Gefeliciteerd…je bent geregistreerd!

Live Training ‘Win de Strijd tegen Snaaien’ – door Renate van Riet

Je ontvangt de link voor deze training per mail

Super goede beslissing om je voor de GRATIS online training in te schrijven!

✔ Je ontvangt de e-mail met de kijklink binnen 5 minuten. (Check ook je spambox)

✔ Er is slechts toegang voor 100 deelnemers, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent!

 Bekijk de training vanaf je computer of laptop, dit werkt het beste.

✔ Als je vragen hebt, kun je deze in de chat stellen. Ik beantwoord altijd alle vragen!

Ondertussen wil ik je iets vertellen over snacken. De komende 30 minuten heb jij namelijk de kans om met korting een cursus te starten die je helpt om grip te krijgen op snacken…

Claim je korting binnen:

Denk je wel eens, vanaf morgen ga ik stoppen met dat snaaien!

 

Je hebt al zoveel diëten gedaan, maar niets helpt voor de lange termijn.

Het gewicht daalt niet, maar er komen alleen maar kilo’s bij.

Door grip te krijgen op je snackgedrag zorg je ervoor dat de kilo’s er op een verantwoorde manier af blijven!

Eatwise

Herken je dit

❌ Je komt thuis na een lange dag werken. Je moet nog gaan koken, maar je hebt eigenlijk al ontzettend trek. De trek in kaas en koekjes wordt zo groot dat het niet lukt om deze te weerstaan. Je weet dat je het niet moet doen, want je staat op het punt om aan het koken te beginnen, maar toch zit het alweer in je mond voor je er erg in hebt!

❌ Het gaat ontzettend goed met je nieuwe eetpatroon, totdat je beste vriend(in) langs komt voor een borrel. Het lukt niet om jezelf te beheersen met al dat lekkers op tafel. Je neemt jezelf voor om één toastje te nemen, maar zonder dat je het door hebt eet je maar door. Als je thuis komt baal je er ontzettend van en uit frustratie begin je aan een chocoladereep.

❌ Het lukt best goed om alleen maar gezonde dingen te eten, totdat je nieuwe kleding wilt gaan kopen. Je merkt dat het nog maar weinig resultaat heeft en uit boosheid duik jij thuis weer de kast in… Achteraf weet jij natuurlijk ook wel dat dit geen slimme zet was, maar het is gewoon niet vol te houden!

❌ Met een gezin thuis valt het niet mee om je gezonde gewoontes vol te houden. Je kinderen die op zaterdagavond een bakje chips pakken en jij die het probeert bij een wortel te houden. Dat lukt de eerste 10 minuten, maar daarna verlies je toch de controle en eet je het bakje mee leeg. Achteraf baal je dat je wéér niet sterk genoeg was!

❌ Je hebt ontzettend veel moeite met het volhouden van je nieuwe eetpatroon. Vooral wanneer je moe bent ben je moeilijk bestand tegen alle verleidingen. Juist bij vermoeidheid ben je geneigd om allerlei lekkere ongezonde dingen te gaan eten. Je voelt je even minder moe, maar daarna is de vermoeidheid weer terug. Jij weet ook wel dat dit slechts een tijdelijke oplossing is, maar het lukt niet om uit deze cirkel te komen.

Van altijd maar vechten tegen de trek naar balans en jezelf af en toe iets lekkers gunnen

 

Jij hebt vast al Gegoogled wat je tegen het snacken kunt doen. Ik verwacht ook dat je alle mogelijk diëten al wel hebt gedaan. Je hebt ervaren dat het even prima werkt, maar nooit voor lang.

Het zijn de dagelijkse zaken die het moeilijk maken. Je hebt een drukke dag gehad. Je moet nog koken, maar je hebt ontzettende trek. Je weet dat je het niet moet doen, maar toch duik je de kast alweer in. Dat levert natuurlijk de nodige frustratie op.

Vaak wordt ook geadviseerd om er gewoon niet aan toe te geven. Maar hoe doe je dat dan?! Was het maar zo makkelijk.

De oplossing ligt voor je. Ik heb mijn ervaring als diëtist gebundeld tot een bewezen effectief programma waarin je met jouw eetgedrag aan de slag gaat. Want zeg nu zelf, jij weet toch ook al lang dat je beter een appel kunt nemen dan die zak chips?

Jaar ervaring

Succesverhalen

Mensen ontvangen de nieuwsbrief

Eatwise

 

Ik ben Renate van Riet, diëtist.

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen vanuit mijn eigen praktijk binnen een gezondheidscentrum en vanuit het revalidatiecentrum. Tijdens het begeleiden van deze mensen is het mij opgevallen dat iedereen uniek is, maar in de kern zijn we allemaal gelijk.

