Gratis online training
Stop diëten – De 5 geheimen voor blijvend resultaat

Ontdek hoe je eindelijk ’s avonds de verleiding van het snacken en snaaien kunt weerstaan waardoor je gaat afvallen, zonder dat je een dieet hoeft te volgen.

Wat je gaat ontdekken tijdens deze online training:

✅ Hoe jij van de trek in de avond af komt.

✅ Hoe je kunt werken aan je gewicht zónder dat je honger hoeft te lijden.

✅ Wat je kunt doen om jouw emoties niet jouw eetgedrag te laten bepalen.

✅ Hoe een bourgondische leefstijl en afvallen samen kunnen gaan.

✅ Hoe je uit dat cirkeltje gaat komen.

✅ Wat je moet doen om voor blijvend resultaat te kunnen gaan!

Schrijf je nu snel in en laat je meenemen in de 5 geheimen die ervoor gaan zorgen dat je eindelijk uit dat cirkeltje kunt stappen, zonder steeds weer terug te vallen in oude patronen. 

En let op: deze punten zijn niet te vinden via internet.

Dit alles zodat jij de waarheid weet en eindelijk voor blijvend resultaat kunt gaan. 

Eatwise
Eatwise

 

Ik ben Renate van Riet, diëtist.

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen vanuit mijn eigen praktijk binnen een gezondheidscentrum en vanuit het revalidatiecentrum. Tijdens het begeleiden van deze mensen is het mij opgevallen dat iedereen uniek is, maar in de kern zijn we allemaal gelijk.

Er is altijd en overal eten beschikbaar, dit maakt dat het heel moeilijk is om daar tegen bestand te zijn. Vooral wanneer emoties of vermoeidheid een rol spelen, kunnen we daar moeilijk mee om gaan. Daar komt ook nog eens bij dat we als mensen echt gewoontedieren zijn.

Het is prima om te kijken naar wat je het beste kunt nemen als je lekkere trek krijgt, maar grote kans dat dit op het moment suprême alsnog mis gaat. Iedereen weet toch dat je beter een appel dan een gevulde koek kunt nemen? Waarom lukt dit dan niet?!

Het is vooral belangrijk dat we in gaan op waarom we bepaalde keuzes maken. Daarna kunnen we namelijk in gaan op hoe je die keuzes kunt veranderen. Het gaat allemaal om ons gedrag!

En wat ik daarin ontzettend belangrijk vind: ontzeg jezelf niet alles! Het leven is veel te leuk om overal nee op te moeten zeggen. Lekker eten en drinken is ontzettend belangrijk! Het is alleen wel zo dat wanneer jouw gezondheid of het gewicht belangrijk voor je is, dat je op zoek mag gaan naar balans. Dat is moeilijk, maar écht mogelijk!

Personen gingen je voor

Enkele ervaringen van eerdere deelnemers: