De aanbieding is verlopen

Ben jij klaar met het snacken en snaaien en wil je eindelijk de strijd winnen waardoor je blijvend kunt afvallen?

Zonder poespas en diëten eindelijk die kilo’s er blijvend af!

Ook wel eens gedacht; vanaf mórgen ga ik echt aan de slag!

Dan neem ik geen chocolade meer, eet ik die zak chips niet meer leeg en laat ik me in de avond niet verleiden om te gaan snoepen.

Maar de volgende dag zijn er al 100 redenen om het niet te doen. Of het overkomt je gewoon dat je weer naar de kast loopt. Of je bent blij dat je eindelijk eens zit en denkt: ik heb vandaag hard gewerkt, dus ik heb het wel verdiend, om vervolgens dat heerlijke grote koek én daarna een glas wijn én een schaaltje nootjes te nemen.

En misschien baal je op het moment dat je nieuwe kleding staat te passen. Het staat net niet mooi of je buik valt er te veel in op. Deze frustratie kan er zomaar voor zorgen dat jij ’s avonds weer naar de koelkast loopt om jezelf te troosten? Het voelt als falen, waarom lukt het nou niet? Waarom staat dit zo mooi bij een ander en heeft haar gewicht onder controle en ik niet?!

Herkenbaar?

Ieder jaar komt er een kilootje bij

Je bent de hele dag druk bezig en op het moment dat je even gaat zitten begint de lekkere trek

Je probeert jezelf te beheersen, maar de zak moet altijd leeg

Je wilt er best iets aan doen, maar je vindt lekker eten ook heel belangrijk

Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets werkt voor de lange termijn

Maar het kan ook anders!

Jep, ik ben diëtist én ervaringsdeskundige!

Deze combinatie heeft mij geholpen om mijn eetgedrag onder controle te krijgen. En nog steeds heb ik zo mijn valkuilen hoor!

Er is alleen één verschil.

Het lukt mij nu om bewust voor een ongezond product te kiezen, waardoor ik er dan ook meer van geniet. Dit zorgt er weer voor dat ik op andere momenten bewust en zonder moeite nee kan zeggen. 

Dat neemt overigens niet weg dat het soms écht wel eens mis gaat! We blijven mensen en geen robots 😉

Het feit dat je leert bewuste keuzes te maken is ook wat ik jou gun! Je kunt er echt voor kiezen om ongezonde producten of extraatjes te nemen, maar je hoeft jezelf niet schuldig te voelen! Je mag er dan echt van genieten. Het is oké!

Je hoeft niet te denken dat je de volgende dag extra streng voor jezelf moet zijn. 

Je hoeft niet alleen maar bezig te zijn met het gezond MOETEN eten en balen op de momenten dat dit weer eens niet lukt. Je houdt meer tijd en energie over voor de dingen die er wél toe doen. Je gezin, kinderen, partner, hobby etc.

”Als het klinkt alsof het te mooi is om waar te zijn, dan is het dat ook vaak!”

Renate van Riet, diëtist

Eatwise

Als diëtist merk ik dat mensen vaak voor de makkelijke weg gaan. Het volgen van diëten is hier zo’n voorbeeld van. Toch weten we allemaal dat het eigenlijk niet werkt. Zo lang jij jouw gedrag niet aan pakt, ga je de doelen niet kunnen behalen.

Jij weet toch ook al lang dat je beter een appel dan een zak chips kunt pakken? Jij gaat jouw doelen pas behalen als je verder gaat kijken dan dit!

Niets is zo moeilijk als gedragsverandering! Dat merk ik dagelijks tijdens de gesprekken die ik heb. Hoe frustrerend is het ook dat als je zó graag wilt afvallen, maar dat je het op de lange termijn niet vol houdt. 

Niet gek ook, want het is vaak ook niet vol te houden…

We hebben allemaal wel eens die momenten dat we het weer nodig vinden om aan ons gewicht te werken. Ik ook! Het is hard werken! Gezond eten, regelmatig sporten en dat nog zien vol te houden ook. Daar zit hem meestal het grootste probleem. Het gaat even goed, maar toch val je weer terug in je oude patroon.

Maar wat is het geheim van blijvend gewichtsverlies?

Het geheim is dat je niet moet gaan voor alles of niks, maar voor wat daar tussenin zit. Voorkomt dat je een paar weken super streng voor jezelf bent om vervolgens alle remmen weer los te laten.

Zoek een patroon wat je vol kunt houden. Zoek de middenweg.

Verder is het belangrijk dat je weet wat je valkuilen zijn en wat er op die momenten gebeurt. Krijg je ’s avonds trek, omdat je vermoeid bent, je verveelt of is het gewoonte? Ben hier alert op en voorkom dat je er alleen achteraf bij stil staat. Dan gaat het niet veranderen!

Gevolgen?

Je hebt natuurlijk de keuze om op deze voet verder te gaan.

Uiteindelijk weet jij ook dat je daarmee niets gaat veranderen.

Je blijft in je oude patroon en je begint telkens weer opnieuw met nieuwe diëten of goede voornemens.

Elke keer heb je goede moed, maar na een paar dagen overkomt het je toch weer. Zit je toch weer met een zak chips op de bank of pak je een tweede of derde koekje bij de koffie.

Soms lukt het wél met een stok achter de deur. Met hulp van een specialist die aan jouw kant staat. Het is gewoon mogelijk om eindelijk voor dat blijvende gewichtsverlies te gaan!

Verlang jij ook naar:

Geen trek meer in de avond

De strijd kunnen winnen

De zak hoeft niet helemaal leeg

Eindelijk de kilo's er blijvend af

Geen alles of niets, maar balans

Ik introduceer je het Eatwise programma

 

Dit programma is vanuit de wetenschap onderbouwd in combinatie met mijn 6-jarige ervaring als diëtist. Je leert stap voor stap om jouw valkuilen voor altijd aan te pakken.

 

Inclusief 1 op 1 begeleiding, zodat we samen dat resultaat gaan behalen!

Je kunt dagelijks je vragen stellen in de online community en ik help je persoonlijk verder!

Inclusief gratis bonussen in diverse thema’s

%

van de deelnemers beveelt het programma aan anderen aan

Deel jij binnenkort ook jouw ervaringen?

Dit is wat deelnemers van het programma vinden:

Al jaren was ik bezig met diëten. Ik heb nu ingezien dat het slechts tijdelijke oplossingen zijn. Daarom hield ik het ook nooit vol. Ik gun mezelf nu tijd om aan mijn nieuwe gezonde eetpatroon te wennen. Renate legt je geen dingen op, maar reikt mogelijkheden aan.

Anne

Door Renate heb ik geleerd hoe ik met mijn eetbuien om kan gaan. Ik heb ze inmiddels onder controle en mijn gewicht daalt nog steeds!

Petra

Het programma is opgebouwd uit 15-weekse modules en je doorloopt de volgende 3 fasen:

~

Fase 1: inzicht

Waarschijnlijk weet je al lang waar het mis gaat, maar lukt het je niet om dit te veranderen. In deze fase gaan we juist op DIE moeilijke momenten inspelen. Wat gebeurt er, wat doe je, hoe voel je je, speelt er een emotie, etc. In deze fase leggen we écht de vinger op de zere plek. Niet door alleen te zeggen waar het mis gaat, maar door daar dieper op in te zoomen.

Je krijgt geen standaard adviezen, maar adviezen die op jouw situatie is afgestemd. Dat is wat werkt.

~

Fase 2: de diepte in

Eetgedrag is complex en laat zich niet eenvoudig veranderen. Toch ga jij in deze fase ervaren wat voor jou werkt. Je gaat er achter komen op welke manier jij om kunt gaan met die bekende valkuilen van je.

We gaan het ook hebben over gedachten en hoe deze met ons aan de haal gaan. En veel belangrijker nog, hoe we ons hier NIET door kunnen laten leiden…

Ontzettend waardevol in deze fase is dat jij leert om de focus van het eten af halen. Hierdoor wordt het gewicht en je figuur niet zo’n ‘big deal’ meer voor je. Daardoor kun je nu eindelijk aan dat buikje gaan werken. Als je focus er zo op ligt, wordt het een groter issue. Je gaat namelijk ervaren dat je lekker kunt eten zonder dat het een eeuwige strijd tegen de verleiding is. Mensen die geen probleem hebben met hun gewicht of hun eetpatroon, die hebben geen focus op het eten of hun lichaam.

~

Fase 3: FINE TUNEN!

Je weet inmiddels hoe je met jouw valkuilen om kunt gaan en hier ben je mee aan het oefenen. Je bent er nu achter hoe jij voor eens  en voor altijd met de moeilijke momenten kunt om gaan!

We stellen samen een terugval preventieplan op, waardoor alle moeilijke situaties, gedachten en emoties in kaart zijn gebracht. De afgelopen weken heb je hier namelijk inzicht in gekregen en daarom weet je nu hoe je daar voor de rest van je leven mee kunt afrekenen!

Dit zit erbij

15 modules in 15 weken

Stap voor stap begeleiding

In 15 wekelijkse modules die iedere week automatisch openen in het online platform, kun je stap voor stap leren om met jouw eetbuien en andere valkuilen om te gaan. Dit doe je niet door een dieet te volgen of gekke producten aan te moeten schaffen, maar dit gaan we doen door op een andere manier te leren omgaan met de lading op voeding, die maakt dat jij jouw gewicht maar niet onder controle krijgt.

Je krijgt 1 jaar toegang tot het werkboek en instructievideo’s.

 

7 persoonlijke 1 op 1 sessies

Individuele adviezen

De 7 gesprekken zitten verweven door het 15 weekse programma. Je kunt er ook voor kiezen om de begeleiding meer te verspreiden en hierdoor langer dan 15 weken begeleiding te krijgen!
Door de 1 op 1 sessies ben jij verzekerd van een persoonlijk advies dat helemaal is afgestemd op jouw situatie. Je krijgt geen standaard schema, maar de tips die maken dat het jou nu eindelijk wel gaat lukken voor de lange termijn. Ik ben jouw stok achter de deur!
Tussentijds kun je altijd jouw vragen per e-mail stellen, zodat je niet vast loopt!

Ook na het afronden mag je altijd jouw vragen nog stellen per mail.

 

Bonusmodule

Van vullen naar voeden

Als bonus krijg je nu deze module waarin duidelijk wordt wat nu eigenlijk gezonde voeding is. Het vele diëten en volgen van verschillende hypes zorgt er vaak voor dat we eigenlijk door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Wat is gezond? In deze module leer je er alles over. Ook vertel ik je over verschillende apps en hoe je jezelf kunt wegen en meten.

 

Start: direct

Na registratie staat de eerste module al voor je open. Je krijgt direct 2 mails in je inbox. Eén met de factuur en de andere met je inloggegevens.

Je kunt meteen inloggen in de online leeromgeving en het programma staat al voor je open, waardoor je binnen 5 minuten al kunt starten!

€ 87 in 6 maandelijkse termijnen

De investering voor deze cursus is € 87 in 6 maandelijkse termijnen of in één keer te voldoen voor € 495,-

Het bedrag is te voldoen via Ideal, Paypal, SEPA incasso of Bancontact.

l

Inhoud

  • 7 x 1 op 1 begeleiding
  • 15 modules
  • Video’s met uitleg en handvatten
  • Praktische documenten
  • Werkboek met ruimte voor inzichten en oefeningen op te schrijven
  • Mogelijkheid tot het stellen van vragen via mail
  • 1 jaar lang toegang tot alle documenten

Programma

De inhoud en technieken van het programma zijn gebaseerd op een combinatie van kennis en tools van bewezen effectieve methoden en lange praktijkervaring in dit specialisme.

De programma’s van Praktijk Eatwise zijn al meermaals effectief gebleken. Daardoor weet ik dat jij ook grote nieuwe inzichten gaat krijgen. Toch kan het spannend zijn om zo’n programma te starten.  

Is het programma toch niet wat je zocht?

PRAKTIJK EATWISE BIEDT 100% NIET GOED GELD TERUG GARANTIE!

Gewoon zonder risico!

Als je binnen 3 modules niet tevreden bent, dan krijg jij je geld terug.

Eatwise

De voordelen op een rijtje

7 persoonlijke 1 op 1 sessies.
Ik help je met alles. Je kunt mij tussentijds ook dagelijks al je vragen stellen. We zorgen er samen voor dat je snel vorderingen gaat maken!

15-weekse modules.
Iedere week komt er een nieuwe module vrij op het online platform. Je kunt deze bekijken op het moment dat het jou uit komt en je kunt er zo lang over doen als je wilt.

Stap voor stap methode.
Alle methodes volgen elkaar op, waardoor jij op een natuurlijke manier door het proces heen wordt begeleid. Tijdens de 1 op 1 sessies bespreken we jouw specifieke valkuilen en vragen en stemmen we daar de oefeningen en adviezen op af.

Online community.
Je kunt hier ervaringen delen met andere deelnemers, maar ook je vragen stellen. Je kunt hier dagelijks op inloggen om de motivatie hoog te houden!

Module 1 staat al voor je klaar!

€ 87 (in 6 maandelijkse termijnen)

Of eenmalig € 495,- (incl. BTW)

Je kunt binnen 5 minuten starten met de eerste module.

De programma’s van Praktijk Eatwise zijn al meermaals effectief gebleken. Daardoor kan ik met vrij grote zekerheid zeggen dat je nieuwe inzichten gaat krijgen. 

Is het programma toch niet wat je zocht?

PRAKTIJK EATWISE BIEDT 100% NIET GOED GELD TERUG GARANTIE!

Als je binnen 3 modules niet tevreden bent, dan krijg jij je geld terug zonder dat je daarvoor een reden hoeft op te geven.

Veel gestelde vragen

Wordt het vergoed door de zorgverzekeraar?
Het kan zijn dat een deel wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van bij welke zorgverzekeraar je verzekerd bent. Ik weet welke gegevens zij nodig hebben, dus ik zorg ervoor dat jij deze toegestuurd krijgt. Je kunt dan zelf met de zorgverzekeraar bekijken of er sprake is van vergoeding. Vraag jezelf wel af of je het alleen gaat doen als het vergoed wordt, terwijl dit al zo lang een bekend probleem voor je is. Ik gun het je zo dat je hier eindelijk blijvend verandering in brengt!

Hoe veel tijd kost het mij?
Voor de 1 op 1 gesprekken plan ik 30 minuten. Op deze manier hebben we alle tijd om vragen te beantwoorden en jouw situatie goed te bespreken. Daarnaast krijg je wekelijks oefeningen met uitleg toegestuurd. Je kunt daar in 10 minuten doorheen gaan of 2 uur de tijd voor nemen!

Ik vind het duur.
Het is maar net wat je belangrijk vindt en wat je het waard vindt. Gedragsverandering komt niet van zelf. Daar heb je soms begeleiding bij nodig. Je kunt het ook zien als een investering in jezelf!

Hoe werkt het?
Direct na het aanmelden ontvang je van mij een e-mail met inloggegevens voor jouw eigen leeromgeving. Je kunt gelijk aan de slag met de eerste module! Vervolgens krijg je iedere week toegang tot weer een nieuwe module met informatie, instructievideo’s en oefeningen. Ik neem binnen 24 uur contact met je op om de eerste 1 op 1 sessie te plannen. Meestal is er binnen 1 à 2 werkdagen plaats voor een eerste gesprek. Er zijn zowel mogelijkheden over dag als in de avond. Ook zal ik je daarna de link toe sturen voor de online 1 op 1 sessies. In deze mail zit ook een formulier waarbij je alle persoonlijke zaken kunt invullen, zodat ik daar het programma op kan afstemmen.

Past dit wel bij mij?
Mocht je daarover twijfelen, neem dan vooral contact op via info@praktijkeatwise.nl Ik mail of bel je dan zo snel mogelijk terug om jouw valkuilen en doelen te horen. We kunnen dan samen bekijken of dit programma bij je past.