Er is altijd en overal eten beschikbaar, dit maakt dat het heel moeilijk is om daar tegen bestand te zijn. Vooral wanneer emoties of vermoeidheid een rol spelen, kunnen we daar moeilijk mee om gaan. Daar komt ook nog eens bij dat we als mensen echt gewoontedieren zijn.

Het is prima om te kijken naar wat je het beste kunt nemen als je lekkere trek krijgt, maar grote kans dat dit op het moment suprême alsnog mis gaat. Iedereen weet toch dat je beter een appel dan een gevulde koek kunt nemen? Waarom lukt dit dan niet?!
Het is niet alleen belangrijk wat je eet, maar vooral ook waarom je bepaalde keuzes maakt.

En wat ik daarin ontzettend belangrijk vind: ontzeg jezelf niet alles! Het leven is veel te leuk om overal nee op te moeten zeggen. Lekker eten en drinken is ontzettend belangrijk! Het is alleen wel zo dat wanneer jouw gezondheid of het gewicht belangrijk voor je is, dat je op zoek mag gaan naar balans. Dat is moeilijk, maar écht mogelijk!

N

Stop die eeuwige strijd

N

De zak hoeft niet meer leeg

N

Kunnen stoppen met eten wanneer jij dat wilt

N

Grip op jouw voedingskeuzes

Ik introduceer je de
Cursus
Grip op Snacken

 

Dit programma is vanuit de wetenschap onderbouwd in combinatie met mijn 6-jarige ervaring als diëtist. Je leert stap voor stap om jouw valkuilen voor altijd aan te pakken.

 

Gebaseerd op de wetenschap!

Wat maakt de Cursus Grip op Snacken UNIEK

3

Dit is geen 'gewone' afvalcursus

Dit is geen doorsnee programma om af te vallen. Je krijgt niet de standaard voedingsadviezen met wat je MOET gaan doen. Ik ga je geen korte termijn adviezen geven, maar zorgen voor een gedragsverandering waardoor jij jouw gewicht onder controle krijgt en je stopt met jojo-en.

Jij weet toch ook al lang dat je beter een mandarijn dan een zak chips kunt nemen?!

3

Veel waarde voor een lage prijs

Mijn cursussen en programma’s zijn al door ontzettend veel mensen gevolgd. Hierdoor kan ik deze waardevolle informatie met je delen voor slechts een paar tientjes.

Als ik je 1 op 1 zou begeleiden, dan zou de tijdsinvestering veel groter zijn en richting 500 euro gaan.

3

Diëtist met ervaring

Nadat ik mijn eigen strijd had gewonnen, heb ik de afgelopen jaren honderden mensen geholpen. Ik heb dan ook een behoorlijke dosis ervaring opgedaan. Deze ervaringen heb ik gebundeld in de programma’s en trainingen die ik aanbied. Hierdoor weet ik wat voor het lange termijn resultaat zorgt en hoe ik mensen echt verder help.

Dit is wat de Cursus Grip op Snacken inhoudt

5 modules

1 jaar toegang

Werkboek

Online leeromgeving

Community

Diverse bonussen

Deel jij binnenkort ook jouw ervaringen?

Enkele reacties die ik heb ontvangen:

Al jaren was ik bezig met diëten. Ik heb nu ingezien dat het slechts tijdelijke oplossingen zijn. Daarom hield ik het ook nooit vol. Ik gun mezelf nu tijd om aan mijn nieuwe gezonde eetpatroon te wennen. Renate legt je geen dingen op, maar reikt mogelijkheden aan.

Anne

Door Renate heb ik geleerd hoe ik met mijn eetbuien om kan gaan. Ik heb ze inmiddels onder controle en mijn gewicht daalt nog steeds!

Petra

Cursus Grip op Snacken

€ 97
€ 25
€ 20 (incl. BTW)

✔ Alleen snacken wanneer jij daar bewust voor kiest

✔ Jezelf wat lekkers kunnen gunnen en er dan ook van genieten!

✔ Duidelijk, eenvoudig en gemakkelijk toe te passen in de dagelijkse praktijk

Praktijk Eatwise biedt 100% niet goed geld terug garantie aan. Zo weet jij zeker dat je iets gaat doen dat je helpt!

Als je binnen 2 modules niet tevreden bent, dan krijg jij je geld terug zonder dat je daarvoor een reden hoeft op te geven.

Stap voor stap methode

m

Geen medische molen, geen dossier

h

Wetenschappelijk bewezen

Modules bestaan uit

Module 1: jouw eetgedrag onder de loep

Module 2: weg met je schuldgevoel

Module 3: eetregels over boord

Module 4: grip op je gedachten

Module 5: jij beslist

Module 6: gefeliciteerd!

BONUS: minitraining van vullen naar voeden

BONUS: minitraining beweging

Jouw korting geldt nog:

Inhoud cursus

>> Na aanmelding ontvang je direct twee mails. Eentje met de factuur en eentje met de inloggegevens voor de online leeromgeving.

