Live GRATIS training op dinsdag 8 en donderdag 10 februari

Training: Win de Strijd tegen Snaaien

Omdat het voelt alsof die strijd niet te winnen is, maar je alleen nog de juiste handvatten nodig hebt om het tegendeel te kunnen ervaren…

Eatwise

In deze gratis live training vertel ik je alles over het winnen van de strijd tegen het snaaien.

We kennen het allemaal wel. Dat gevoel dat je op de bank zit en er van allerlei lekkers door je hoofd schiet. We proberen onszelf er tegen te verzetten, maar het lukt gewoon niet. Wat je ook probeert, je blijft maar denken aan die lekkere reep chocolade of open zak chips die er nog ligt.

Ondanks dat je weet dat het niet handig is om het te gaan eten, lukt het maar niet om er vanaf te blijven.

Je voelt een soort onrust waardoor het steeds moeilijker wordt om je er tegen te verzetten. Er is maar een oplossing: eten!

Dit is een gewoonte, een patroon. Het is ontzettend moeilijk om hiermee om te gaan.

We volgen diëten, kopen boeken en proberen van alles, maar niets zorgt ervoor dat je met het snaaien leert dealen.

Sterker nog. Het lijkt alleen maar moeilijker te worden…

Om over afvallen nog maar te zwijgen!

Na het volgen van het zoveelste dieet daalt het gewicht wel, maar het is niet vol te houden. Daardoor zal je terug vallen in je oude patroon en zal je weer aankomen in gewicht.

Je komt maar niet uit dat cirkeltje…

Het lastige is: jij weet al lang waar het mis gaat! Jij snapt ook dat het niet handig is om dat stuk kaas of die lekkere koek te nemen…

Het vervelende is: waarom lukt het niet om wat vaker de gezonde keuze te maken?!

Waarom lukt het niet om die strijd tegen het snaaien te winnen?

Eigenlijk gaat het eten de hele dag goed, tot het moment dat je gaat zitten. Dan begint de trek!

Dit kost ontzettend veel energie en levert je waarschijnlijk een hoop frustratie op.

Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is. Het is onwijs moeilijk om overal nee tegen te moeten zeggen. 

Ik wil je helpen om van deze frustratie af te komen. Het lukt mij ook ook om de 15 kg er af houden. En veel belangrijker nog: het kost mij geen moeite omdat ik mezelf niets ontzeg. Daar is het leven toch veel te leuk voor?! Dit gun ik jou ook!

Het draait allemaal om balans, keuzes maken en bewustwording. Ik vertel je er alles over tijdens deze live (en gratis!) online training.

Herken jij dit:

s

Je hebt 's avonds zin om te snaaien

s

Je kunt de strijd niet winnen

s

Je voelt een bepaalde onrust, totdat je toe geeft aan het snaaien

s

Je hebt echt al van alles geprobeerd

s

Je vindt lekker eten en drinken ontzettend belangrijk!

Eatwise

 

Ik ben Renate van Riet, diëtist.

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen vanuit mijn eigen praktijk binnen een gezondheidscentrum en vanuit het revalidatiecentrum. Tijdens het begeleiden van deze mensen is het mij opgevallen dat iedereen uniek is, maar in de kern zijn we allemaal gelijk.

Er is altijd en overal eten beschikbaar, dit maakt dat het heel moeilijk is om daar tegen bestand te zijn. Vooral wanneer emoties of vermoeidheid een rol spelen, kunnen we daar moeilijk mee om gaan. Daar komt ook nog eens bij dat we als mensen echt gewoontedieren zijn.

Het is prima om te kijken naar wat je het beste kunt nemen als je lekkere trek krijgt, maar grote kans dat dit op het moment suprême alsnog mis gaat. Iedereen weet toch dat je beter een appel dan een gevulde koek kunt nemen? Waarom lukt dit dan niet?!

Het is vooral belangrijk dat we in gaan op waarom we bepaalde keuzes maken. Daarna kunnen we namelijk in gaan op hoe je die keuzes kunt veranderen. Het gaat allemaal om ons gedrag!

En wat ik daarin ontzettend belangrijk vind: ontzeg jezelf niet alles! Het leven is veel te leuk om overal nee op te moeten zeggen. Lekker eten en drinken is ontzettend belangrijk! Het is alleen wel zo dat wanneer jouw gezondheid of het gewicht belangrijk voor je is, dat je op zoek mag gaan naar balans. Dat is moeilijk, maar écht mogelijk!

Enkele ervaringen met Praktijk Eatwise

Wat oud-deelnemers ervan vinden…

Al jaren was ik bezig met diëten. Ik heb nu ingezien dat het slechts tijdelijke oplossingen zijn. Daarom hield ik het ook nooit vol. Ik gun mezelf nu tijd om aan mijn nieuwe gezonde eetpatroon te wennen. Renate legt je geen dingen op, maar reikt mogelijkheden aan.

Anne

Door Renate heb ik geleerd hoe ik met mijn eetbuien om kan gaan. Ik heb ze inmiddels onder controle en mijn gewicht daalt nog steeds!

Petra

GRATIS LIVE TRAINING

'Win de Strijd tegen Snaaien'

Dinsdag 8 februari 10.00 uur

Donderdag 10 februari 19.00 uur

 Veel gestelde vragen

Wat kost deelname?
Het volgen van deze online training is geheel gratis! Dit doe ik, omdat ik het je gun om eindelijk te kunnen stoppen met alles wat je tot nu toe hebt gedaan en wat je niet verder heeft geholpen. Ik gun het je dat je nu wel voor het lange termijn resultaat kunt gaan. Hier zal ik je alles over vertellen!

Ik heb al zoveel geprobeerd. Gaat dit mij nu wel helpen?
Dit is DE reden dat ik deze online training geef. Er wordt zo ontzettend veel geschreven over voeding en afvallen, dat het moeilijk is om door de bomen het bos nog te kunnen zien. Er wordt zoveel onzin vertelt!! Het frustrerende vind ik dat het nooit over de kern gaat, maar over korte termijn oplossingen; shakes, pillen, kant en klare schema’s etc. Deze gaan echt niet helpen om jouw doelen voor de lange termijn te behalen. Het gaat veel meer over gedrag; waarom maak je bepaalde keuzes en hoe kun je die keuzes veranderen. Dat is de kern en zorgt voor blijvende verandering. Hier ga ik je dan ook alles over vertellen.

Kan ik vragen stellen?
Zeker! Graag zelfs! Er is mogelijkheid om te chatten tijdens de online training. Deze chat is niet voor iedereen zichtbaar, maar je stuurt je vraag of opmerking rechtstreeks naar mij. Ik geef altijd antwoord op alle vragen. Heb je een privé vraag? Dan mag je die altijd mailen. Op die manier kan ik je een beter en uitgebreider antwoord geven. Ik denk graag met je mee.

Hoe lang duurt de introductie?
Kort! Ik hou niet zo van die lange formele introducties, maar van actie! Dus na enkele minuten gaan we onze tijd goed benutten en gaan we in op de strijd tegen snaaien. Zorg dus dat je op tijd bent 🙂

Hoe lang duurt de online training?
Het duurt zo’n 90 minuten. Dit is natuurlijk altijd afhankelijk van de hoeveelheid vragen die worden gesteld, maar het streven is om na 90 minuten af te kunnen ronden.

Kan ik het op de tablet kijken?
Zeker. Je kunt het op alle mobiele apparaten bekijken. Je kunt HIER checken of dit ook voor jouw apparaat geldt.

Kom ik in beeld?
Nee, je bent niet te zien of te horen tijdens de online training.

HELP, ik heb mezelf ingeschreven maar kan toch niet aanwezig zijn. Kan ik nog voor een ander moment inschrijven?
Ja hoor, geen probleem! Je kunt jezelf afmelden in de bevestigingsmail die je van mij hebt gekregen. Je kunt daarna op deze pagina weer inschrijven voor een nieuwe datum. Tot dan!