Gratis online training

Stop diëten – De 5 geheimen om blijvend af te vallen

Ontdek hoe je eindelijk ’s avonds de verleiding van het snacken kunt weerstaan waardoor je gaat afvallen…

… zonder dat je een dieet hoeft te volgen.

Eatwise

In deze gratis online training vertel ik je alles over de 5 geheimen om blijvend af te vallen.

We volgen diëten, kopen boeken en proberen van alles, maar niets zorgt voor een blijvend lager gewicht.

Na het volgen van het zoveelste dieet daalt het gewicht wel, maar het is niet vol te houden. Daardoor zal je terug vallen in je oude patroon en zal je weer aankomen in gewicht.

Je komt maar niet uit dat cirkeltje…

Het lastige is: jij weet al lang waar het mis gaat! Jij snapt ook dat het niet handig is om een zak chips of reep chocolade te nemen…

Het vervelende is: waarom lukt het niet om wat vaker de gezonde keuze te maken?!

Waarom lukt het niet om die strijd ’s avonds te winnen?

Eigenlijk gaat het eten de hele dag goed, tot het moment dat je gaat zitten. Dan begint de trek!

Dit kost ontzettend veel energie en levert je waarschijnlijk een hoop frustratie op!

Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is. Het is zo ontzetetnd moeilijk om overal nee tegen te moeten zeggen. Op het moment dat je de strijd met jezelf hebt, lijkt het wel alsof je die nooit kunt winnen! Terwijl je weet dat het niet handig is, ga je keer op keer de fout in!

Ik wil je helpen om van deze frustratie af te komen. Het lukt mij ook ook om de 15 kg er af houden. En veel belangrijker nog: het kost mij geen moeite omdat ik mezelf niets ontzeg. Daar is het leven toch veel te leuk voor?! Dit gun ik jou ook!

Het draait allemaal om balans, keuzes maken en bewustwording. Ik vertel je er alles over tijdens deze online training.

Herken jij dit:

s

Je hebt 's avonds zin om te snacken

s

Je kunt de strijd niet winnen

s

Jouw emoties bepalen je eetgedrag

s

Je hebt echt al van alles geprobeerd

s

Je vindt lekker eten en drinken ontzettend belangrijk!

Eatwise

 

Ik ben Renate van Riet, diëtist.

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen vanuit mijn eigen praktijk binnen een gezondheidscentrum en vanuit het revalidatiecentrum. Tijdens het begeleiden van deze mensen is het mij opgevallen dat iedereen uniek is, maar in de kern zijn we allemaal gelijk.

Er is altijd en overal eten beschikbaar, dit maakt dat het heel moeilijk is om daar tegen bestand te zijn. Vooral wanneer emoties of vermoeidheid een rol spelen, kunnen we daar moeilijk mee om gaan. Daar komt ook nog eens bij dat we als mensen echt gewoontedieren zijn.

Het is prima om te kijken naar wat je het beste kunt nemen als je lekkere trek krijgt, maar grote kans dat dit op het moment suprême alsnog mis gaat. Iedereen weet toch dat je beter een appel dan een gevulde koek kunt nemen? Waarom lukt dit dan niet?!

Het is vooral belangrijk dat we in gaan op waarom we bepaalde keuzes maken. Daarna kunnen we namelijk in gaan op hoe je die keuzes kunt veranderen. Het gaat allemaal om ons gedrag!

En wat ik daarin ontzettend belangrijk vind: ontzeg jezelf niet alles! Het leven is veel te leuk om overal nee op te moeten zeggen. Lekker eten en drinken is ontzettend belangrijk! Het is alleen wel zo dat wanneer jouw gezondheid of het gewicht belangrijk voor je is, dat je op zoek mag gaan naar balans. Dat is moeilijk, maar écht mogelijk!

Personen gingen je voor

GRATIS ONLINE TRAINING

'Stop diëten - de 5 geheimen om blijvend af te vallen'

 Veel gestelde vragen

Wat kost deelname?
Het volgen van deze online training is geheel gratis! Dit doe ik, omdat ik het je gun om eindelijk te kunnen stoppen met alles wat je tot nu toe hebt gedaan en wat je niet verder heeft geholpen. Ik gun het je dat je nu wel voor het lange termijn resultaat kunt gaan. Hier zal ik je alles over vertellen!

Ik heb al zoveel geprobeerd. Gaat dit mij nu wel helpen?
Dit is DE reden dat ik deze online training geef. Er wordt zo ontzettend veel geschreven over voeding en afvallen, dat het moeilijk is om door de bomen het bos nog te kunnen zien. Er wordt zoveel onzin vertelt!! Het frustrerende vind ik dat het nooit over de kern gaat, maar over korte termijn oplossingen; shakes, pillen, kant en klare schema’s etc. Deze gaan echt niet helpen om jouw doelen voor de lange termijn te behalen. Het gaat veel meer over gedrag; waarom maak je bepaalde keuzes en hoe kun je die keuzes veranderen. Dat is de kern en zorgt voor blijvende verandering. Hier ga ik je dan ook alles over vertellen.

Kan ik vragen stellen?
Zeker! Graag zelfs! Er is mogelijkheid om te chatten tijdens de online training. Deze chat is niet voor iedereen zichtbaar, maar je stuurt je vraag of opmerking rechtstreeks naar mij. Ik geef altijd antwoord op alle vragen. Heb je een privé vraag? Dan mag je die altijd mailen. Op die manier kan ik je een beter en uitgebreider antwoord geven. Ik denk graag met je  mee.

Hoe lang duurt de introductie?
Kort! Ik hou niet zo van die lange formele introducties, maar van actie! Dus na enkele minuten gaan we onze tijd goed benutten en gaan we die 5 geheimen grondig bespreken. Zorg dus dat je op tijd bent 🙂

Hoe lang duurt de online training?
Het duurt zo’n 90 minuten. Dit is natuurlijk altijd afhankelijk van de hoeveelheid vragen die worden gesteld, maar het streven is om na 90 minuten af te kunnen ronden.

Kan ik het op de tablet kijken?
Zeker. Je kunt het op alle mobiele apparaten bekijken. Je kunt HIER checken of dit ook voor jouw apparaat geldt.

Kom ik in beeld?
Nee, je bent niet te zien of te horen tijdens de online training.

HELP, ik heb mezelf ingeschreven maar kan toch niet aanwezig zijn. Kan ik nog voor een ander moment inschrijven?
Ja hoor, geen probleem! Je kunt jezelf afmelden in de bevestigingsmail die je van mij hebt gekregen. Je kunt daarna op deze pagina weer inschrijven voor een nieuwe datum. Tot dan!