Er ligt een bewezen effectief stappenplan voor je klaar

De maaltijden zijn het probleem niet, maar je eet te veel tussendoor…

Je weet alles over gezonde voeding, maar toch eet je keer op keer meer en ongezonder dan je zou willen.

Herken je dit

❌ Je weet best veel van gezonde voeding, maar het lukt gewoon niet om gezondere keuzes te maken. Op het moment dat jij zin krijgt in iets lekkers, ben je niet sterk genoeg om het te laten.

❌ Je komt thuis na een lange dag werken. Je moet nog gaan koken, maar je hebt eigenlijk al ontzettend trek. De trek in kaas en koekjes wordt zo groot dat het niet lukt om deze te weerstaan. Je weet dat je het niet moet doen, want je staat op het punt om aan het koken te beginnen, maar toch zit het alweer in je mond voor je er erg in hebt!

❌ Het gaat eigenlijk de hele dag best goed. Je houdt je vaste maaltijden en hebt geen behoefte aan tussendoortjes. Totdat je even gaat zitten. Op het moment dat jij even rust neemt, krijg jij ontzettend veel zin in wat lekkers!

❌ Vooral in de avond kun jij jezelf niet in houden. Want als jij op de bank zit, hoort daar wat lekkers bij! Jij snapt ook wel dat dit niet handig is, maar het gebeurt wel!

❌ Met een gezin thuis valt het niet mee om je gezonde gewoontes vol te houden. Je kinderen die op zaterdagavond een bakje chips pakken en jij die het probeert bij een wortel te houden. Dat lukt de eerste 10 minuten, maar daarna verlies je toch de controle en eet je het bakje mee leeg. Achteraf baal je dat je wéér niet sterk genoeg was!

❌ Je hebt ontzettend veel moeite met het volhouden van je nieuwe eetpatroon. Vooral wanneer je moe bent ben je moeilijk bestand tegen alle verleidingen. Juist bij vermoeidheid ben je geneigd om allerlei lekkere ongezonde dingen te gaan eten. Je voelt je even minder moe, maar daarna is de vermoeidheid weer terug. Jij weet ook wel dat dit slechts een tijdelijke oplossing is, maar het lukt niet om uit deze cirkel te komen.

Over mij, Renate van Riet Diëtist

Van altijd maar vechten tegen de trek naar balans en jezelf af en toe iets lekkers gunnen

Jij hebt vast al Gegoogeld wat je tegen het snacken kunt doen. Ik verwacht ook dat je alle mogelijk diëten al wel hebt gedaan. Je hebt ervaren dat het even prima werkt, maar nooit voor lang.

Het zijn de dagelijkse zaken die het moeilijk maken. Je hebt een drukke dag gehad. Je moet nog koken, maar je hebt ontzettende trek. Je weet dat je het niet moet doen, maar toch duik je de kast alweer in. Dat levert natuurlijk de nodige frustratie op.

Vaak wordt ook geadviseerd om er gewoon niet aan toe te geven. Maar hoe doe je dat dan?! Was het maar zo makkelijk.

De oplossing ligt voor je. Ik heb mijn ervaring als diëtist gebundeld tot een bewezen effectief programma waarin je met jouw eetgedrag aan de slag gaat. Want zeg nu zelf, jij weet toch ook al lang dat je beter een appel kunt nemen dan die zak chips?

Jaar ervaring

Succesverhalen

Mensen ontvangen de nieuwsbrief

Eatwise

 

Renate van Riet, diëtist.

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen vanuit mijn eigen praktijk binnen een gezondheidscentrum en vanuit het revalidatiecentrum. Tijdens het begeleiden van deze mensen is het mij opgevallen dat iedereen uniek is, maar in de kern zijn we allemaal gelijk.

Er is altijd en overal eten beschikbaar, dit maakt dat het heel moeilijk is om daar tegen bestand te zijn. Vooral wanneer emoties of gewoonten een rol spelen, is het moeilijk om de cirkel te doorbreken.

