat je simpel vol kunt houden.

R

Duidelijk, praktisch en eenvoudig toe te passen in je dagelijks leven.

R

Altijd online beschikbaar.

Volg de cursus waar en wanneer het jou uit komt!

R

Maandelijks opzegbaar

Per mail opzegbaar. De volgende betaling wordt direct geannuleerd.

Cursus Grip op Snacken
 • Ik heb veel gehad aan de training van Renate. Ik had helemaal geen zin meer in het volgende eet- en sportschema, maar ik wil wel graag iets veranderen. Daar passen de inzichten die Renate in de training geeft perfect bij. Het geeft me een beetje meer lucht en een mildere blik naar mezelf, maar ook concrete oefeningen die me soms verbaasden. En ik geloof nu echt dat er iets kan veranderen. Dankjewel!

  Willeke Van Essen Avatar Willeke Van Essen
  10 april 2023

  Hele fijne begeleiding gehad! Renate geeft praktische tips en duidelijke adviezen.

  Simone Norbart Avatar Simone Norbart
  13 februari 2023

  Ik heb een hele fijne, warme ervaring gehad met Renate als mijn diëtist. Het programma dat Renate aanbiedt is duidelijk, gebruiksvriendelijk, respectvol en behapbaar. Ik heb Renate als een heel respectvol en steunend persoon ervaren. Er was absoluut geen sprake van bodyshaming of iets in die trant. Ze was erg goed bereikbaar (mail, app, telefoon). De prijs voor de begeleiding was van te voren duidelijk en er waren geen nare verrassingen achteraf doordat contactmomenten extra in rekening werden gebracht. Ik zou Praktijk Eatwise zeker aanbevelen. Oh, en ik heb mijn doel bereikt dus het werkt ook nog eens!

  Laura Plouvier Avatar Laura Plouvier
  10 februari 2023
 • Een super fijne ervaring bij Renate, geen streng dieet, maar fijne gesprekken met goede handvaten, waar je echt wat aan hebt! Bedanjr voor wat je me allemaal geleerd hebt! Groetjes Rianne

  Rianne de Ridder Avatar Rianne de Ridder
  14 april 2022

  Het was enorm fijn om gesprekken met Renate te hebben. Tijdens deze gesprekken ben ik achter veel dingen gekomen, denk aan: Waarom ik ben aangekomen, wat mijn valkuilen zijn en wat bepaalde denkfouten zijn die ik heb/had. Er werd enorm goed gekeken hoe ik een balans kon krijgen in lekker eten (waar ik enorm veel van houd) en gezond eten. Nu ik deze balans heb gevonden val ik af en hoef ik me nooit meer schuldig te voelen als ik wel een keer iets lekkers pak. Al met al heeft het programma me enorm goed geholpen. Zeker een aanrader !!

  Meike Avatar Meike
  14 maart 2022

  Erg goede no nonsense informatie gekregen. Geen streng dieet maar aanpak van je mindset. Ik kan hier goed mee aan de slag! Eat wise is echt een aanrader voor mensen die echt iets willen veranderen! Bedankt!

  Marielle Buiks Avatar Marielle Buiks
  14 februari 2022
 • Heb fijne gesprekken gehad met Renate van Riet over mijn eet gebracht om die zo aan te passen dat ik mijn gewicht langzaam kan verminderen en ga nu hiermee de komende jaren mee door, Dit is voor mij goed vol te houden. Renate, nogmaals bedankt.

  Klaas Rodenhuis Avatar Klaas Rodenhuis
  14 februari 2022

  Met veel plezier deze training gevolgd waarbij de focus ligt op het bewust worden van het moment waarop je meent te moeten snaaien en daar op een andere manier mee om te gaan zodat je uiteindelijk gezondere keuzes gaat maken.

  Sylvia Avatar Sylvia
  14 februari 2022

  jouw gesprekken helpen me steeds om weer met volle moed verder te gaan en de draad terug op te pikken. Jij beoordeelt niet maar laat me zelf denken over hoe het anders kan. Bedankt!

