Gefeliciteerd… je bent geregistreerd!

Training ‘Stop diëten – de 5 geheimen om blijvend af te vallen’ – door Renate van Riet

Super goede beslissing om je voor de online training in te schrijven!

✔ Je ontvangt de e-mail met de link naar de training (Check ook je spambox)

✔ De online training duurt 22 minuten.

 Bekijk de training vanaf je computer of laptop, dit werkt het beste.

7

Of start jij vandaag nog met een uitgebreid kant-en-klaar stappenplan waardoor je de controle weer krijgt over jouw eetgedrag??

Start nu nog met korting! ⬇️

Leren doseren programma

In dit programma deel ik mijn allerbeste tips en adviezen uit de jarenlange ervaring van persoonlijke begeleiding. Je krijgt toegang tot de adviezen die voor de grootste doorbraken tijdens 1 op 1 sessies hebben gezorgd.. en dat voor een hele andere prijs dan je voor persoonlijke begeleiding zou betalen.
JA, IK WIL SIMPEL AFVALLEN!

Jouw investering

R

Bewezen effectieve aanpak om voor de lange termijn van de kilo's af te komen.

R

Leer makkelijker bewuste keuzes te maken.

R

Het programma is duidelijk, praktisch en eenvoudig toe te passen in je dagelijkse leven.

R

Altijd online beschikbaar en daardoor te volgen waar en wanneer het jou uitkomt

R

20 wekelijkse online modules

R

Persoonlijke coaching tijdens de maandelijkse live Q&A's.

Start vandaag

€117.-  €47.-

incl. BTW en per maand (maandelijks opzegbaar)

[wprevpro_usetemplate tid="1"]

Ik vertel je graag meer over het programma

Bekijk de video of neem rechtstreeks contact met mij op en stel je vraag.

Inhoud van het Leren Doseren Programma

20 wekelijkse modules

Iedere week gaat er een module voor je open in de online leeromgeving. Hiermee krijg jij toegang tot een bewezen effectief stappenplan, waardoor je steeds meer grip op je eetgedrag gaat krijgen.

De modules bestaan uit werkboeken met informatie (vaak met video), uitleg en opdrachten. Deze opdrachten zijn gericht op het bewustworden van jouw eetkeuzes. Hierdoor ga je jouw gewoonten veranderen en eet je niet meer op de automatische piloot!

Live Q&A 

Iedere maand heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van deze coaching. Je kunt jouw vragen stellen en zo persoonlijk op weg geholpen worden. De link hiervoor wordt gedeeld via de online leeromgeving, dus je hebt er altijd toegang tot. Kun je er niet bij aanwezig zijn? Geen probleem! Je kunt altijd de opname bekijken.

Toegang tot de database met alle antwoorden

Lees alle eerder gestelde vragen met bijbehorende antwoorden terug in de database. Onderscheid feiten van fabels en krijg antwoord op al je vragen.

Renate van Riet, diëtist Eatwise Programma

Afvallen is niet iets wat je even tussendoor doet

Op een gezonde en serieuze manier afvallen kost tijd. Het is een proces van gedragsverandering wat je stap voor stap aan gaat.

”Voor lijstjes moet je namelijk niet bij mij zijn! Wil je duurzaam afvallen en met jezelf aan de slag? Dan heb ik alle handvatten om je daarin te begeleiden!”

Het programma bevat namelijk de allerbeste tips en adviezen om blijvend af te rekenen met jouw gewicht. Het is een verzameling van de belangrijkste doorbraken die ik de afgelopen jaren heb veroorzaakt tijdens het 1 op 1 begeleiden. En jij kunt daar gebruik van maken, voor een prijs die in niets lijkt op 1 op 1 begeleiding… 

En heb je alles eruit gehaald wat je nodig had? Dan zeg je zonder problemen per mail jouw abonnement op. Je hoeft hierbij geen reden op te geven en de eerstvolgende betaling wordt direct geannuleerd.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het als ik wil starten?

Direct na het aanmelden ontvang je van mij twee mails. Eén e-mail ter bevestiging en één met inloggegevens voor de online leeromgeving. Je kunt gelijk aan de slag met de eerste module! Ook heb je direct toegang tot allerlei bonussen, video’s en antwoorden op vragen.

Iedere week daarna komt er een nieuwe module voor je open in de online leeromgeving.

Past dit wel bij mij?

Dit programma is voor iedereen die weet waar het mis gaat, maar waarbij het niet lukt om dit zelf te veranderen. Je bent klaar met diëten en dure shakes. Je weet dat er iets moet veranderen, maar hoe dan?!

Je weet ongetwijfeld alles over gezonde voeding, maar het aanpassen van je eetpatroon blijft moeilijk. Je weet dat het niet slim is, maar je blijft naar die kast lopen voor een stuk kaas of bakje chips.

Het veranderen van jouw eetgedrag is dan DE oplossing voor de lange termijn. Als jij klaar bent om met jezelf aan de slag te gaan, dan heb ik alle handvatten om dit te laten slagen.

Dit programma is laagdrempelig, praktisch en eenvoudig. Heb je vragen? Maak dan gebruik van de persoonlijke coaching in de live Q&A’s of luister naar het antwoord op de vragen van anderen.

Hoe veel tijd kost het mij?

Je bepaalt zelf hoe veel tijd je besteedt aan de modules. Je behaalt het beste resultaat als je serieus aan de slag gaat met de opdrachten uit de modules. Je kunt daar in 10 minuten doorheen gaan of 2 uur de tijd voor nemen! Dat is aan jou. Je hoeft niet iedere dag in te loggen. Je kunt er ook voor kiezen om alleen 1 x per week in te loggen voor de nieuwe module.

Ik vind het toch wat prijzig

Dan heb ik maar een advies voor je: denk er nog eens goed over na of je het wilt doen.

Ik ga tijdens het programma op vakantie. Wat nu?

Dit is een uitgelezen kans om jouw opgedane kennis en inzichten toe te passen! Er is altijd een reden om weer uit te stellen. Waarschijnlijk heb je dat al heel lang gedaan. Als jij weet dat er nu echt iets moet veranderen: laat vakantie je dan niet tegen houden! Het is juist een heel mooi moment om te oefenen en te ervaren hoe het gaat.

Wat als ik wil stoppen?

Je stuurt een mail naar info@praktijkeatwise.nl en de eerstvolgende betaling wordt direct geannuleerd. Het is niet nodig om een reden aan te geven. Je hebt dan geen toegang meer tot de online leeromgeving.

Mijn bloeddruk, suiker of cholesterol is te hoog. Kan ik dan wel starten?

Zeker! In al deze gevallen heeft afvallen een positief effect. Je kunt aan je gewicht werken en daarnaast rekening houden met de adviezen die bij jouw medische situatie passen. Dit geldt overigens ook voor andere ziektebeelden, afwijkende bloedwaarden of medicatie. Vind je het prettig om hier even over te overleggen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier onderaan op deze pagina.

Ik werk overdag. Is dat een probleem voor de live Q&A?

Nee hoor! Indien je niet live aanwezig kunt zijn bij de Q&A, dan kun je altijd achteraf de opname bekijken. Ook is er altijd de mogelijkheid om van tevoren jouw vragen te stellen, zodat ik deze kan beantwoorden.

Over mij, Renate van Riet
Over mij, Renate van Riet

Ik ben Renate. Diëtist met meer dan 8 jaar ervaring.

Jaren geleden merkte ik dat kennis over voeding vaak niet het probleem is. Iedereen begrijpt dat je beter een stuk komkommer kan nemen dan een reep chocolade. Maar waarom lukt het soms niet om wat vaker die gezonde keuze te maken?

Om die reden ging ik mezelf specialiseren in het eetgedrag. Waarom maken we die keuzes, ondanks dat we er achteraf van balen. En vooral; hoe verander je deze keuzes?

Ik merkte dat het veel meer om bewustwording gaat. Jezelf bewust zijn van de situatie waarin jij je bevindt als je weer eens lekkere trek hebt.

Want soms voelt eten gewoon als de enige oplossing… maar als je daar wat langer over na denkt, is het dat dan ook wel?

Ik help je dan ook naar een voedingspatroon wat jij moeiteloos vol kunt houden en waardoor afvallen een logisch gevolg wordt.