Ik merk dat de kennis helemaal niet het probleem is. Jij weet ook dat je beter een komkommer dan een reep chocolade kunt nemen, maar dat is niet de oplossing. Want als je zin hebt in chocolade, dan is alleen chocolade de oplossing. Op het moment dat je vermoeid bent, jezelf verveeld of er emoties spelen dan komt die gezonde keuze echt niet in je op.

 

Het zit veel meer in gedrag. De psychologie achter onze eetkeuzes. Wat gaat er in je om? Welke gedachten en emoties ervaar je? Kies jij bewust voor chocolade of is het al op voor je het door hebt?

En wat ik daarin ontzettend belangrijk vind: ontzeg jezelf niet alles! Het leven is veel te leuk om overal nee op te moeten zeggen. Lekker eten en drinken is ontzettend belangrijk! Het is alleen wel zo dat wanneer jouw gezondheid of het gewicht belangrijk voor je is, dat je op zoek mag gaan naar balans. En ik weet zeker dat jij het ook kunt.

Ik ben een diëtist die naast je komt staan. Ik ga niet zeggen wat je moet doen. Ik ga samen met jou op zoek naar een haalbare manier om met jouw moeilijke momenten om te gaan. Wat kun je volhouden? Het heeft geen zin om even heel streng te worden en daarna alle remmen weer los te laten.

Ik ben geboren en getogen in het Brabantse. Dat maakt mij nuchter en toegankelijk. Ik ben er voor je. Ik help je en ondersteun je. Op een normale manier. Met normale voeding en zonder allerlei gekke afslankproducten. Gewoon normaal eten en daar een balans in leren vinden. Dat is waar ik voor sta!

Eatwise
N

Stop die eeuwige strijd

N

De zak hoeft niet meer leeg

N

Kunnen stoppen met eten wanneer jij dat wilt

N

Grip op jouw voedingskeuzes

Ik introduceer je de
Cursus
Grip op Snacken

 

Dit programma is vanuit de wetenschap onderbouwd in combinatie met mijn 6-jarige ervaring als diëtist. Je leert stap voor stap om jouw valkuilen voor altijd aan te pakken.

 

Gebaseerd op de wetenschap!

Wat maakt de Cursus Grip op Snacken UNIEK

3

Dit is geen 'gewone' afvalcursus

Dit is geen doorsnee programma om af te vallen. Je krijgt niet de standaard voedingsadviezen met wat je MOET gaan doen. Ik ga je geen korte termijn adviezen geven, maar zorgen voor een gedragsverandering waardoor jij jouw gewicht onder controle krijgt en je stopt met jojo-en.

Jij weet toch ook al lang dat je beter een mandarijn dan een zak chips kunt nemen?!

3

Veel waarde voor een lage prijs

Mijn cursussen en programma’s zijn al door ontzettend veel mensen gevolgd. Hierdoor kan ik deze waardevolle informatie met je delen voor slechts een paar tientjes.

Als ik je 1 op 1 zou begeleiden, dan zou de tijdsinvestering veel groter zijn en richting 600 euro gaan.

3

Diëtist met ervaring

Nadat ik mijn eigen strijd had gewonnen, heb ik de afgelopen jaren honderden mensen geholpen. Ik heb dan ook een behoorlijke dosis ervaring opgedaan. Deze ervaringen heb ik gebundeld in de programma’s en trainingen die ik aanbied. Hierdoor weet ik wat voor het lange termijn resultaat zorgt en hoe ik mensen echt verder help.