En wat als het mij nu niet lukt?
Het programma wordt op je afgestemd. Ik help je daarbij. Juist de 1 op 1 sessies zorgen voor de grote meerwaarde van dit programma. Het is geen kant en klaar advies voor de gemiddelde Nederlander. Jij bent toch ook niet gemiddeld?! We kijken iedere sessie hoe het de afgelopen periode is gegaan. Wat ging goed, wat vind je nog lastig. Ik geef je tips en adviezen die passen bij jouw situatie en daar ga je weer mee aan de slag. Zo kijken we iedere keer weer opnieuw naar; past dit voor je, is dit iets wat je vol kunt blijven houden? Aan het einde van dit programma kun je hier voluit ‘ja’ op zeggen!
Toch kan het zijn dat dit programma niet is wat je nu nodig hebt. Daarom bied ik een niet goed, geld terug garantie aan. Ben je na binnen drie modules niet tevreden, past het gewoon niet bij je, dan krijg jij gewoon je geld terug. Dat is geen enkel probleem. Ik kan je dit aanbieden, omdat ik gewoon weet dat het een goed programma is!

Ik wil graag langer begeleiding
Geen probleem! Je kunt de 7 sessies verdelen zoals jij het wilt! Mocht je behoefte hebben aan langer begeleiding, dan plannen we de contactmomenten gewoon minder frequent in. Zo profiteer jij langer voor hetzelfde geld!

Mijn bloeddruk, suiker of cholesterol is te hoog. Kan ik dan wel starten?
Zeker! Als diëtist ben ik opgeleid om hierin adviezen te geven. Dit maakt dan ook dat de 1 op 1 sessies ontzettend waardevol zijn. Je kunt aan je gewicht werken en daarnaast rekening houden met de adviezen die bij jouw medische situatie passen. Dit geldt overigens ook voor andere ziektebeelden, afwijkende bloedwaarden of medicatie. Vind je het prettig om hier even over te overleggen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Ik werk overdag. Kan ik ook ’s avonds terecht?
Geen probleem! Er zijn ook mogelijkheden ’s avonds. We zullen samen de afspraak inplannen. Dus je krijgt geen standaard mailtje met wanneer je online verwacht wordt 😉

Overtuigd dat het jou gaat helpen? Meld je nu aan!

€ 87 (in 6 maandelijkse termijnen)

Of eenmalig € 495,- (incl. BTW)

Je kunt binnen 5 minuten starten met module 1

Zoals ik het zie heb je 3 opties

OPTIE 1

Negeer deze pagina en wat je hebt gelezen. Ik snap zeer zeker dat je al veel hebt geprobeerd en het gevoel van moedeloosheid of machteloosheid misschien ook wel opkomt bij je. Misschien vind je het wel helemaal prima hoe de situatie nu is. En dat is goed, echt waar. Als het voor jou goed voelt, dan is dat ook goed.

OPTIE 2

Je kunt altijd besluiten om het nog zelf te blijven proberen. Je kunt tips en handvatten blijven zoeken op internet of van een vriend(in), buurvrouw of familielid goede raad opvolgen. Ook dat is jouw keuze en dat is helemaal prima om te doen, als dat goed voelt voor je. Besef dat zij ook alleen de kennis hebben van ‘horen en zien’, zoals bijvoorbeeld het internet of eigen ervaringen.

OPTIE 3

Je kunt al het harde werken, de stress die dit met zich meebrengt en de frustratie voorkomen. En gaan starten met een meermaals bewezen succesvolle methode die ik gebruik om eetgedrag blijvend aan te pakken. Stap voor stap. Je gaat in 15 weken tijd leren om zelf te zien waar de grootste factoren liggen in jouw situatie en daar verbeterslagen in maken. Het is belangrijk om dit zelf te leren, zodat je ook in de toekomst zelf weer de handvatten op kunt pakken mocht dat nodig zijn. Op deze manier werk jij aan je gezondheid, heb jij niet meer die eeuwige strijd en krijg je eindelijk dat buikje eraf!