  Trijs Vanlommel Avatar Trijs Vanlommel
  14 februari 2022
 • Dit programma heeft me nieuwe inzichten gegeven. Fijne online begeleiding

  Claudy van Raak Avatar Claudy van Raak
  14 februari 2022

  Heel blij dat ik Eatwise heb ontdekt, het heeft mij super goed geholpen om af te vallen!! Eerst volgde ik de cursus snacken zonder schuldgevoel. Dit is een zeer duidelijke zelfstandige cursus die voor iedereen te doen is. Hierin al super veel tips gekregen waarmee ik aan de slag kon. Daarna besloten om door te gaan met het Eatwise programma, hierin waren de een op een sessies van zoveel meerwaarde. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd echt naar jouw valkuilen gekeken. Eatwise is een aanrader voor iedereen die wat kilootjes kwijt wil!!

  Maaike De Craen Avatar Maaike De Craen
  14 februari 2022

  Hele goede begeleiding en geen steng dieet. Door kleine aanpassingen in voeding en goed uitvoerbare oefeningen bewust worden van je eetgedrag. Door kleine aanpassingen te maken al een paar kilo kwijt!

  annejethalters Avatar annejethalters
  14 februari 2022
 • Mijn eetpatroon en mindset betreffende eten zijn echt veranderd door deze training! Renate is een erg goede trainer: een echte aanrader!

  Berrie Reijs Avatar Berrie Reijs
  14 februari 2022

”Voor lijstjes moet je niet bij mij zijn! Wil je duurzaam afvallen en met jezelf aan de slag, dan heb ik alle handvatten om je daarin te begeleiden.”

Over mij, Renate van Riet Diëtist

Wat het inhoudt:

Over mij, Renate van Riet Diëtist

20 wekelijkse modules

Iedere week gaat er een nieuwe module voor je open in de online leeromgeving. Hierdoor heb jij altijd toegang tot een bewezen effectief stappenplan. De stappen volgen elkaar logisch op, waardoor je steeds meer grip op je eetgedrag gaat krijgen.

De modules bestaan uit werkboeken met informatie, uitleg en opdrachten. Deze opdrachten zijn gericht op het bewustworden van jouw eetkeuzes. Hierdoor ga je jouw gewoonten veranderen en eet je niet meer op de automatische piloot!

Vaak zit er ook een video bij de module, zodat het je allemaal nóg duidelijker gaat worden.

Over mij, Renate van Riet Diëtist

Live Q&A’s

Iedere maand heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van deze coaching. Je kunt jouw vragen stellen en zo persoonlijk op weg geholpen worden. De link hiervoor wordt gedeeld via de online leeromgeving, dus je hebt er altijd toegang tot. Kun je er niet bij aanwezig zijn? Geen probleem! Je kunt altijd de opname bekijken.

Over mij, Renate van Riet Diëtist

Workshops & Challenges

Regelmatig worden er nieuwe challenges, trainingen en workshops toegevoegd aan het programma. Je krijgt dan ook toegang tot al deze handvatten!

Over mij, Renate van Riet Diëtist

Onbeperkte toegang, tot opzegging

Je krijgt toegang tot de meest praktische handvatten waardoor je alle benodigde vaardigheden gaat leren. Door iedere week een klein stapje te zetten, kom je tot dat eetpatroon wat je moeiteloos vol kunt houden. Je besluit zelf wanneer je het programma stopt.

Dit programma is maandelijks opzegbaar.

Jouw investering

Start vandaag

€117
€47

(Incl. BTW) per maand

R

Leer moeiteloos doseren

R

Maak eenvoudig bewuste keuzes.

Je gunt jezelf wat lekkers zonder te veel te eten!

R

Ga voor de lange termijn oplossing!

Je vindt het eetpatroon wat je simpel vol kunt houden.

R

Duidelijk, praktisch en eenvoudig toe te passen in je dagelijks leven.

R

Altijd online beschikbaar.

Volg de cursus waar en wanneer het jou uit komt!

R

Maandelijks opzegbaar

Per mail opzegbaar. De volgende betaling wordt direct geannuleerd.

Cursus Grip op Snacken
Renate van Riet, diëtist Eatwise Programma

Afvallen is niet iets wat je even tussendoor doet

Op een gezonde en serieuze manier afvallen kost tijd. Het is een proces van gedragsverandering wat je stap voor stap aan gaat.

Daarom krijg je iedere week een nieuwe stap aangereikt. Door het uitvoeren van de praktische opdrachten, ga je merken dat je anders kunt omgaan met jouw moeilijke momenten. Dat je ook prima het laatste stukje chocolade kunt laten liggen. En dat het echt niet minder gezellig is als je iets minder eet op een verjaardag.

Deze opdrachten kun je in 10 minuten of in 1 uur uitvoeren. Het is maar net hoe veel tijd jij er zelf aan wilt besteden.

Het is wel belangrijk dat je ermee aan de slag gaat. Ik zal ervoor zorgen dat jij alles krijgt aangereikt wat er nodig is, maar je moet het zelf uitvoeren. Rome is niet in één dag gebouwd en zo werkt het met afvallen ook. Om het nu écht serieus aan te pakken, is het belangrijk dat je het de tijd geeft. Je zal steeds nieuwe situaties tegen komen waarin het toch weer zoeken is naar een oplossing. Doordat je de handvatten hiervoor hebt, zul je ook daar weer mee om leren gaan!

Het is niet zo dat je dan nooit meer iets lekkers kunt eten. De truc is juist om dit wel te blijven doen, want vermijden houdt niemand vol. Je gaat juist merken dat je meer gaat genieten van deze momenten!

Maandelijks opzegbaar!

Heb je alles eruit gehaald wat je nodig had? Dan zeg je zonder problemen per mail jouw abonnement op. Je hoeft hierbij geen reden op te geven en de eerstvolgende betaling wordt direct geannuleerd.

Start: direct

Na registratie staat de eerste module al voor je open. Je krijgt direct 2 mails in je inbox. Eén met de aanmeldbevestiging en de andere met je inloggegevens.

Je kunt meteen inloggen in de online leeromgeving en de eerste module staat al voor je open. Je kunt binnen 5 minuten starten!

Programma

De inhoud van het programma is specifiek ingericht op het veranderen van gedrag. Dit is geen quickfix, maar een verandering voor het leven. Je volgt de modules en de live Q&A online. Kun je niet live aanwezig zijn, dan bekijk je de opname wanneer het jou uit komt.

l

Inhoud

 • Wekelijks een nieuwe module
 • Praktische adviezen en opdrachten
 • Ondersteunende video’s
 • Live Q&A’s voor jouw persoonlijke vragen
 • Regelmatig nieuwe challenges, workshops en trainingen
 • Onbeperkte toegang, tot opzegging. Maandelijks opzegbaar.
 • Ik heb veel gehad aan de training van Renate. Ik had helemaal geen zin meer in het volgende eet- en sportschema, maar ik wil wel graag iets veranderen. Daar passen de inzichten die Renate in de training geeft perfect bij. Het geeft me een beetje meer lucht en een mildere blik naar mezelf, maar ook concrete oefeningen die me soms verbaasden. En ik geloof nu echt dat er iets kan veranderen. Dankjewel!

  Willeke Van Essen Avatar Willeke Van Essen
  10 april 2023

  Hele fijne begeleiding gehad! Renate geeft praktische tips en duidelijke adviezen.

  Simone Norbart Avatar Simone Norbart
  13 februari 2023

  Ik heb een hele fijne, warme ervaring gehad met Renate als mijn diëtist. Het programma dat Renate aanbiedt is duidelijk, gebruiksvriendelijk, respectvol en behapbaar. Ik heb Renate als een heel respectvol en steunend persoon ervaren. Er was absoluut geen sprake van bodyshaming of iets in die trant. Ze was erg goed bereikbaar (mail, app, telefoon). De prijs voor de begeleiding was van te voren duidelijk en er waren geen nare verrassingen achteraf doordat contactmomenten extra in rekening werden gebracht. Ik zou Praktijk Eatwise zeker aanbevelen. Oh, en ik heb mijn doel bereikt dus het werkt ook nog eens!

  Laura Plouvier Avatar Laura Plouvier
  10 februari 2023
 • Een super fijne ervaring bij Renate, geen streng dieet, maar fijne gesprekken met goede handvaten, waar je echt wat aan hebt! Bedanjr voor wat je me allemaal geleerd hebt! Groetjes Rianne

  Rianne de Ridder Avatar Rianne de Ridder
  14 april 2022

  Het was enorm fijn om gesprekken met Renate te hebben. Tijdens deze gesprekken ben ik achter veel dingen gekomen, denk aan: Waarom ik ben aangekomen, wat mijn valkuilen zijn en wat bepaalde denkfouten zijn die ik heb/had. Er werd enorm goed gekeken hoe ik een balans kon krijgen in lekker eten (waar ik enorm veel van houd) en gezond eten. Nu ik deze balans heb gevonden val ik af en hoef ik me nooit meer schuldig te voelen als ik wel een keer iets lekkers pak. Al met al heeft het programma me enorm goed geholpen. Zeker een aanrader !!

  Meike Avatar Meike
  14 maart 2022

  Erg goede no nonsense informatie gekregen. Geen streng dieet maar aanpak van je mindset. Ik kan hier goed mee aan de slag! Eat wise is echt een aanrader voor mensen die echt iets willen veranderen! Bedankt!

  Marielle Buiks Avatar Marielle Buiks
  14 februari 2022
 • Heb fijne gesprekken gehad met Renate van Riet over mijn eet gebracht om die zo aan te passen dat ik mijn gewicht langzaam kan verminderen en ga nu hiermee de komende jaren mee door, Dit is voor mij goed vol te houden. Renate, nogmaals bedankt.

  Klaas Rodenhuis Avatar Klaas Rodenhuis
  14 februari 2022

  Met veel plezier deze training gevolgd waarbij de focus ligt op het bewust worden van het moment waarop je meent te moeten snaaien en daar op een andere manier mee om te gaan zodat je uiteindelijk gezondere keuzes gaat maken.

  Sylvia Avatar Sylvia
  14 februari 2022

  jouw gesprekken helpen me steeds om weer met volle moed verder te gaan en de draad terug op te pikken. Jij beoordeelt niet maar laat me zelf denken over hoe het anders kan. Bedankt!

  Trijs Vanlommel Avatar Trijs Vanlommel
  14 februari 2022
 • Dit programma heeft me nieuwe inzichten gegeven. Fijne online begeleiding

  Claudy van Raak Avatar Claudy van Raak
  14 februari 2022

  Heel blij dat ik Eatwise heb ontdekt, het heeft mij super goed geholpen om af te vallen!! Eerst volgde ik de cursus snacken zonder schuldgevoel. Dit is een zeer duidelijke zelfstandige cursus die voor iedereen te doen is. Hierin al super veel tips gekregen waarmee ik aan de slag kon. Daarna besloten om door te gaan met het Eatwise programma, hierin waren de een op een sessies van zoveel meerwaarde. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd echt naar jouw valkuilen gekeken. Eatwise is een aanrader voor iedereen die wat kilootjes kwijt wil!!

  Maaike De Craen Avatar Maaike De Craen
  14 februari 2022

  Hele goede begeleiding en geen steng dieet. Door kleine aanpassingen in voeding en goed uitvoerbare oefeningen bewust worden van je eetgedrag. Door kleine aanpassingen te maken al een paar kilo kwijt!

  annejethalters Avatar annejethalters
  14 februari 2022
 • Mijn eetpatroon en mindset betreffende eten zijn echt veranderd door deze training! Renate is een erg goede trainer: een echte aanrader!

  Berrie Reijs Avatar Berrie Reijs
  14 februari 2022

Toegang tot de beste adviezen en opdrachten

Afvallen heeft alles te maken met het veranderen van eetgedrag. Nooit te veel eten uit automatisme of gewoonten. Je gaat focussen op bewustwording en inzicht in je huidige eetkeuzes. Stap voor stap ga je ervaren dat je moeiteloos kunt doseren.

Live Q&A

Iedere maand is er een live Q&A. Dit is jouw kans om persoonlijk gecoacht te worden. Je kunt al jouw vragen stellen en ik help je persoonlijk verder. Kun je niet live aanwezig zijn? Dan bekijk je de opname wanneer het jou uit komt!

Een bewezen effectief stappenplan

Na aanmelding krijg je direct toegang tot de online leeromgeving waar de modules voor je klaar staan. Iedere week komt er een nieuwe module voor je beschikbaar. In deze online leeromgeving kun je ook trainingen, challenges en workshops volgen.

Onbeperkt toegang, tot opzegging

De 20 modules worden één voor één open gezet voor je. Hierdoor krijg je gedoseerd toegang tot de allerbeste adviezen om nu écht met je gewicht aan de slag te gaan. Je doet het nu één keer goed, om vervolgens nooit meer te hoeven lijnen.

Je bepaalt zelf wanneer je voldoende handvatten hebt gehad. Je kunt maandelijks opzeggen. De eerstvolgende betaling wordt dan gestopt.

Dit programma bevat de allerbeste adviezen om blijvend af te rekenen met jouw gewicht.

Het is een verzameling van de belangrijkste doorbraken die ik de afgelopen jaren heb veroorzaakt tijdens het 1 op 1 begeleiden.

Jij kunt daar gebruik van maken, voor een prijs die in niets lijkt op 1 op 1 begeleiding…

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het als ik wil starten?

Direct na het aanmelden ontvang je van mij twee mails. Eén e-mail ter bevestiging en één met inloggegevens voor de online leeromgeving. Je kunt gelijk aan de slag met de eerste module! Ook heb je direct toegang tot allerlei bonussen, video’s en antwoorden op vragen.

Iedere week daarna komt er een nieuwe module voor je open in de online leeromgeving.

Past dit wel bij mij?

Dit programma is voor iedereen die weet waar het mis gaat, maar waarbij het niet lukt om dit zelf te veranderen. Je bent klaar met diëten en dure shakes. Je weet dat er iets moet veranderen, maar hoe dan?!

Je weet ongetwijfeld alles over gezonde voeding, maar het aanpassen van je eetpatroon blijft moeilijk. Je weet dat het niet slim is, maar je blijft naar die kast lopen voor een stuk kaas of bakje chips.

Het veranderen van jouw eetgedrag is dan DE oplossing voor de lange termijn. Als jij klaar bent om met jezelf aan de slag te gaan, dan heb ik alle handvatten om dit te laten slagen.

Dit programma is laagdrempelig, praktisch en eenvoudig. Heb je vragen? Maak dan gebruik van de persoonlijke coaching in de live Q&A’s of luister naar het antwoord op de vragen van anderen.

Hoe veel tijd kost het mij?

Je bepaalt zelf hoe veel tijd je besteedt aan de modules. Je behaalt het beste resultaat als je serieus aan de slag gaat met de opdrachten uit de modules. Je kunt daar in 10 minuten doorheen gaan of 2 uur de tijd voor nemen! Dat is aan jou. Je hoeft niet iedere dag in te loggen. Je kunt er ook voor kiezen om alleen 1 x per week in te loggen voor de nieuwe module.

Ik vind het toch wat prijzig

Dan heb ik maar een advies voor je: denk er nog eens goed over na of je het wilt doen.

Ik ga tijdens het programma op vakantie. Wat nu?

Dit is een uitgelezen kans om jouw opgedane kennis en inzichten toe te passen! Er is altijd een reden om weer uit te stellen. Waarschijnlijk heb je dat al heel lang gedaan. Als jij weet dat er nu echt iets moet veranderen: laat vakantie je dan niet tegen houden! Het is juist een heel mooi moment om te oefenen en te ervaren hoe het gaat.

Wat als ik wil stoppen?

Je stuurt een mail naar info@praktijkeatwise.nl en de eerstvolgende betaling wordt direct geannuleerd. Het is niet nodig om een reden aan te geven. Je hebt dan geen toegang meer tot de online leeromgeving.

Mijn bloeddruk, suiker of cholesterol is te hoog. Kan ik dan wel starten?

Zeker! In al deze gevallen heeft afvallen een positief effect. Je kunt aan je gewicht werken en daarnaast rekening houden met de adviezen die bij jouw medische situatie passen. Dit geldt overigens ook voor andere ziektebeelden, afwijkende bloedwaarden of medicatie. Vind je het prettig om hier even over te overleggen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier onderaan op deze pagina.

Ik werk over dag. Is dat een probleem voor de live Q&A?

Nee hoor! Indien je niet live aanwezig kunt zijn bij de Q&A, dan kun je altijd achteraf de opname bekijken. Ook is er altijd de mogelijkheid om van tevoren jouw vragen te stellen, zodat ik deze kan beantwoorden.

Ben jij klaar met al het diëten, jojo-en en iedere keer weer die teleurstelling dat het niet lukt?

Pak het nu dan één keer serieus aan en je hoeft nooit meer te lijnen!

Jouw investering

Start vandaag

€117
€47

(Incl. BTW) per maand

R

Leer moeiteloos doseren

R

Maak eenvoudig bewuste keuzes.

Je gunt jezelf wat lekkers zonder te veel te eten!

R

Ga voor de lange termijn oplossing!

Je vindt het eetpatroon wat je simpel vol kunt houden.

R

Duidelijk, praktisch en eenvoudig toe te passen in je dagelijks leven.

R

Altijd online beschikbaar.

Volg de cursus waar en wanneer het jou uit komt!

R

Maandelijks opzegbaar

Per mail opzegbaar. De volgende betaling wordt direct geannuleerd.

Cursus Grip op Snacken

Zoals ik het zie heb je 3 opties

OPTIE 1

Negeer deze pagina en wat je hebt gelezen. Ik snap zeer zeker dat je al veel hebt geprobeerd en het gevoel van frustratie en radeloosheid misschien ook wel opkomt bij je. Misschien vind je het wel helemaal prima hoe de situatie nu is. En dat is goed, echt waar. Als het voor jou goed voelt, dan is dat ook goed.

OPTIE 2

Je kunt altijd besluiten om het nog zelf te blijven proberen. Je kunt tips en handvatten blijven zoeken op internet of van een vriend(in), buurvrouw of familielid goede raad opvolgen. Ook dat is jouw keuze en dat is helemaal prima om te doen, als dat goed voelt voor je. Besef dat zij ook alleen de kennis hebben van ‘horen en zien’, zoals bijvoorbeeld het internet of eigen ervaringen.

OPTIE 3

Je kunt al het harde werken, de stress die dit met zich meebrengt en de frustratie voorkomen. En gaan starten met een bewezen succesvolle methode die ik dagelijks gebruik om eetgedrag blijvend te veranderen. Je gaat leren om jouw eetgewoonten blijvend aan te passen. Je krijgt persoonlijke adviezen, zodat je al snel gaat merken dat het gewicht daalt en dat het eenvoudig vol te houden is. Na het volgen van het programma kun je zelfstandig verder, want je hebt alle tips en tricks in huis. Je investeert er één keer in, maar dan ben je er ook voor de rest van je leven vanaf!

Je gaat gezond afvallen, krijgt meer energie, meer zelfvertrouwen en zit je weer lekkerder in je vel!

 • Ik heb veel gehad aan de training van Renate. Ik had helemaal geen zin meer in het volgende eet- en sportschema, maar ik wil wel graag iets veranderen. Daar passen de inzichten die Renate in de training geeft perfect bij. Het geeft me een beetje meer lucht en een mildere blik naar mezelf, maar ook concrete oefeningen die me soms verbaasden. En ik geloof nu echt dat er iets kan veranderen. Dankjewel!

  Willeke Van Essen Avatar Willeke Van Essen
  10 april 2023

  Hele fijne begeleiding gehad! Renate geeft praktische tips en duidelijke adviezen.

  Simone Norbart Avatar Simone Norbart
  13 februari 2023

  Ik heb een hele fijne, warme ervaring gehad met Renate als mijn diëtist. Het programma dat Renate aanbiedt is duidelijk, gebruiksvriendelijk, respectvol en behapbaar. Ik heb Renate als een heel respectvol en steunend persoon ervaren. Er was absoluut geen sprake van bodyshaming of iets in die trant. Ze was erg goed bereikbaar (mail, app, telefoon). De prijs voor de begeleiding was van te voren duidelijk en er waren geen nare verrassingen achteraf doordat contactmomenten extra in rekening werden gebracht. Ik zou Praktijk Eatwise zeker aanbevelen. Oh, en ik heb mijn doel bereikt dus het werkt ook nog eens!

  Laura Plouvier Avatar Laura Plouvier
  10 februari 2023
 • Een super fijne ervaring bij Renate, geen streng dieet, maar fijne gesprekken met goede handvaten, waar je echt wat aan hebt! Bedanjr voor wat je me allemaal geleerd hebt! Groetjes Rianne

  Rianne de Ridder Avatar Rianne de Ridder
  14 april 2022

  Het was enorm fijn om gesprekken met Renate te hebben. Tijdens deze gesprekken ben ik achter veel dingen gekomen, denk aan: Waarom ik ben aangekomen, wat mijn valkuilen zijn en wat bepaalde denkfouten zijn die ik heb/had. Er werd enorm goed gekeken hoe ik een balans kon krijgen in lekker eten (waar ik enorm veel van houd) en gezond eten. Nu ik deze balans heb gevonden val ik af en hoef ik me nooit meer schuldig te voelen als ik wel een keer iets lekkers pak. Al met al heeft het programma me enorm goed geholpen. Zeker een aanrader !!

  Meike Avatar Meike
  14 maart 2022

  Erg goede no nonsense informatie gekregen. Geen streng dieet maar aanpak van je mindset. Ik kan hier goed mee aan de slag! Eat wise is echt een aanrader voor mensen die echt iets willen veranderen! Bedankt!

  Marielle Buiks Avatar Marielle Buiks
  14 februari 2022
 • Heb fijne gesprekken gehad met Renate van Riet over mijn eet gebracht om die zo aan te passen dat ik mijn gewicht langzaam kan verminderen en ga nu hiermee de komende jaren mee door, Dit is voor mij goed vol te houden. Renate, nogmaals bedankt.

  Klaas Rodenhuis Avatar Klaas Rodenhuis
  14 februari 2022

  Met veel plezier deze training gevolgd waarbij de focus ligt op het bewust worden van het moment waarop je meent te moeten snaaien en daar op een andere manier mee om te gaan zodat je uiteindelijk gezondere keuzes gaat maken.

  Sylvia Avatar Sylvia
  14 februari 2022

  jouw gesprekken helpen me steeds om weer met volle moed verder te gaan en de draad terug op te pikken. Jij beoordeelt niet maar laat me zelf denken over hoe het anders kan. Bedankt!

  Trijs Vanlommel Avatar Trijs Vanlommel
  14 februari 2022
 • Dit programma heeft me nieuwe inzichten gegeven. Fijne online begeleiding

  Claudy van Raak Avatar Claudy van Raak
  14 februari 2022

  Heel blij dat ik Eatwise heb ontdekt, het heeft mij super goed geholpen om af te vallen!! Eerst volgde ik de cursus snacken zonder schuldgevoel. Dit is een zeer duidelijke zelfstandige cursus die voor iedereen te doen is. Hierin al super veel tips gekregen waarmee ik aan de slag kon. Daarna besloten om door te gaan met het Eatwise programma, hierin waren de een op een sessies van zoveel meerwaarde. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd echt naar jouw valkuilen gekeken. Eatwise is een aanrader voor iedereen die wat kilootjes kwijt wil!!

  Maaike De Craen Avatar Maaike De Craen
  14 februari 2022

  Hele goede begeleiding en geen steng dieet. Door kleine aanpassingen in voeding en goed uitvoerbare oefeningen bewust worden van je eetgedrag. Door kleine aanpassingen te maken al een paar kilo kwijt!

  annejethalters Avatar annejethalters
  14 februari 2022
 • Mijn eetpatroon en mindset betreffende eten zijn echt veranderd door deze training! Renate is een erg goede trainer: een echte aanrader!

  Berrie Reijs Avatar Berrie Reijs
  14 februari 2022