Dit is wat de Cursus Grip op Snacken inhoudt

5 modules

Bewezen effectief stappenplan

1 jaar toegang

Werkboek

Dagelijks in jouw mailbox

Bonus module

Praktijk Eatwise
4.8
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Rianne de RidderRianne de Ridder
05:59 18 Mar 22
Een super fijne ervaring bij Renate, geen streng dieet, maar fijne gesprekken met goede handvaten, waar je echt wat aan hebt! Bedanjr voor wat je me allemaal geleerd hebt! Groetjes Rianne
MeikeMeike
12:50 04 Mar 22
Het was enorm fijn om gesprekken met Renate te hebben.Tijdens deze gesprekken ben ik achter veel dingen gekomen, denk aan: Waarom ik ben aangekomen, wat mijn valkuilen zijn en wat bepaalde denkfouten zijn die ik heb/had.Er werd enorm goed gekeken hoe ik een balans kon krijgen in lekker eten (waar ik enorm veel van houd) en gezond eten. Nu ik deze balans heb gevonden val ik af en hoef ik me nooit meer schuldig te voelen als ik wel een keer iets lekkers pak.Al met al heeft het programma me enorm goed geholpen.Zeker een aanrader !!
Marielle BuiksMarielle Buiks
19:14 07 Feb 22
Erg goede no nonsense informatie gekregen. Geen streng dieet maar aanpak van je mindset.Ik kan hier goed mee aan de slag!Eat wise is echt een aanrader voor mensen die echt iets willen veranderen!Bedankt!
Claudy van RaakClaudy van Raak
17:52 30 Aug 21
Dit programma heeft me nieuwe inzichten gegeven.Fijne online begeleiding
Maaike De CraenMaaike De Craen
07:51 18 May 21
Heel blij dat ik Eatwise heb ontdekt, het heeft mij super goed geholpen om af te vallen!!Eerst volgde ik de cursus snacken zonder schuldgevoel. Dit is een zeer duidelijke zelfstandige cursus die voor iedereen te doen is. Hierin al super veel tips gekregen waarmee ik aan de slag kon.Daarna besloten om door te gaan met het Eatwise programma, hierin waren de een op een sessies van zoveel meerwaarde. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd echt naar jouw valkuilen gekeken.Eatwise is een aanrader voor iedereen die wat kilootjes kwijt wil!!
js_loader

Cursus Grip op Snacken

€97
€37
(incl. BTW)

 

✔ Alleen snacken wanneer jij daar bewust voor kiest

✔ Jezelf wat lekkers kunnen gunnen en er dan ook van genieten!

✔ Duidelijk, eenvoudig en gemakkelijk toe te passen in de dagelijkse praktijk

Praktijk Eatwise biedt 100% niet goed geld terug garantie aan. Zo weet jij zeker dat je iets gaat doen dat je helpt!

Als je binnen 2 modules niet tevreden bent, dan krijg jij je geld terug zonder dat je daarvoor een reden hoeft op te geven.

Stap voor stap methode

m

Geen medische molen, geen dossier

h

Wetenschappelijk bewezen

Modules bestaan uit

Module 1: jouw eetgedrag onder de loep

Module 2: weg met je schuldgevoel

Module 3: eetregels over boord

Module 4: grip op je gedachten

Module 5: jij beslist

Module 6: gefeliciteerd!

BONUS: minitraining van vullen naar voeden

Inhoud cursus

>> Na aanmelding ontvang je direct twee mails. Eentje met de aanmeldbevestiging en één met de eerste module.

>> Je hebt binnen 5 minuten de eerste module in je mailbox.

>> Elke dag (5 dagen lang) ontvang je de nieuwe module per mail. Controleer de eerste keer ook de spam box en als je de mail daar vindt, geef dan aan dat het geen spam is. Dan ontvang je de volgende dagen de mails in je gebruikelijke postvak IN!

>> Elke module bestaat uit een combinatie van handvatten, praktische tools en je krijgt er een volledig werkboek met oefeningen bij. Je loopt per dag de les door en oefent gedurende die dag wat de les aangeeft.

>> De modules staan vol met inzichten en mogelijkheden tot het vergroten van je bewustwording over je eetgedrag en hoe je dit voor de lange termijn kunt veranderen.

>> Iedere module volgt de voorgaande op. Het is een bewezen effectief stappenplan wat je helpt om blijvend de balans te vinden. Hierdoor ga je een blijvend lager gewicht behalen!

>> Het is juist goed om de tijd te nemen en het programma te volgen op eigen tempo. Des te beter integreert het geleerde in je hele systeem. Ik geef dan ook niet voor niks aan dat we gaan stoppen met korte termijn trucjes, maar iets gaan leren voor de lange termijn. Het zijn eenvoudige en praktische tools die je simpel kunt integreren in je dagelijks leven.

>> Je bepaalt zelf hoe lang je de tijd neemt voor de modules. De investering is €37 (incl. BTW).

>> Het programma is inclusief een mogelijkheid tot het stellen van vragen over jouw situatie. Stel je vragen aan mij via renate@praktijkeatwise.nl!

>> Omdat je er een werkboek bij krijgt, heb je alle stof ook na dit programma nog tot je beschikking. Je kunt het er ook later altijd nog eens bij pakken. Super handig!

Praktijk Eatwise
4.8
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Rianne de RidderRianne de Ridder
05:59 18 Mar 22
Een super fijne ervaring bij Renate, geen streng dieet, maar fijne gesprekken met goede handvaten, waar je echt wat aan hebt! Bedanjr voor wat je me allemaal geleerd hebt! Groetjes Rianne
MeikeMeike
12:50 04 Mar 22
Het was enorm fijn om gesprekken met Renate te hebben.Tijdens deze gesprekken ben ik achter veel dingen gekomen, denk aan: Waarom ik ben aangekomen, wat mijn valkuilen zijn en wat bepaalde denkfouten zijn die ik heb/had.Er werd enorm goed gekeken hoe ik een balans kon krijgen in lekker eten (waar ik enorm veel van houd) en gezond eten. Nu ik deze balans heb gevonden val ik af en hoef ik me nooit meer schuldig te voelen als ik wel een keer iets lekkers pak.Al met al heeft het programma me enorm goed geholpen.Zeker een aanrader !!
Marielle BuiksMarielle Buiks
19:14 07 Feb 22
Erg goede no nonsense informatie gekregen. Geen streng dieet maar aanpak van je mindset.Ik kan hier goed mee aan de slag!Eat wise is echt een aanrader voor mensen die echt iets willen veranderen!Bedankt!
Claudy van RaakClaudy van Raak
17:52 30 Aug 21
Dit programma heeft me nieuwe inzichten gegeven.Fijne online begeleiding
Maaike De CraenMaaike De Craen
07:51 18 May 21
Heel blij dat ik Eatwise heb ontdekt, het heeft mij super goed geholpen om af te vallen!!Eerst volgde ik de cursus snacken zonder schuldgevoel. Dit is een zeer duidelijke zelfstandige cursus die voor iedereen te doen is. Hierin al super veel tips gekregen waarmee ik aan de slag kon.Daarna besloten om door te gaan met het Eatwise programma, hierin waren de een op een sessies van zoveel meerwaarde. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd echt naar jouw valkuilen gekeken.Eatwise is een aanrader voor iedereen die wat kilootjes kwijt wil!!
js_loader

De programma’s van Praktijk Eatwise zijn al meermaals effectief gebleken. Daardoor kan ik met vrij grote zekerheid zeggen dat je nieuwe inzichten gaat krijgen. 

Is de cursus toch niet wat je zocht?

PRAKTIJK EATWISE BIEDT 100% NIET GOED GELD TERUG GARANTIE!

Als je binnen 2 modules niet tevreden bent, dan krijg jij je geld terug zonder dat je daarvoor een reden hoeft op te geven.

€97
€37
(incl. BTW)

 

✔ Alleen snacken wanneer jij daar bewust voor kiest

✔ Jezelf wat lekkers kunnen gunnen en er dan ook van genieten!

✔ Duidelijk, eenvoudig en gemakkelijk toe te passen in de dagelijkse praktijk