>> Je kunt binnen 5 minuten al inloggen en het programma starten.

>> Elke dag (5 dagen lang) gaat er een nieuwe module open.

>> Elke module bestaat uit een combinatie van handvatten, praktische tools en je krijgt er een volledig werkboek bij. Je loopt per week de les door en oefent gedurende die week wat de les aangeeft.

>> De lessen staan vol met inzichten en mogelijkheden tot het vergroten van je bewustwording over je eetgedrag en hoe je dit voor de lange termijn kunt veranderen.

>> Het is juist goed om de tijd te nemen en het programma te volgen op eigen tempo. Des te beter integreert het geleerde in je hele systeem. Ik geef dan ook niet voor niks aan dat we gaan stoppen met korte termijn trucjes, maar iets gaan leren voor de lange termijn. Het zijn eenvoudige en praktische tools die je simpel kunt integreren in je dagelijks leven.

>> Je bepaalt zelf hoe lang je aan de slag gaat. De investering is €25 €20 (incl. BTW).

>> Het programma is inclusief een mogelijkheid tot het stellen van vragen over jouw situatie. Stel je vragen aan mij, of deel ervaringen met de community!

>> Omdat je er een werkboek bij krijgt, heb je alle stof ook na dit programma nog tot je beschikking. Je kunt het er ook later altijd nog eens bij pakken. Super handig!

De programma’s van Praktijk Eatwise zijn al meermaals effectief gebleken. Daardoor kan ik met vrij grote zekerheid zeggen dat je nieuwe inzichten gaat krijgen. 

Is de cursus toch niet wat je zocht?

PRAKTIJK EATWISE BIEDT 100% NIET GOED GELD TERUG GARANTIE!

Als je binnen 2 modules niet tevreden bent, dan krijg jij je geld terug zonder dat je daarvoor een reden hoeft op te geven.

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik starten?
Je hebt binnen 5 minuten twee mails ontvangen. Eén met de factuur en één met de inloggegevens. De eerste module staat gelijk voor je open. Je kunt dus direct aan de slag.

Kan ik dit wel?
Deze vraag snap ik goed. Waarschijnlijk heb je echt al van alles geprobeerd, maar heeft het niet tot blijvend resultaat geleid. Waarom zou dit je nu wel helpen? Het grote verschil is dat je geen trucjes of schema’s gaat krijgen. Je gaat er niet OPNIEUW met een bochtje omheen (zoals met diëten en dergelijken), maar je gaat er dwars doorheen. Je gaat aan de slag met eetgedrag en dat is uiteindelijk waar het om gaat! Hierdoor ga jij jouw doelen nu WEL kunnen behalen. 

Hoe veel tijd kost het me?
De modules zijn begrijpelijk geschreven en je kunt er zo lang mee bezig zijn als je wilt. De oefeningen kun je binnen 10 minuten gedaan hebben, of je kunt er bij alle eetmomenten mee oefenen. Maar net waar jouw behoefte ligt!

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Alle modules zijn 1 jaar toegankelijk. Dus vindt je het over een tijdje nog eens interessant om het door te lezen, dan kun je er gewoon nog in! Je kunt de modules zo vaak terug kijken als je maar wilt.

En wat als ik een vraag heb?
Je mag je vragen altijd per mail naar mij toe sturen info@praktijkeatwise.nl Deze mailbox wordt op werkdagen bij gehouden en mails worden op korte termijn beantwoordt. Ik help je graag verder!
In de online leeromgeving zit ook een community waar je met andere deelnemers ervaringen kunt delen. Daarnaast heb ik een onderdeel waarin alle veel gestelde vragen worden behandeld (is koffie slecht, heb ik vitaminesupplementen nodig etc).​

Ik ben onder begeleiding van een diëtist. Kan ik dit dan wel doen?
Het is net waar jouw behoefte ligt. Als je merkt dat dit onderdeel niet (voldoende) aan bod komt, maar wel ontzettend moeilijk voor je is, kun je deze er natuurlijk naast volgen! Het is vaak zo dat de traditionele diëtisten het eetgedrag niet in hun behandelingen mee nemen, dus het kan een mooie aanvulling zijn!

Klopt het dat het eenmalig €25 €20 is? Hoe kan deze cursus zo goedkoop zijn?
Dat klopt! Het is geen termijnbedrag of iets dergelijks. Dit is gewoon wat het is. Mijn levensdoel is om een gezond voedingspatroon voor iedereen haalbaar te laten zijn. Om deze reden vind ik dat dit soort cursussen laagdrempelig moeten zijn. Het is nu eenmaal zo dat de huidige (eet)cultuur het ons ontzettend moeilijk maakt. Ik wil jou dit op een toegankelijke manier leren!

Kan ik de BTW aftrekken?
Als ondernemer is het zeker mogelijk om hiervoor de 21% BTW af te trekken!

Je hebt nog: